gencegitim
Reklam içerikli mesajlarından hesap pasif edilmiştir, mesajlarına itibar etmeyiniz.
Sahte Profil
- 25 Şubat 2012
- 116
- 1
-
- Konu Sahibi gencegitim
seninki küçükken olmuş yine ben öğretmenim sürekli bulaşır bana ve mecburen şaçımı kısaltmak zorunda kalıyorum şimdide bulaşmış çıkmazlardayım :) :)
kuaföre kaş aldırmaya gitmiştik biri girdi ve sac kesimine geldi tabi bizim cadı kuaför hemen farketti ve kesemem diyerek kızı kibarca yolladı yoksa hepimize gecer valla
aaa :) nasıl hemen gelir gelmezmi farketti yani kesime baslamadan
kızı koltuga oturttu ve saclarına elleyip söyle bi baktı ve kesmeden kaldırdı sanırım tesadifen farketti yada farkedilir bişey bu bit ben hiç görmedim de
sonucta cocukken olabiliyor bu tür seyler ben küçükken benimde arkadaşlarımdan gecmişti ama yetişkin olunca işler değişiyor inşallah başıımıza gelmez çalısıyoruz sonucta allah korusun
bende mezuniyet için gittim iki hafta önce malum bilenler bilir saçımda bit var maşa yaptırdım anlaşılcak diye çok korktum ama anlaşılmıştır kesin ne yapalım artık kuaförde tanıdık ama :26:
bende mezuniyet için gittim iki hafta önce malum bilenler bilir saçımda bit var maşa yaptırdım anlaşılcak diye çok korktum ama anlaşılmıştır kesin ne yapalım artık kuaförde tanıdık ama :26:
Ben Bitlendiğimde Gittim Kestirdim.Kuaförede Söyledim Ben Alışkınım Dedi Kesti Saçımı .