Telaş dedikleri sizin düğününüz. Tabii ki de istediğiniz yerde yaptırın.
Düğün ne zaman? Önceden gidip prova yapma şansınız var mı? Bu da kötü çıkmasın sonra.
Sayfalarini takip ediyorum suana kadar kotu yaptiklarini görmedim masallah cok iyi bi kuafor :) ama haklisinizTelaş dedikleri sizin düğününüz. Tabii ki de istediğiniz yerde yaptırın.
Düğün ne zaman? Önceden gidip prova yapma şansınız var mı? Bu da kötü çıkmasın sonra.
gelinin kuförüne karışan anne ilk defa duydum....tam tersi o sana söylemeli, kızım istediğin gibi olsun herşey diye...bu hayatta ne istiyorsan yapacaksın, saygı çerçevesinde...o kırılmasın , bu kırılmasın dersen dert sahibi olursun ilerde..Nisanimdaki kuaförum berbatti gozlerim bi tuhaf oldu takma kirpik varmi ben takmak istiyorum dedim kuafor bizde yok benim ellerim titrer takamam falan dedi istedigim makyaji bambaska bi hale cevirdi sacim da kotu oldu yani memnun kalmadim.. bu kuaför evime 5 dakika..
Yeni bi kuaför buldum dugünum icin.. ancak o da yaklasik yarim saat 40 dk sürer evime anneme citlattim simdiden karsi cikti o telasin icinde nasil gidilcek diye.eminim kaynanam da karsi cikcak..
Simdi sorum şu artik mutsuz olmayi goze alip evime yakin olana mi gitmeliyim yoksa hevesim icimde kalmamali mi? Herkesi karsima almak istemiyorum ama gelin olarak tek istedigim bu genelde ne derlerse tamam diyorum gonulleri olsun diye..
Abartiyo muyum arkadaslarima sordum ben bi saat de olsa yol giderdim tabiki diyo hepsi bi tarafta aileler.. siz olsaniz napardiniz
Onceki konumdan biliyosunuz en cok ablama laf dusuyokaynana veya annene laf düşeceğini sanmıyorum.
herkes evine 5 dk mesafedeki kuaföre mi gidiyor.
nerede istiyorsan orada yaptır.
Onceki konumdan biliyosunuz en cok ablama laf dusuyo
Annem arabada yolda ter icinde kalirsiniz diyo da bence biraz da ablam icin diyo ablamin 3 cocugu var onlari birakip nasil gelcek gibi.. cok da umrumda sanki gelmesi gelmese keskegelinin kuförüne karışan anne ilk defa duydum....tam tersi o sana söylemeli, kızım istediğin gibi olsun herşey diye...bu hayatta ne istiyorsan yapacaksın, saygı çerçevesinde...o kırılmasın , bu kırılmasın dersen dert sahibi olursun ilerde..
Evet ya kuaforle gorustum bugüne kadar prova isteyen olmadi dedi ama ben yine de bi gitmek istiyorum iste maddi acidan da cok zorlamak istemiyorum ama mecburum..Ben nisan saçı makyajı yapan yerde takma kirpik olmamasına şaşırdım. Bir de elim titrer falan demiş. İyi olan kuaföre gidin 40 dk nedir hiç bir şey planı ona göre yaparsınız. Bir de mutlaka prova yapılsın. Yoksa yine hayalleriniz yikilabilir
Evet nisanda apar topar oldu hersey hadi tamam dedim de dugunumde sansa birakmak istemiyorum.. taa ordaki kuafore gidilir mi diyolar beni sinir ediyolar daha yakinlarda vardir diyolar ama hickimse arastrmiyo sadece vardir demekle bulunsa keske.İsterse bir saat uzaklıkta olsun o günü bir defa yaşıyorsun ve o resimleri birdaha çektiremeyeceksin istediğine git.Ayrıca takma kirpik takamayan kuaför ne iş yapıyo allah aşkına hayatımda böyle saçma birşey duymadım.Doktorun benim elim kayar dikiş atamam demesi gibi olmuş
Semtimde zaten 3 tane var ucude birbirine benziyo yani mahalle kuaforu gibi biraz ondan pek kirpk falan anlamiyolar kucuk yani..yine yakin yerleri arastiriyorum ama instagramda falan sayfalari yok nasil anlayabilirim iyi yaptiklarini bi fikir verir misiniz siz nasil sectiniz?Nisandakine asla gitme.Civarinda baska bir kuafor yok mu ? 40 dakika bana da fazla geldi cunku o gun zamanlamayi kestiremiyor insan.Ben ozellikle semtimdeki iyi bir kuaforu secmistim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?