kuaförde malum bölgeyi aldıranlar bi bakarmısınız :)

kızlar ben ust bacaklarımı almadım hiç baldırları yani

ben bıde baya bı kıllı tüylü biiriyimdirsenağlama

korkuyorum cogalır dıye acaba cogalırmı

kızlar ben ust bacaklarımı almadım hiç baldırları yani

ben bıde baya bı kıllı tüylü biiriyimdirsenağlama

korkuyorum cogalır dıye acaba cogalırmı

sir agdanin ozelligi, duzenli kullanimda tuyleri seyreltmesidir. diger agdalar gibi sekerli olmadigindan kil koklerini beslemez, dolayisiyla tuylenmeyi artirici bir ozelligi yoktur. aksine azaltir.

utana sıkıla gidecez artık..kuaför beni ayıplasa nolacak..sonuçta o işten para kazanmak için çalışıyor

kıslar keisnlikle agdayla ugraşmayın..kalınsa eger lazere digin 4.seasnıma gittim kedi tüyü gibi inanaın daha gitmesem bile hiç zararı olmas o derece:)2 seasn daha gitcem daha gitmem..belki sende bi kereee o kedi tüyü gibi çıkanlar için giderimm:)

Benim çok fazla var 4 seansta azalır mı acaba tatlım? Birde yüze yaptırsak bir zararı olur mu acep? bilmiyorumkismile İğneli daha iyi diyorlar doğru mu ki?

slm kızlar agdayı denedim ama pek başarılı olamadım kuaföre gidicem birde istanbul avrupa yakasında güvendiğiniz yada sizinde agda için tercih ettiğiniz kuaför yada güzellik salonu varmı?? her yere gidip açmaya utanıyo insan sonuçta cevaplarınızı bekliyorum..boshayallersmile

beşiktş tarafına yakınsan hüsrev gerede caddesinde nişantaşına çıkarken aysun var orası hem temiz hem de işinin ehli sadece ağda manikür falan yapıolar kuaför değil...tavsiye ederim.

sonunda kuaföre gittim ve kurtuldum ohhh bee :) hiçte beklediğim gibi değilmiş artık hep kuaföre gitmeyi düşünüyorum

ya ben 15 yaşındayım daha oramı hiç almadım ağdayla yani tüy dükücü kremle aldım
ve kuaföre gitmeye de korkuorm çünkü bende sarkma var :S

vallaha kızlar evde ugrastıgınıza degmez ben gıdelı nerdeıse 1 ay oldu komle yaptırdım ohh mıs gıbı gezıorum cıkmadı daha benım bıde bıkını bolgesı gec cıkıor bu sefer gıtmeden ıyıce uzattım cunku alırken bırı cvıkmıs bırıı cıkmamıs oluyordu alınsada tek tuk kalıordu ıyıce uzattım gıtım kadınada yıne soyledım bısye olmaz deı hıc anlamdımda sohbet ederken ben dogumdan sonra mecburen gıdıyordum dıkıslerımden dolayı ohhh tavsıye ederım kızar :) hıc utanmayında onların ısıı bu bes dakıkada hop cılop gıbı oluyorsun ben sır agda kullandıgımdan berı azaldı bıkını bolgem ve bacaklrım koltuk altımda zaten cok az cıkıordu :)

bencede hiç evde ugraşılacak bir iş değil..en güzeli iyi bir yerde işinde uzman birine yaptırmak

acısından korkan arkadaşlarıma tavsiye emla kullanıp öyle gidin.. hiç bişi hissetmiyorsun. 22 yaşındayım ağda değdiremezdim. bende tavsiye üzerine kullandım çok memnun kaldım çok az hissettim kaşlarımı bile daha çok shissederdim

adet iniz bittikten sonra epilasyon yapmayı deneyin yaı yarıya daha az acıyor.bende bacaklarım aşırı kızarır ve kabarır epilatörle aldığım halde teyzem gördü ve aldıktan sonra limon tuz sür dedi gerçekten biraz yaktı ama daha cansız çıktı ve batıklarım azaldı.

kuaforde aldirmak gibisi yok valla:) hem artik cok ucuz kuaforde yaptirmak, 25-30 liraya tum vucudu aliyolar mis gibi, gerci bana ancak 2 hafta dayanior ama olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…