Kuaför sorunsalı..

İstediğiniz yere gidin kesinlikle. Direkt nişanlınıza belirtin bu isteğinizi. Dış çekim olacak mı? Ona göre gidip randevu alın.

Şunu da söyleyeyim. Ben de nişanımda kuaförle ilgili sorun yaşadım. İnstagram sayfasına göre hareket etmenizi tavsiye etmem. Birebir tavsiye ile gidin.

Ablamlar evimize arabayla 20 dk uzaklıkta ki kuaföre gitmişlerdi sabahın köründe yani diyeceğim o ki gidiliyor.

ogun sızın gununuz okadar resım cekılecek tum akrabalar sızı ızleyecek sacınız makyajınız ıstedıgınız gıbı olmadıktan sonra ne anladık olur mu oyle sey

ıcınıze sınen hangısıyse onu yapın kımseyı dınlemeyın

Benim pek kuaforle falan isim olmaz.Pek bu kulturum de yoktu.Internette aratmistim ve bir site var ya dugunle ilgili herseye ulasabiliyorsun.Orda baya yorumu vardi.Sansima evime de arabayla 6-7 dakikaymis.Gidip konus.Prova yapiyorlar mi? Prova yaptir mutlaka istedigin saci da makyaji da.

Ablam 1 saat uzaklıktaki kuaföre gitmişti prenses gibi olmuştu, zaten gelin arabasıyla gidilmeyecek mi her yere neden zorluk olsun ki?

Guzel zamanlar,guzel telaslar. Her iki tarafta kendince hakli. Kuafor insani rezil de eder vezir de. Arkadaslarinizdan guzel makyaj yapan varsa yardim edebilir. Sacinizi guzel yapsinlar,makyaji siz yapin. Takma kirpik zevk meselesi birsey diyemem ama cok hareket edeceksiniz ne kadar rahat olursaniz o kadar iyi. Son olarak en guzel zamanlariniz,tadini cikarin. Ne esinizi ne anne babalarinizi uzmeye degecek konu degil,ama isteginizden odun vermeden alternatif uretin.Evlilik boyle birsey iki adet birbirinden uzak secenek arasinda alternatif yaratmak,kirmamak kirilmamak.Cok mutlu olun.

Sorman bile gereksiz tabii ki neresi içine sinerse orada yaptır. Ben abimin düğününde Bi kuaföre gittim saç makyaj için bi ton para verdim mahvettiler. Ek saç falan taktı kafam oldu 10 kilo. Acelemiz vardı boyle yakın olsun diye araştırmadan gittik. O telaşla girdim düğün salonuna kafamdaki çıtçıtlari çıkardım önce, sonra makyajı sildim hepsini kendim yaptım mis gibi içime sindi parayı da çöpe atmış oldum.

O yüzden kaynanani da anneni de dinleme, sen gelinsin yahu hayatta kaç kere gelin olur bi insan? Neresi daha iyiyse oraya git kesinlikle

Bende nisanimda ayni sorunu yasadim evimin dibindeki yıllardır gittiğim kufaore gitmistim baskasinin nisaninani misafir olarak gidiyormuşum gibi basit bisey yapti sac makyaj cok üzülmüştüm. Dugunumde carsidaki ortalama yarim saat yol suren isinin ehlî bir kuaföre gittim porelen makyaj yaptilar ben bile kendimi taniyamamistim o kadar güzel olmuştu iyi ki de öyle yapmışım. Sizde öyle yapin kimseyi umursamayın yillar sonra bile fotolara bakip keşke dememek icin icinizden nasil geliyorsa öyle yapin

İsterse 6 saat olsun adam akıllı kuaföre giderdim. Nişanlınız bırakır zaten kuaföre onu ayarlayın siz kv ve anneniz karışmasın bir zahmet.

Evet nisanda apar topar oldu hersey hadi tamam dedim de dugunumde sansa birakmak istemiyorum.. taa ordaki kuafore gidilir mi diyolar beni sinir ediyolar daha yakinlarda vardir diyolar ama hickimse arastrmiyo sadece vardir demekle bulunsa keske.
Konuşmalarına izin vermeyin ben kararımı verdim sonuç sizi etkileyecek çünkü

İsterse 6 saat olsun adam akıllı kuaföre giderdim. Nişanlınız bırakır zaten kuaföre onu ayarlayın siz kv ve anneniz karışmasın bir zahmet.
Ablam da gelcek 3 cocugu birakip nasil gelincek oraya diyo aslinda omun gelmesi cok umrumda degil de bisey diyemiyorm

Bacım sabahın 6sında gittim kuaföre genede istedigime gittim adamın randevuları fulldu ve evime yaklasık 30km ötedeydi nedimelerimi bile yanımda sürükledim sen düşün :)

Duvakla gidin bir prova yaptirin. Hayat sizin, gelinliks ziin, prova sizin kesinlikle icinize sinen bir yer olsun.. Ben isyerimde foto cektirdim, icime sinmedi vallahi mutsuz oldum. Dugunu asla hayal edemiyorum.

Duvakla gidin bir prova yaptirin. Hayat sizin, gelinliks ziin, prova sizin kesinlikle icinize sinen bir yer olsun.. Ben isyerimde foto cektirdim, icime sinmedi vallahi mutsuz oldum. Dugunu asla hayal edemiyorum.
Ama duvak falan en son alinmiyo mu son zaman mi yaptirayim o zaman provayi?

zaten sabahın köründe çıkılıyor annengil götürmeyecek sonuçta o kadar yorgun onlarda kalmayacak neden mutsuz olasın ki istediğini yap.

Ablam da gelcek 3 cocugu birakip nasil gelincek oraya diyo aslinda omun gelmesi cok umrumda degil de bisey diyemiyorm
Siz de herseyi soylemissiniz .Simdi vazgectim deyin .Yakindakine gidicez deyin .O önden gitsin .
Siz esinizle kimse bilmeden gidiverirsiniz digerine .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…