BULUTT söylediğin şeyi bi düşündüm e vitaminli ampul almam gerekk. netten araştırdığıma göre bende b vitamini bolca vaar
evigen ve bepanten ampul alcam.gerçi bepantendede b vitaminlerinden var sanırım , her neyse hazırda dursun .
Yardımların için tekrar teşekkürler canm
Canımcım, tekrar maşallah hee
benim 1 karış falan uzasa göbek delikciğime kadar gelirr
bugunde ampulu almayı unutmasaydım , çoktan ilk denememi yapmış olcaktım
Bu arada, canım sen her ampulden 1er tane mi katıyodun, yoksa herhangi 1 tanesinden 1 tanemi :26:
Çok soru sormuş olabilirm k.bakma artık
kizlar bana yardimci olun lütfeeeenn
ben yaklasik 1 aydan beri sarimsakli sampuandan kullaniyorum yurtdisinda oldugum kendi sampuanima sarimsak rendeleyip karistirdim (ölye de yapiliyormus) sac dökülmem azaldi ve cok memnunum. ama uzamaya gelince olmuyor. saclarim cok ince ve az buna karsi bi cözüm varmi? ayrica sinamekili kürüde yapmak istiyorum ama yurtdisinda oldugum icin ampüllerden satilmiyor buradabaska bi cözümü yokmu bunun??
yardimlariniz icin simdiden tskler canlar
ben anneme 10 kutu bemiks getirtmistim hehhehe. hangi ulkede yasiyorsun bilmiyorum ama hollandada bemiks satilmiyor, baska markanin vitamin b ampulleri var ama onuda recetesiz vermiyorlar.. internetten arasirinca belcikada satildigini gordum ordan siparis verdim. bemiks lerim bitmedigi icin belcikadan aldigim ampulleri henuz deneyemedim oyuzden ise yariyorlarmi bilmiyorum. ama bemiks olmasada vitamin b ampulleri kesin satiliyordur kaldigin yerde.
ben kuaförüm kendime ve müşterilerime uyguladığım formül şu bir tutam sinamekiyi bir çay bardağı suda kaynattım ılıdıktan sonra içine 1 tatlı kaşığı bademyağı 1 ampul bemix ilave edip masajla saça yedirdim hep omuzlarda olan saçım belime kadar uzadı haftada bir uyguladımyerimseniben
8 hafta bakım, 2 hafta ara. :)
kızlar benim saçım hiç uzamaz saçımı en son 23 kasım da boyadım hiç dipler çıkmadı bu kürü 3. uygulayışım 2 cm saçım uzamış devam edeceğim bakalım nasıl olacak.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?