- 7 Haziran 2018
- 8.062
- 21.007
- 278
Semtimde zaten 3 tane var ucude birbirine benziyo yani mahalle kuaforu gibi biraz ondan pek kirpk falan anlamiyolar kucuk yani..yine yakin yerleri arastiriyorum ama instagramda falan sayfalari yok nasil anlayabilirim iyi yaptiklarini bi fikir verir misiniz siz nasil sectiniz?
Guzel zamanlar,guzel telaslar. Her iki tarafta kendince hakli. Kuafor insani rezil de eder vezir de. Arkadaslarinizdan guzel makyaj yapan varsa yardim edebilir. Sacinizi guzel yapsinlar,makyaji siz yapin. Takma kirpik zevk meselesi birsey diyemem ama cok hareket edeceksiniz ne kadar rahat olursaniz o kadar iyi. Son olarak en guzel zamanlariniz,tadini cikarin. Ne esinizi ne anne babalarinizi uzmeye degecek konu degil,ama isteginizden odun vermeden alternatif uretin.Evlilik boyle birsey iki adet birbirinden uzak secenek arasinda alternatif yaratmak,kirmamak kirilmamak.Cok mutlu olun.Nisanimdaki kuaförum berbatti gozlerim bi tuhaf oldu takma kirpik varmi ben takmak istiyorum dedim kuafor bizde yok benim ellerim titrer takamam falan dedi istedigim makyaji bambaska bi hale cevirdi sacim da kotu oldu yani memnun kalmadim.. bu kuaför evime 5 dakika..
Yeni bi kuaför buldum dugünum icin.. ancak o da yaklasik yarim saat 40 dk sürer evime anneme citlattim simdiden karsi cikti o telasin icinde nasil gidilcek diye.eminim kaynanam da karsi cikcak..
Simdi sorum şu artik mutsuz olmayi goze alip evime yakin olana mi gitmeliyim yoksa hevesim icimde kalmamali mi? Herkesi karsima almak istemiyorum ama gelin olarak tek istedigim bu genelde ne derlerse tamam diyorum gonulleri olsun diye..
Abartiyo muyum arkadaslarima sordum ben bi saat de olsa yol giderdim tabiki diyo hepsi bi tarafta aileler.. siz olsaniz napardiniz
Ahahhaha süperdi buAy bu arada seni hatırladım şu ablası kardeşinden güzel olmaya çalışan üye değil miisn sen? Bence o kirpik bile takmam diyen kuaförden ablana Bi randevu ayarla sen çaktırmadan diğerine git
Konuşmalarına izin vermeyin ben kararımı verdim sonuç sizi etkileyecek çünküEvet nisanda apar topar oldu hersey hadi tamam dedim de dugunumde sansa birakmak istemiyorum.. taa ordaki kuafore gidilir mi diyolar beni sinir ediyolar daha yakinlarda vardir diyolar ama hickimse arastrmiyo sadece vardir demekle bulunsa keske.
Ablam da gelcek 3 cocugu birakip nasil gelincek oraya diyo aslinda omun gelmesi cok umrumda degil de bisey diyemiyormİsterse 6 saat olsun adam akıllı kuaföre giderdim. Nişanlınız bırakır zaten kuaföre onu ayarlayın siz kv ve anneniz karışmasın bir zahmet.
Ama duvak falan en son alinmiyo mu son zaman mi yaptirayim o zaman provayi?Duvakla gidin bir prova yaptirin. Hayat sizin, gelinliks ziin, prova sizin kesinlikle icinize sinen bir yer olsun.. Ben isyerimde foto cektirdim, icime sinmedi vallahi mutsuz oldum. Dugunu asla hayal edemiyorum.
Siz de herseyi soylemissiniz .Simdi vazgectim deyin .Yakindakine gidicez deyin .O önden gitsin .Ablam da gelcek 3 cocugu birakip nasil gelincek oraya diyo aslinda omun gelmesi cok umrumda degil de bisey diyemiyorm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?