• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kuaförde malum bölgeyi aldıranlar bi bakarmısınız :)

Kuaföre gidiyorum ağdaya ve çoookkkk mutluyum çokkkkk:8: 3 aydır gidiyorum ben de çok utanmıştım gidince ama sonra okadar rahat ettim ki anlatamam kesinlikle tavsiye ederim ağdaya gidin kendiniz asla o şekilde alamazsınız ben de çok uğraştım zamanında:12:

kızlar bende ilk defa bu akşam iş çıkışı gitmeye karar verdim,burda okuduklarımdan cesaret alarak tabi,hep jilet kullanıodum ama bıktım artık,korkuyorum da çok inş vazgeçmem son anda,gidersem yarın yine yazarım:58:

kızlar bende ilk defa bu akşam iş çıkışı gitmeye karar verdim,burda okuduklarımdan cesaret alarak tabi,hep jilet kullanıodum ama bıktım artık,korkuyorum da çok inş vazgeçmem son anda,gidersem yarın yine yazarım:58:

sakın wazgeçme bende senin gibiydim ama 5 aydır gidiyorum o kadar rahtım ki ayrıca abartılcak acısı ve utancı yok bence:12:

kızlar ne oldu inanamazsınız ben dün akşam iş çıkışı gittim rast gele bi kuaföre,ağda yapıomusunuz die sordum kız evet dedi,neresi dedi bende bikini bölgesi dedim,yok oraya yapmıoruz dedi,ya neye uğradığımı şaşırdım,kovulmuş gibi hissettim,tam dolmuşlara doğru gidiyodum ki,başka bi kuaföre daha girim dedim yolumun üzerinde ki,orda da aynı soru ve cevap yine aynı oldu...döndüm öle evime,bunun sebebini sorarsanız kırsal bölgede yaşıorum ben, bundan galiba,sizin dediniz gibi onlar normal karşılamıolar demek ki bunu,off napıcam bilmiyorum,kendi ilçemden daha uzak bi yere gidicem galiba.o kadar da cesaretimi toplamıştım ki...:43:

ben hem kendi temizligim icin hem de esimi rahatsiz etmemek icin bircok yontem denedim.
canim inanilmaz tatlidir o yuzden agdadan hep uzak durdum ama evlenme zamani gelince kuzenim elimden kacamazsin deyince bari hazirlik olsun diyerek eldivenle seyreltmeye basladim.
1-2 kere eldivenden sonra inanilmaz inceldiler ve agdada da cok fazla acimadi ama hala cok ic taraflari yapamiyorum.
doenr donmez ilk isim kuaforume gitmek olacak temizlik gibisi yok

bende jilet epilasyon aleti ile alıyordum eskiden. fakat bir arkadaşım beni zorla kuaföre götürdü. kuaför arkadaşıydı. çok utanıyordum bende. neyse kuaför benimle sohbet ede ede almaya başladı. biraz acıdı evet ama bittikten sonra otertemiz görüntüsü inanın degiyor. alındıktan sonra bende biraz deri soyulması oluyor bilmiyorum başkalarında oluyor mu ama gerçekten çok rahat oluyor. artık bende hep kuaföre aldırıyorum. jiletle falan alınca kararma oluyor deride ama agdayla bu problem olmuyor. iş sadece bir defalık cesarete baglı. 1 kez gidebilirseniz gerisi gelecektir...

