haftada 1 kere mi kullandın canım
bu kürün gebelikte kullanımı nasıl olur acaba?bi zararı olur mu?sinameki gebelere önerilmeyen bir bitki ama deriden de geçerek olumsuz etkisi olur mu ki?
evet haftada 1 defa mutlaka yaptım ama aynı günde yapmadım haftada 1 gün hangi güne denk gelirse bazen 2 kür arka arkaya denk geldi
kızlar aranızda zencefil suyu yapan varmı oda uzatıyormus saçı
Sorum öncelikle konuyu açan arkadaşımıza Japongülüne...Tabi ki başka bilen bi arkadaş da cvplarsa sevinirim..Ben yeni üyeyim ve sinameki kürüne yeni başladım,merak ettiğim şu cnm,ben bir ya da bir buçuk ayda bir saçını boyayan biriyim düzenli.bi yerde gözüme ilişti sinameki yaparken kur boyunca boya yapmayın,etkisini azaltır diye...kısaca 8 kur boyunca hiç saç boyası uygulamıcakmıyım?buna göre hareket edicem,,cvplarsan çok sevinirim cnm..teşekkürler
istediğin kadar boya bişi omaz arkadaşım.
Çok teşekkür ederim cnm cvpladığın için,boya uzama hızını etkilemez mi diyosun yani..ikilemde kaldım bu konuda bayadır,boya da yıpratan bişey sonuçta ama uzamasını etkilemiyosa sorun olmaz.
ben 2 ay kullandım 2 hafta ara verdım sımdı 3 ay bıtınce devam edıcekmıyım yoksa sadece 3 aymı yapılıyor yardımcı olursanız sevınırım
kızlar aranızda zencefil suyu yapan varmı oda uzatıyormus saçı
ben 2 ay yaptım daha ama hanı oyle belıme kadar uzama fılan olmadı ama saçım normale gore evet uzattı ve saç dokulmem vardıı saçlrım hiç dokulmedı ve sağlıklı oldu baya :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?