Saç Uzatma Yöntemleri kuaförden saç uzatacak formül

rica ederim arkadaşım.bende deneye yanılıa öğrendim.mesela turp yaptım.evet uzattı ama o kadar kuruttu ki uzayan saçları kestirmek zorunda kaldım bi işe yaramadı yani.yoksa bende uzman değilim sadece bildiklerimi paylaşıyorum.

sana bi tavsiyem daha var .madem düzenl bakım yapmayı kafaya koydun Aycangülün başlığını takip et derim.çoğu kşi memnun.

Canım kusura bakma geç cevap verebildim.. ben o yağ karışımını sinamekiden ayrı yapıyorum.şu D&P nin küçük şişeleri var ya onun içine büyün ampullerden birer tane kırıyorum kalanına ya susam ya da zeytin yağını karıştırıyorum.Haftalık 2 yada 3 kez yapabiliyorum

sac diplerine mi yoksa uclarına falan mı uygulamak gerek. sac dibine zararı olmasın. :44:

kizlar bana yardimci olun lütfeeeenn

ben yaklasik 1 aydan beri sarimsakli sampuandan kullaniyorum yurtdisinda oldugum kendi sampuanima sarimsak rendeleyip karistirdim (ölye de yapiliyormus) sac dökülmem azaldi ve cok memnunum. ama uzamaya gelince olmuyor. saclarim cok ince ve az buna karsi bi cözüm varmi? ayrica sinamekili kürüde yapmak istiyorum ama yurtdisinda oldugum icin ampüllerden satilmiyor burada baska bi cözümü yokmu bunun??

yardimlariniz icin simdiden tskler canlar

ben anneme 10 kutu bemiks getirtmistim hehhehe. hangi ulkede yasiyorsun bilmiyorum ama hollandada bemiks satilmiyor, baska markanin vitamin b ampulleri var ama onuda recetesiz vermiyorlar.. internetten arasirinca belcikada satildigini gordum ordan siparis verdim. bemiks lerim bitmedigi icin belcikadan aldigim ampulleri henuz deneyemedim oyuzden ise yariyorlarmi bilmiyorum. ama bemiks olmasada vitamin b ampulleri kesin satiliyordur kaldigin yerde.

ben almanyada yasiyorum vitamin b ampullerini doktora sorayim ben varsa yazsin bana :)) yoksa teyzemden siparis ederim türkiyeye gidicek yakin zamanda. gercekten ise yariyormu uzatiyormu saci??

@prensess dogru soylemek gerekirse duzenli kullanmadim, oyuzden aman aman bir fark gormedim( zaten fazla yapmadim henuz) ama sacim daha rahat modele giriyor, daha yumusak
simdi aycangul un verdigi tarihlere gore yapiyorum bu hafta bir gun sinameki kuru,birgun zeytinyagi birgun de havuc/turp kuru yaptim, psikolojikmi bilmem ama uzamis gibime geliyor. sacim bob tu ensem kapanmiyordu, simdi sanki uzamis gibi( belki uzadigina inanmak istedigim icin bana oyle geliyordur) ve yumusacik. ben bakimlardan memnunum asiri uzatmasada cok daha saglikli gorundugunu diyebilirim

bu konuda ciddi misiniz saçlarımı uzatmak için denemediğim formül kalmadı da eğer bu gerçekse seve seve yapıcam bunuu

bende yapıyorum bu formulu su anda ara donemındeyım ve benım saclarım cok kuruydu boyadan dolayı saclarımın istedıgım sevıyeye gelmesıne 6 7 cm kaldı.saç kremını suruyorum saclarım yumusacık fon duzelstırıcı arada kullanıyorum kımsenınn aklında soru ısaretı kalmasın bence cok guzel uzatıyor bu formul artı saclarım cok gurlestı.

kızlar benim saçım hiç uzamaz saçımı en son 23 kasım da boyadım hiç dipler çıkmadı bu kürü 3. uygulayışım 2 cm saçım uzamış devam edeceğim bakalım nasıl olacak.

kızlar benim saçım hiç uzamaz saçımı en son 23 kasım da boyadım hiç dipler çıkmadı bu kürü 3. uygulayışım 2 cm saçım uzamış devam edeceğim bakalım nasıl olacak.

nasıl ya 2 ayda hiçmi uzama olmadı.bi doktora gitsen olmazmı?normal saç ayda 1 cm uzamalı diyolar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…