Saç Uzatma Yöntemleri kuaförden saç uzatacak formül

arkadaşlar bu kürü her defasında taze taze mi hazırlıyosunuz?ben 5-6 kez yaptım ama pek fark yok hatta aşırı dökülüyor yaptığım zamanlarda.acaba kalanını kullandım ondan olabilir mi?bir de gebelikte zararı olurmu acaba?

saglikli görünmeside cok önemli benim saclarimda cok kuru ben hemen bi caresine bakip bu kürü uygulicam.

sarimsakta saclari uzatir mi sanki sarimsakli sampuani kullandigimdan beri saclarim uzadi (senin dedigin gibi belkide sackarimin uzamasini istedigim icin bana öyle geliyor)

resim yüklemek isterdim saclarimin resmini ama olmuyor bitürlü

bunun sayesinde omzumdaki saçlarım belime indi arkdaşlar albümümde dğeişim fotoları var bakablirsiniz

masallah benimde öyle olsun istiyorummm

tatlım bende aynı senin gibi söylüyodum nasıl imreniyodum ama nasıl oldu gerçekten bıkmadan istikrarlı brşekilde yaparsan faydasını görürsün birde ben bakım için önemli olan günleri takip etmiştim gerçekten faydası oluyor

önemli günler derken? insallah bende deniycem bakalim sonuc nasil olucak :)

ilk önce tabi malzemeleri bulmam lazim

gercekten bu karısım uzatıyormu sacım kırık benım yınede etkı edermı
ilk önce kestir saclarin bastan saglikli uzasin
süpermiş bu hemen uygulucam ama sacta dokulme yaparmı yanı kotu bı etkısı varmı bunun?

ben daha denemedim ama bikac kisiden duydum saci döküyormus cogu kiside dökülme olmuyormus kisiye göre heralde denemekte fayda var :)

of ya bi türlü fırsat bulup da yapamıyorum
sadece sinameke uygulasak badem yağıfalan sürmesek aldım alacam yok bugün yarın derken diğer malzemeler kaldı

arkadaşlar bu kürü kullanıyorum ben 6. yaptım ve gerçekten güzel bir kür çok dökülme de yapmadı bende hatta azalttı diyebilirim ve ölçmedim ama sanırım 3-4 cm uzadı ölçmedim ama saçımda balyaj vardı biraz uzamıştı saçım ama kürden sonra dipleri daha açıldı yani 3-4 cm gibi bir uzama oldu ama ben bu 6 kürde 2 bepanthen+2 bemiks ampül kullandım çünkü daha önce baya bir düzleştirici kullanmıştım saçım yıpranmıştı dökülme de çoktu o nedenle ampülleri çift kullandım ama bundan sonrası için tek kullanmayı düşünüyorum ayrıca saçımda 1 saat falan kaldı fikir olması açısından paylaşmak istedim

haftada 1 kere mi kullandın canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…