• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kuaförde malum bölgeyi aldıranlar bi bakarmısınız :)

bende sımdıye kadar hep jılet kullandım halada kullanıyorum hem cok tanıyorum hem fıyatını bılıyorum hemde sıvasta okuyorum guvenıcem bır yer nerden bulcamı bılemıyorum ama artık jılet olayından kurtulmak ıstıyorum arastırıp bewnde hallatecem bunu sadece malum yerı aldırcam kuaforde yada guzellık merkezınde :)

kızlar ben artık başa cıkamıyorum bıkını bolgesını alamıyorum agda hıc yapamıyorum mecburen jılet.. oda semsert oldu ıyıce sakal gıbı-tatlicadiarzu-

kuafore aldırmaya karar verdım ama utanıyorum bu bır:kedi:

ıkıncısı sımdı sakal gıbı oldu kuafor nası alcakkıbilmiyorumkismile ne bu boyle dermı utanırım ıyıcebilmiyorumkismile

kuaforde aldıranlar bı anlatabılırmı canlara.s.

canım ben aldırdım bir sene boyunca okul bitince eve döndüğüm için burda güvenilir bi yer bulamadım ama inanılmaz faydasını gördüm çabuk temiz acısız ve azaltıcı. emin ol ama dikkat et tertemiz bi yer olsun arkadaşım bi yerde yaptırdı bacağında kocaman bi yara çıktı ve izi kaldı

bende de aynı dert var.az önce ilk defa amlayı alıp denedim,ama onuda beceremedim.yarım yamalak oldu şimdi..
.jilet nedeniyle yayıldı iyice bende utandığımdan kuaföre gidemedim..aslında bi kere gittim kararlıydım ama soramadan koltuk altımı aldırıp çıktım ağdacıdan...
lazer yaptırsam diyorum ama hamilelik düşündüğün için o da yarıda kalacak..
ne yapsam bilemedim..

Valla ben bir kere evde kendim yapmayı denediğimde, küçücük bir yerde denemiştim- mosmor olunca ağdadan umudu kestim jilete devam
Ayrıca sanki evlenceğimiz adamlar çok temiz olcak, gelcekler kıllı kıllı ıııyyyy :)
Tabi ki temizliği kendimiz için yapıyoruz- an azından ben öyle düşünüyorum, ama evlencem de beni beğenmeyecek diye kaygılanmaya da gerek yok bence

Valla ben bir kere evde kendim yapmayı denediğimde, küçücük bir yerde denemiştim- mosmor olunca ağdadan umudu kestim jilete devam
Ayrıca sanki evlenceğimiz adamlar çok temiz olcak, gelcekler kıllı kıllı ıııyyyy :)
Tabi ki temizliği kendimiz için yapıyoruz- an azından ben öyle düşünüyorum, ama evlencem de beni beğenmeyecek diye kaygılanmaya da gerek yok bence

İlk başlarda bir çekince oluyor fakat sonradan alışıyor o da sen de. kaydirigubbakcemile3 Dediğin gibi onlarda da var kıl, hemide orman gibi. delikafadulden Bizde azıcık olmuşta ne olacak. Sonradan alışırız zaten. sositososito

ya aslında bende kuaförde aldırmayı düşünüyorum artık evde pek beceremiyorum yakında da evlenicem ama nasıl yapıcam bilmiyorum çok utanıyorum ya nasıl olacak artık bilemiyorummmm:((((

kızlarrr,bana hatayda guvenılır temiz agda yapan bı yer lazım kafamçokkarıştı
ankara da hep gıttıgım bır yer var ama sımdı orada olacagım ve napıcamm ben yaa

canım bende çok utanarak gitmiştim ama tecrübeli bri ise bunu sana hissettirmez bile merak etme onlar nelerini görüyor yani sana birşey diyemez zaten para veriyorsun ne olursa olsun almak zorunda

an itibari ile kuaförde ağda yaptırıp eve gelmiş bulunuyorum...çok acıdı ama sandığımdan rahat geçti..çok çabuk bitti..acımasının sebebi de hep jiletle almam..iyice kalınlaşmış kökleşmiş..artık tövbe jiletle almam...bu kadar sıkıntı yaptığıma yazık.ama şöyle bişi var ağdaya gideceğinize lazere gidin.40tl verdim.lazer 90 tl ve 3 ayda bir falan gidiyorsun ve kurtuluyorsun..yaz bitince lazere başlıcam.

bnde hep jiletle alırdm tüylerimi sakal gibi simsiyah sert çıkardı utanırdımca kuaföre aldırmaya snra sesu aldım sir ağdalısından alamadım kendm baş edemedm yapamadım bacaklarmı yapıorumda orama glcnce alamıordm snra artk gittm kuaföre aldırdm başta çok cnm yandı malum jiletle alındıı içn ama snra alıştm artk her ay gidiyorum hiç acımıo artık kızla sohbet ede ede alıo bikini bölgemi:D 4 hfta çok güzel oluo:D ama snra gene çıkıo:(keşke hep o ilk alındığı haliyle kalsa:(:(

cnm bnm bu onların işi olaya bu gözle bakıyolar ben hep kuaförde yaptıran biri olarak söylüyorum kesinlikle daha rahat ve temiz alıyo...

Git canım temiz güvenilir bi yere kapa gözlerini bi bakmışsın bitmiş zemuszemus

benimde malum bölgemin rengi siyahımsı tüylerimi epilatör makinasıyla alıyorum ben ondan dolayımı öyle acaba kızlar bunun için bi çözüm var mı :(

inş cesaretimi toplayıp haftaya gidicem artık bi çözüm bulmam lazım çünkü:((arkadaşlar sizden aldığım cesaretle bitecek inş çok teşekkür ederim hepinize:)))

ay iyiki açmışım bu topici :D

ben 1 ay once aldırdım bıda gıtcem cıkmayan yerler var cıksınlar gıtcem hemensempatiksalakcinni

hıjyen falan dıyosunuz ya nası olcakkı o nası anlıcam ben gıttım onume cıkan hıc omrumde gıtmedıgım bı kuafore yatırdı aldı işte bitincede bı yag verdi sür dedı

Back