Bende arkadaşlarım sayesinde cesaretimi toplayıp bugün gittim ve inanın yok böyle rahatlık! Çok utanarak gitmiştim ama gerçekten o kadar rahat ve kolay oldu ki bir daha asla kendime o kadar acı çektirmem yani :) Herkese de tavsiye ederim. 1 kere cesaretinizi toplayıp gidin sonrası zaten gelecektir. Ama 15 dk.da bitti ben bile inanamadım. Normalde kendim 1 saatte hallediyordum ve belim vs. her yerim tutuluyordu. Şimdi ise hem çok acımadı hem de hemen bitti :)

ilk başta bende utanarak gittim ama sonuç şimdi mükemmel ayda 1 gidiyorsun 1 ay rahat ediyorsun

canım açık konuşmak gerekirse ilk seferde biraz canın yanacak...
hatta belki de "aman bir daha..." diyebilirsin bile.
ama inan o acıya değiyor, bebek gibi oluyorsun.
ayrıca kuaförden sakın çekinme, eğer anlayışlı iyi bir kuaförse bunu takmaz.hatta sana belli etmez bile.
ben çok utanırdım annem zorla götürmüştü beni.o bölgedeki tüylerim de kalındı çoktu yani:17::17:
çok utanmıştım ve annem kuaföre "kızım çok çekiniyor" demişti.
kuaför de bana güldü ve "bak ablacım ben zamanında jilet de yaptım aynı şey bende de var hiç utanma" dedi.içim rahatlamıştı...
mümkün oldukça sohbet edersen kuaförle bir anda biter gider...
biz sürekli dedikodu yapıyoruz mesela kuaförümle, daha bugün aldırdım geçti gitti :32:

ben soyunurken annemden bile utanırım o yüzden kuaförde aldırma fikri pek cazip gelmiyor. e o zaman da el mahkum oturup 2saate yakın uğrasıyorum. 20 yasındayım 5-6 yıl jilet kullandım ama özellikle yazları artık bıktırmıstı beni. bigün sinirle oturdum aldım elime ağdayı hepsini yoldum :60: bir kısmı kırıldığı için 3-5 gün sonra cıktı. onları da eldivenle aldım ama şimdi çok rahatım insan kendisini temiz hissediyor en azından.

Aynı durumdayım jiletten ötürü ama yok ben bu orman halimle gidemem kuaföre..
Her akşam makinemde eritip siri taksit taksit yapmayı düşünüyorum,
on gün mü sürer bir ay mı bilemem artık.. :26:

Aynı durumdayım jiletten ötürü ama yok ben bu orman halimle gidemem kuaföre..
Her akşam makinemde eritip siri taksit taksit yapmayı düşünüyorum,
on gün mü sürer bir ay mı bilemem artık.. :26:

canım benim ama sonra düzensiz çıkar daha çok üzülürsün

kızlar hiç uğraşmyın gidin kuaföre 2 dakkada tıktık tertemiz. benim hiç acımaz, saatlerce uğraşmaya değmez, onun işi o utanmayın

kızlarrr bunda utanacak bişey yokkkk.temizlik,bakım ,hijyen için her yol mubahdir:9:
ben lazerle bu derdime son bulmaya çalışıyorum 6 aydırda çok rahatımm.başta bende utanıyodum ama kapadım gözümü..:82:
sonuçççççç önemli......... ohhh bebek olmak için değer kızlar:65:

heee lazer öncesinde ağdacıya da giderdim.tabi alan kişinin tutumu çok önemli..genç bayanların almasını tavsiye ederim,kadınlar .çok acımasız oluyo da:(:47:

kızlarrr bunda utanacak bişey yokkkk.temizlik,bakım ,hijyen için her yol mubahdir:9:
ben lazerle bu derdime son bulmaya çalışıyorum 6 aydırda çok rahatımm.başta bende utanıyodum ama kapadım gözümü..:82:
sonuçççççç önemli......... ohhh bebek olmak için değer kızlar:65:

heee lazer öncesinde ağdacıya da giderdim.tabi alan kişinin tutumu çok önemli..genç bayanların almasını tavsiye ederim,kadınlar .çok acımasız oluyo da:(:47:

canım ben bikini bölgesinde lazerden korkuyorum biraz zararlı diyorlar bir de bende polikistik over var kanser riski bilmemnesi diyorlar pek inanmıyorum ama... memnun musun sen? jinekoloğuma soracağım bir daha gittiğimde.bıktım sirden! her ay acı çekmekten! ama bence de temizlik gibisi yok... gidiyorum kuaföre bebek gibi oluyorum değiyo acıyaa :32::32:

