• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Uzatma Yöntemleri kuaförden saç uzatacak formül

bu kürün gebelikte kullanımı nasıl olur acaba?bi zararı olur mu?sinameki gebelere önerilmeyen bir bitki ama deriden de geçerek olumsuz etkisi olur mu ki?

Sorum öncelikle konuyu açan arkadaşımıza Japongülüne...Tabi ki başka bilen bi arkadaş da cvplarsa sevinirim..Ben yeni üyeyim ve sinameki kürüne yeni başladım,merak ettiğim şu cnm,ben bir ya da bir buçuk ayda bir saçını boyayan biriyim düzenli.bi yerde gözüme ilişti sinameki yaparken kur boyunca boya yapmayın,etkisini azaltır diye...kısaca 8 kur boyunca hiç saç boyası uygulamıcakmıyım?buna göre hareket edicem,,cvplarsan çok sevinirim cnm..teşekkürler

Sorum öncelikle konuyu açan arkadaşımıza Japongülüne...Tabi ki başka bilen bi arkadaş da cvplarsa sevinirim..Ben yeni üyeyim ve sinameki kürüne yeni başladım,merak ettiğim şu cnm,ben bir ya da bir buçuk ayda bir saçını boyayan biriyim düzenli.bi yerde gözüme ilişti sinameki yaparken kur boyunca boya yapmayın,etkisini azaltır diye...kısaca 8 kur boyunca hiç saç boyası uygulamıcakmıyım?buna göre hareket edicem,,cvplarsan çok sevinirim cnm..teşekkürler

istediğin kadar boya bişi omaz arkadaşım.

Çok teşekkür ederim cnm cvpladığın için,boya uzama hızını etkilemez mi diyosun yani..ikilemde kaldım bu konuda bayadır,boya da yıpratan bişey sonuçta ama uzamasını etkilemiyosa sorun olmaz.

kontess diye arkadaş vardı başlığı vardı o baya biliyo bu işleri ondan biliyorum.boya vitamini almasını engellemez zaten.aycangülün başlığınada bakarsan daha etkili uzatabilirsin.

ben 2 ay yaptım daha ama hanı oyle belıme kadar uzama fılan olmadı ama saçım normale gore evet uzattı ve saç dokulmem vardıı saçlrım hiç dokulmedı ve sağlıklı oldu baya :)

kızlar aranızda zencefil suyu yapan varmı oda uzatıyormus saçı

evet canım birisi topik açmıştı bu konuyla ilgili bir kaç zencefil kökünü kaynatıyorum son durulama suyuna katıp saçlarımı duruluyorum faydası var mı bilmiyorum ama parlatıyor baya ben bu kürü ve turplu suyu yapıyorum 4 günde bir saçlarım haddinden fazla uzadı fotoğrafı iki aydan sonra paylaşacağım aradaki fark iyice görülsün diye

daha öncede yazmıştım.ben yaptım ikisinide geçen yıl turp daha çok uzattı ama saçımı çok kuruttu.uzayan kısımı kestirdim yani bi işe yaramadı.saçın yapısına göre değişiyor.saçın vitamine ihtiyacı varsa bu kür.kükürte ihtiyacı varsa turp iyi gelir.ben deneyip yanılma ile öğrendim

ben 2 ay yaptım daha ama hanı oyle belıme kadar uzama fılan olmadı ama saçım normale gore evet uzattı ve saç dokulmem vardıı saçlrım hiç dokulmedı ve sağlıklı oldu baya :)

Hımmm normale uzama hızına göre ne kadar farketti peki cnm,çok mu ayrıntı istiyorum yoksa :) yani kaç cm artırdı onu merak ediyorum esas,çünkü kimse yanlış anlamasın ama ben öyle mucize uzamalara felan pek innamıyorum,bakım yaptığına şüphem yok ama hani 2 3 ayda 12 cm uzadı diyenlere resimleseler bile eski daha eski fotolarıyla kıyas yaparak koymuş olabiliyolar bence...en uzmanı bile bu saç için ennn fazla ayda 3 cm diyor...öyle hemen uzasa hollywood yıldızları neden postiş kaynakla uğraşsınlardı ki dimi...kimse kusura bakmaz umarım,bunlar gerçek düşüncelerim sadece..

aynen oyle canım:) bende ınanmıyorum mucıze uzamalara sımdı bazı ınsanların saçları gerçekten cok cabuk uzuyor benımkıler oyle saçlar degıl 12 cm fılan degıl yanı olçmedm ama cokda uzamadı eskısıne kıyasla en fazla 5 cm uzamıştır :) ama ben 2 ay yaptım bıde sey dıyorlardı 2 hafta bekleme surecınde uzuyor benım hıc oyle uzamadı :):)

Back