kuaförde malum bölgeyi aldıranlar bi bakarmısınız :)

canım bak bunu bilmiyodum yaş daha genç olunca çıkma ihtimali var demek...anammmmmmmmmmmmmm..şubatta 23 gircemmm buna seviniym tüylerim yaşlanıyo

ah ahh kuzum kızları kızlar anlar ,her ay hem alcaksın acısı da cabasıııııı..sen doktoruna sor..lazere izin verirse inan yeme içme giyme onu hallet derim büyük rahatlık

annemle konuştum zaten lazer yaptıralım diyo o da yaaa para konusunu hallederim sonuçta her ay taksit taksit kuaföre gidip sire yatırcaama ömür boyu, bir kaç seansta bitsin hepsi kökten... ben öyle düşünüyorum
doğumdan sonra falan da değişiyomuş hormonlar, büyüdükçe de dğeişiyomuş ama ben doğuma kadar bekleyememm aaaaaaaa
gittiğim bir özel hastane var orada lazer epilasyon yapılıyormuş gidersem ilerde oraya giderim sanırım güvendiğim bi hastane çünkü, sen nası bi yerde yaptırıyorsun tatlımmm.
ay ben çok pimpirikliyimmm :84::84:

güzelim yok bu konu gerçekten pimpirik gerektiriyo merak etme bende senin gibiyim
bende tabi doktora yaptırıyorum klinik şeklinde güzellik merkezi..ve bu konuyu para için değil cidden tedavi amaçlı yapıyolar..mesela her seanstan sonra 10 gün geçiyoya hemen kontrole çağırıyolar ücretsiz tekrar kalan yanmayan kılları yakıyolar..ayrıca bikini diosun bayağı geniş bi alanı alıyolar,göbek sonra bikini etrafı ..özeniyolar anlayacağın..alex mak.yapıyolar..ve dayanabiliyosan derecesini açtırıp yaktır..acırım diosan emla krem sür..sakın utanma canım çünkü iç çam.çıkartmıyolar..çamaşırı sağa sola çekiyolar...:) 3.seansıma gittim 4 olcak işteee..bitene kadar ücretsiz kontrole gidicemm:)bu çok iyi...ablamın 4seansta bitti..benim kıllar da sarı köklü olanlar var o açıdan daha uzun sürebilir...hee şunu da diyeyim kıllarının kökleri sarıysa onlara lazerde çare değil...sadece sarı kılların çıkmasını geciktiriyo ama bitirmiyo..eğer kılların kalın ve siyahya yaşadın hemen biter...gideceğin yeri çok iyi araştır..çünkü ben neler neler duydumm.lazer adı altında başka makineler kullanıyolar ve boşa para döküp kıllarında 1 tane eksilmeyen insanlar var..

ay ben beyaz tenli ve siyah tüylüyüm deli olucam saç rengim daha açık...
demek ilk defa işe yarayacak siyah tüylü olmak
sirin acısına dayanıyosam onun da dayanırım yaaa noolcka di mi ama her ay her ay çekiceğime
peki bikini dediğimiz alt tarafları da alıyolar mı tatlım oraları çamaşırı çektirip nasıl yapıyorlar nasıl görüyorlarrr, ben çekinmem sirden alıştım açarım hemen olsun bitsin de şu tüyler açarım valla sonuçta işini yapıyo o neden çekineyimm

valla yaşadın kılın siyah ve tenin beyazsa sen süper bi sonuç alırsınnnn:)ne mutlu sana

ya acı falan yok,inan yokkkk..iğne batması diorum ama o bile yok gibi..yani sen sire dayanıyosan merak etme bunu anlamzsın bile...:)
şöle diyim alt taraf yanları göbek alıyolar.hatta yüz üstü yatırıp arka kısmı da alıyolarayy utandım.....iç çamaşırını sağa sola çekiyolar...en ince detayı alıyolar merak etmee onlar alışmışşş..bi yerin gözükmüyo gözüksede saniyede kapatırlar..şuda var tabi biraz gözüküyo ama insanın çamaşırın olması üstünde daha bi rahat olmasını sağlıyor...

ay gözüksün gözüksün yeter ki bitsin gitsin şu tüylerim...
her ay kuaförden utanmıyorsam artık, bundan da utanmamm

Yaniiiiiiiiiiii.hem buna 2 ayda bir gitceksin ve en fazla 6 seans

artık şu hormonlarım düzene girsin de bende sirden kurtuliiiiiiiiiiiimmmmm ay bıktııımmm bıktıımmmm yapış yapış her ay kuaförde aldırsan bile yapış yapış sıcak sıcak öğğğkkk :90::90:

eee, lazere mi gidiyorsun havan var canııımmmmm

tabi tabiii sende git havanı sevsinler canımmmmmmmmmmmmmmmm

benım her ay duzenlı gıttıgın kuaforum var. yıllardan berı aynı kısı. rahatlıkla gıdıp halledıyorum ısımı sir agdayla.

tatlım ben tüm vücut 35-40 arası değişiyor göbeğimi de aldırınca.

sanırım özel bölge 10lira filan olacak.

bende aynen senin gibi uzun yıllar jilet falan yapıp , sonunda kuaföre aldırdım canım , şimdi herkes farklıdır hani aa uzamış aa bu ne dermi bilmem ama benimki demedi , ama genelde seninkinden daha kötüleri olduğuna dair hikayeler anlatırlar , rahatlaman için sanırım :) çok uzadılarsa makasla biraz kısaltabilirsin ve kuaförede hasta oldum 2 haftadır yatıyorum yerimden kalkamadım kendime bakamadım uzadılar baya hiçte böyle yapmazdım ama oldu bi kere falan diye yalanlar sallayabilirsin :))) çekinme bence :) ben ilk gittiğimde kızlık zarım yırtılırmı diye saçmalamıştım , korku işte naparsın :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…