Saç Dökülmesi, Yıpranmış, Kırılmış Saçlar Kuaför ve şaç biti

Yıpranmış Kırılmış Saçlar, Saç Dökülmesi ve Çözümleri

gencegitim

Reklam içerikli mesajlarından hesap pasif edilmiştir, mesajlarına itibar etmeyiniz.
Sahte Profil
25 Şubat 2012
116
1
arkdaşlar bugüne kadar kuaföre şaçında bit ve sirke ile gidenler gitmek zorunda kalanlar veya kuaförden şaçına bit bulaşanlar oldumu ? olduysa tepkiler nasıldı kuaförün tepkisi sizin tepkiniz :)

ilk okula giderken bitlerden kurtulayım diye kuaföre gitmiştin salak salak.sonra saçımı kesen bayan başka biriniçağırdı beraberce saçıma üşüşmüşler saçıma bakıyorlardı... nedense hiç utanmadım bence eğer öyle bir sorun varsa sakın gitme kimse bitli olduğun için gurur duymaz.

seninki küçükken olmuş yine ben öğretmenim sürekli bulaşır bana ve mecburen şaçımı kısaltmak zorunda kalıyorum şimdide bulaşmış çıkmazlardayım :) :)

seninki küçükken olmuş yine ben öğretmenim sürekli bulaşır bana ve mecburen şaçımı kısaltmak zorunda kalıyorum şimdide bulaşmış çıkmazlardayım :) :)

Ben hatırlıyorum da kurtulabilmek için birkaçkez kestirdim ama yinede kurtulamadım.. ama bir eczaneye gidip anti bit ilacı aldım düzenli olarak her banyo yaptığımda saçıma sürerdim.bit şampuanıydı zaten köpürürdü fakat kokusu biraz rahatsız ediciydi.. sonra bitler giderek azaldı ve hiç bitim kalmadı.allah yardımcınız olsun öğretmenlik zor iş

kuaföre kaş aldırmaya gitmiştik biri girdi ve sac kesimine geldi tabi bizim cadı kuaför hemen farketti ve kesemem diyerek kızı kibarca yolladı yoksa hepimize gecer valla

kuaföre kaş aldırmaya gitmiştik biri girdi ve sac kesimine geldi tabi bizim cadı kuaför hemen farketti ve kesemem diyerek kızı kibarca yolladı yoksa hepimize gecer valla

aaa :) nasıl hemen gelir gelmezmi farketti yani kesime baslamadan

kızı koltuga oturttu ve saclarına elleyip söyle bi baktı ve kesmeden kaldırdı sanırım tesadifen farketti yada farkedilir bişey bu bit ben hiç görmedim de

bitler kolay farkedilmez ama sirke varsa çok kolay farkedilir canım :) beyaz beyaz şaçı yapışık

sonucta cocukken olabiliyor bu tür seyler ben küçükken benimde arkadaşlarımdan gecmişti ama yetişkin olunca işler değişiyor inşallah başıımıza gelmez çalısıyoruz sonucta allah korusun

sonucta cocukken olabiliyor bu tür seyler ben küçükken benimde arkadaşlarımdan gecmişti ama yetişkin olunca işler değişiyor inşallah başıımıza gelmez çalısıyoruz sonucta allah korusun

öyle ansızın geliyorlarki farkına bile varmıyosun canım :)

bende mezuniyet için gittim iki hafta önce malum bilenler bilir saçımda bit var maşa yaptırdım anlaşılcak diye çok korktum ama anlaşılmıştır kesin ne yapalım artık kuaförde tanıdık ama :26:

bende mezuniyet için gittim iki hafta önce malum bilenler bilir saçımda bit var maşa yaptırdım anlaşılcak diye çok korktum ama anlaşılmıştır kesin ne yapalım artık kuaförde tanıdık ama :26:

canım hala çözülmedi mi senin sorunun :26:

kiz senin bitler seni cok sevdi herhalde

ay bu ikidir bitli konuya denk geliyorum bitlenecem kesin

canım senin sorun devam ediyomu hala ? söylediğim yöntemi denedinmi? şaç kremi tarak ?

şaçlarımı kestirmem lazım ama bu halde nasıl kauföre gidicem bilmiyorum ???

canım bende öğrtemnim sen en iisi eczaneden ilaç al en kesin çözüm o bende kullandım haklısın bulaşıor mutlaka.ama kestirmek çözüm değil.

Ben Bitlendiğimde Gittim Kestirdim.Kuaförede Söyledim Ben Alışkınım Dedi Kesti Saçımı .

hiç unutmam 17-18 yaşlarındaydım çocukluğumdan o güne kadar bit nedir bilmezdim ta ki o gne kadar meğer arkadaşımda bit varmış ve gece beraber kalırdık pijama partileri falan kızlarla toplanık o kızdan hepimize bit geçmişti ne yaptıysam kurtulamadım bir yıl çektim çok kötüydü yaa eczaneden bit şampuanı aldım ve saçımı boyatınca tamamen bitti çok şükür ALLAH bir daha yaşatmasın inşallah umarım sizinkilerde çözülür
yalnız psikolojikmidir nedir şuan bitten bahsedince kafam kaşındı yaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…