canım ben bikini bölgesinde lazerden korkuyorum biraz zararlı diyorlar bir de bende polikistik over var kanser riski bilmemnesi diyorlar pek inanmıyorum ama... memnun musun sen? jinekoloğuma soracağım bir daha gittiğimde.bıktım sirden! her ay acı çekmekten! ama bence de temizlik gibisi yok... gidiyorum kuaföre bebek gibi oluyorum değiyo acıyaa :32::32:

canım zararlı olsa bu kadr insan yaptırmaz...bütün sanatçılar yaptırıyo onların canları kıymetlidir,zararlı olsa yaptırmazlar hem cidden zararlı olsa buna dur denilir...bi zararı olacağını sanmıyorummmm
korkacak bi durum yok çünkü inan bikini 2dak.alımı sürüyor..acıda iğne batması gibi..ilk başta insan korkuyo ama şimdi acı falan yok.hatta doktora dereceyi arttır diorum..yine acımıyo rahat ol....sonuçta ömür boyu kurtukcan..ama acı hassasiyetin fazlaysa emla krem sür git o zaman yat uyu artık hiç bi acı kalmıyo:)

çok memnunum ,şıan 22 yaşındayım ve geç kalmışım die üzülüyorum keşke bu iş başladığı gibi dur deseymişim diorummm..hem kuzum şu rahatlığı var 2 ayda 1 yaktırmaya gidiyosun ve o geçen zamanda zaten hiç çıkmıyor..2ay bi sürede yeni çıkan kıl gibi işteee.yani bu iş içinde hep temiz kalıyorsunn..

g noktası denen kısım hassas olduğu için o kısmın alınmasını pek önermeyenler oluyor ama ben valla o kısmıda aldırıyorummmm...karar senin tatlım ,doktoruna tabi danışşş...

canım zararlı olsa bu kadr insan yaptırmaz...bütün sanatçılar yaptırıyo onların canları kıymetlidir,zararlı olsa yaptırmazlar hem cidden zararlı olsa buna dur denilir...bi zararı olacağını sanmıyorummmm
korkacak bi durum yok çünkü inan bikini 2dak.alımı sürüyor..acıda iğne batması gibi..ilk başta insan korkuyo ama şimdi acı falan yok.hatta doktora dereceyi arttır diorum..yine acımıyo rahat ol....sonuçta ömür boyu kurtukcan..ama acı hassasiyetin fazlaysa emla krem sür git o zaman yat uyu artık hiç bi acı kalmıyo:)

çok memnunum ,şıan 22 yaşındayım ve geç kalmışım die üzülüyorum keşke bu iş başladığı gibi dur deseymişim diorummm..hem kuzum şu rahatlığı var 2 ayda 1 yaktırmaya gidiyosun ve o geçen zamanda zaten hiç çıkmıyor..2ay bi sürede yeni çıkan kıl gibi işteee.yani bu iş içinde hep temiz kalıyorsunn..

g noktası denen kısım hassas olduğu için o kısmın alınmasını pek önermeyenler oluyor ama ben valla o kısmıda aldırıyorummmm...karar senin tatlım ,doktoruna tabi danışşş...

ben şimdi 18 yaşındayım, 20ye falan bi geliyim hormonların tam oturur diyorlar.doktorla da konuşacağım canım ben de etki edeceğini zannetmiyorum ama çevremdekiler eder diyorlar işte. ama hayat boyu çekilmez bu her ay her ay... lazer yaptırmalı gerçekten. hormonlar tam oturmazsa tekrar çıkabiliyormuş sonradan, o yüzden boşuna şeetmiyim şimdiden diyorum. ama ne yapıcam edicem yaptırıcam şu lazeri bende tatlım doktorla konuşup yaptırıcam...

Back