kızlar bende ilk defa bu akşam iş çıkışı gitmeye karar verdim,burda okuduklarımdan cesaret alarak tabi,hep jilet kullanıodum ama bıktım artık,korkuyorum da çok inş vazgeçmem son anda,gidersem yarın yine yazarım
Aynı durumdayım jiletten ötürü ama yok ben bu orman halimle gidemem kuaföre..
Her akşam makinemde eritip siri taksit taksit yapmayı düşünüyorum,
on gün mü sürer bir ay mı bilemem artık.. :26:
kızlarrr bunda utanacak bişey yokkkk.temizlik,bakım ,hijyen için her yol mubahdir
ben lazerle bu derdime son bulmaya çalışıyorum 6 aydırda çok rahatımm.başta bende utanıyodum ama kapadım gözümü..:82:
sonuçççççç önemli......... ohhh bebek olmak için değer kızlar
heee lazer öncesinde ağdacıya da giderdim.tabi alan kişinin tutumu çok önemli..genç bayanların almasını tavsiye ederim,kadınlar .çok acımasız oluyo da
canım ben bikini bölgesinde lazerden korkuyorum biraz zararlı diyorlar bir de bende polikistik over var kanser riski bilmemnesi diyorlar pek inanmıyorum ama... memnun musun sen? jinekoloğuma soracağım bir daha gittiğimde.bıktım sirden! her ay acı çekmekten! ama bence de temizlik gibisi yok... gidiyorum kuaföre bebek gibi oluyorum değiyo acıyaa
canım zararlı olsa bu kadr insan yaptırmaz...bütün sanatçılar yaptırıyo onların canları kıymetlidir,zararlı olsa yaptırmazlar hem cidden zararlı olsa buna dur denilir...bi zararı olacağını sanmıyorummmm
korkacak bi durum yok çünkü inan bikini 2dak.alımı sürüyor..acıda iğne batması gibi..ilk başta insan korkuyo ama şimdi acı falan yok.hatta doktora dereceyi arttır diorum..yine acımıyo rahat ol....sonuçta ömür boyu kurtukcan..ama acı hassasiyetin fazlaysa emla krem sür git o zaman yat uyu artık hiç bi acı kalmıyo:)
çok memnunum ,şıan 22 yaşındayım ve geç kalmışım die üzülüyorum keşke bu iş başladığı gibi dur deseymişim diorummm..hem kuzum şu rahatlığı var 2 ayda 1 yaktırmaya gidiyosun ve o geçen zamanda zaten hiç çıkmıyor..2ay bi sürede yeni çıkan kıl gibi işteee.yani bu iş içinde hep temiz kalıyorsunn..
g noktası denen kısım hassas olduğu için o kısmın alınmasını pek önermeyenler oluyor ama ben valla o kısmıda aldırıyorummmm...karar senin tatlım ,doktoruna tabi danışşş...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?