• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kuaförde malum bölgeyi aldıranlar bi bakarmısınız :)

bende bayramdan önce gittim bu zamana kadar 1 kere denedim kendim ama yapamadım çok acıdı sonra kararı verdim gittim nasıl rahat ettim benim canım çok acımadı acır diye korkuyodum kendimi cesaretlendirdim ulan dedim doğumun acısına dayandında bunamı dayanamıcan git aldır kurtul dedim 1 ayı geçti şimdi tekrar gidicem 1 ay o kadar rahattımki hücrelerim bile nefes aldığını hissediyorum efil efil oluyo valla iyikide gitmişim ne o jiletle al 1 hafta sonra çıksın çıkarken kaşınsın acısın alırken kes bi taraflarını alırkende acısın ooo uzun iş en iyisi ağda lazerlede bi zaman sonra çıkıyo oda tamamen kaybetmiyo ve bana çok sağlıklı gelmiyo kılların yakılarak kaybolması bende ağdaya 20 tl veriyorum ama dğer valla :66::66:

ayyyyy canıııııııııım sakın korkmaaaa ben varya acıya ınanılmaz dayanıksızım oyle cıglıklar attımkı kuafor kımse senın kadar bagırmadı bu gune kadar dedı..

ama garantı verıyorum oyle ınananılmaz acılar vermıyo

hııııc korkma hıc ben gıttıysem herkes gıdebılır :D

o bolgeyı 20 tlye aldırdım ben tek orası

yafrimu bende gitmek istiyorum bende hep jilet yaptım bugune kadar simdi yazdıklarını okuyunca cesaretlendim ama sen gitmeden önce emla krem kullandınmı canım veya özel birşey yaptınmı?

bende uzun yıllar jiletle aldım sonunda ağdaya başladım ama hiç öyle korkulacak bişey yok acıyo ama saniyelik acılar o kadarda olacak tabi ben kendime yapamıyorum çekemiyorum ağdayı ben tüm bacak ve malum bölgeye 20 tl veriyorum

kızlar benim gittiğim kuaförde hep bayanlar çalışıyo ama geçen gün ağda odasına bi baktım o sedye faln iğrenç durumdaydı :53:cesaretim geldi ama bu seferde kuaför bulamadım :/ bide direk girince erkek kuaförler buyrun falan diyor ya siz ne diyosunuz oyh yazarken bile bunaldım bi utandım :37:

off ya ne kadar rahatsınızdır eminim :18:
ben epilasyonla yapıyorum ağdayı cok denedim yapamadım sadece üst bölgeyi yapabiliyorum dudak kısmına geçemiyorum alınmıyo çünkü 2 senedir epilasyonla alıyorum ilk 2 hafta rahat ama sonra çıkmaya başlıyo bende agda yaptırmak ıstıorum ama utanıyorum bide kapalıyım daha beter utanıyorum şimdi biodere başladım inşallah etkisi olur çünkü tam 1.5 saatımı alıyo ve feci acıyo :25:

çooook uzun seneler jilet kullandıktan sonra yaklaşık 2 senedir ağdaya gidiyorum ben de 20tl'ye. vallahi süper bişey öyle bir azaldı ki anlatamam. gözenekler açılıyor hakkaten nefes alıyor cilt sanki. kökler yumuşadı, azaldı. yarın gideceğim hatta. regl bitiminden en fazla 1 hafta sonra gidiyorum. 8.gune getirmiyorum. uzadıkça daha çok acır hem ayrıca derinin alışması icin oyle olması gerekiyormuş.

yalnız bir sorunum var batıklarımdan kurtulamıyorum buna rağmen. yapı olarak batık yapmaya cok meyilliyim. nasıl başedebilirim bunlarla? sadece üst bölümde oluşuyor batıklar

denizli'de böle yerler nerelerde alınıyor acaba biliyormusunuzz??? acele öğrenmem lazım yardımcı olurmusunuz??? :26:

Back