• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kuaför sorunsalı..

Annem arabada yolda ter icinde kalirsiniz diyo da bence biraz da ablam icin diyo ablamin 3 cocugu var onlari birakip nasil gelcek gibi.. cok da umrumda sanki gelmesi gelmese keske

Ablan senin ile ayni kuaföre gitmek zorunda degil. Zaten bu cumbur cemaat kuaföre gitme olayini anlamiyorum. Madem o yakindakide yeterici kadar iyimis, ablan gitsin :) Nisanlin seni istedigin kuaföre biraksin.

Neyin terlemesi? Arabada ve kuaföre zaten klima acik olur. Gelinligini evde giyersin.

O gün mutsuz olursan, yüzüne yansitma ve "gelin cok mutsuzdu" dedikodulari baslar. Yani begendigin kuaföre git. Önce prova randevusunu al ama.

Hangisi güzel yapıyorsa ve içine siniyorsa ona git. 40 dakika çok uzun bir yol değil. Damat gelir alır götürür. Yolda bir yerde çekim falan yapılır. Bence hiç sıkıntımyok. Kv ile annenle değil de müstakbel eşinle görüş bu işi.

Ben Avrupa yakasının bir ucundan Anadolu yakasının tepelerinde bir yere gittim. Yani bu kadar özel başka bir gün var mı yahu? Kimse üzülmesin diye susmaktan en güzel gününüzü berbat hissederek geçirmeniz doğru değil.

Ya bu sizin en özel günlerinizden biri. Neden başkaları memnun kalsın diye istemediğiniz yerde gelin olmayı kabul ediyorsunuz. Tabiki uzaktakine gidin. Ki ne olmuş 40 dk çok vay efendim oraya nasıl gidersin denecek bir uzaklık değil. Kim ne derse desin sizde içinize sinene gidin.

Ablan senin ile ayni kuaföre gitmek zorunda degil. Zaten bu cumbur cemaat kuaföre gitme olayini anlamiyorum. Madem o yakindakide yeterici kadar iyimis, ablan gitsin :) Nisanlin seni istedigin kuaföre biraksin.

Neyin terlemesi? Arabada ve kuaföre zaten klima acik olur. Gelinligini evde giyersin.

O gün mutsuz olursan, yüzüne yansitma ve "gelin cok mutsuzdu" dedikodulari baslar. Yani begendigin kuaföre git. Önce prova randevusunu al ama.
Evet bu gidisle öyle olcak zaten. Sinir oluyorum herseye karisiyolar ya daha yakin bul diyolar benim bu kuaforu bulana kadar bile canim cikti

40 dk İstanbul gibi bir yerde küçük bir şehrin beş dakikası gibi.Burada millet bir buçuk saatte işe gidiyor.

Baska yazan oldu mu bilmiyorum ama makyajı yapacak olan kişiye biraz daha fazla verin ücretini, o gün evinize gelsin. Rahat rahat keyifle yapılsın makyajınız.Sactan da memnın olmadıysanız kuaför de gelir.

Kuaför çok önemli canım kesinlikle paraya da acıma mutlaka içine sinen bir yer olsun instagram sayfalarına bak yaptıkları makyajlara saçlara bak onları kim yapmış öğren ve o kişilere özellikle randevu al ben tam 1 gün kuaför araştırmıştım ve çok memnun kaldım 3 lü paket şeklinde anlaştım foto çekimi kına ve düğün şeklinde saçımda makyajımda çok içime sindi sakın mahalle kuaförüne gitme

Orayla anlaş kaporanı bırak kişileri de ayarla eşin götürür seni başka kimse gelmese de olur. Bende eşim erkek kardeşim erkek kuzenim vardı yanımda :)

Kesinlikle ayni yerde yaptirmayın.çok çok pişman olursunuz.ayrıca anne ve kv yi kuaförüne bile karıştırırsan yarın bunun önüne geçemezsin.dişini göster korkma.

Nisanimdaki kuaförum berbatti gozlerim bi tuhaf oldu takma kirpik varmi ben takmak istiyorum dedim kuafor bizde yok benim ellerim titrer takamam falan dedi istedigim makyaji bambaska bi hale cevirdi sacim da kotu oldu yani memnun kalmadim.. bu kuaför evime 5 dakika..
Yeni bi kuaför buldum dugünum icin.. ancak o da yaklasik yarim saat 40 dk sürer evime anneme citlattim simdiden karsi cikti o telasin icinde nasil gidilcek diye.eminim kaynanam da karsi cikcak..

Simdi sorum şu artik mutsuz olmayi goze alip evime yakin olana mi gitmeliyim yoksa hevesim icimde kalmamali mi? Herkesi karsima almak istemiyorum ama gelin olarak tek istedigim bu genelde ne derlerse tamam diyorum gonulleri olsun diye..

Abartiyo muyum arkadaslarima sordum ben bi saat de olsa yol giderdim tabiki diyo hepsi bi tarafta aileler.. siz olsaniz napardiniz
Ben olsam canımın istediği kuaföre giderdim. O gün senin günün neticede.

Kuaför çok önemli canım kesinlikle paraya da acıma mutlaka içine sinen bir yer olsun instagram sayfalarına bak yaptıkları makyajlara saçlara bak onları kim yapmış öğren ve o kişilere özellikle randevu al ben tam 1 gün kuaför araştırmıştım ve çok memnun kaldım 3 lü paket şeklinde anlaştım foto çekimi kına ve düğün şeklinde saçımda makyajımda çok içime sindi sakın mahalle kuaförüne gitme

Orayla anlaş kaporanı bırak kişileri de ayarla eşin götürür seni başka kimse gelmese de olur. Bende eşim erkek kardeşim erkek kuzenim vardı yanımda :)
Sac yapilmadsn gelinlik giyilio peki giyerken falan kim yardim etti size kuaforde?

Sac yapilmadsn gelinlik giyilio peki giyerken falan kim yardim etti size kuaforde?
Canım öncelikle git kuaföre fiyatta anlaş kapora bırak makyajını saçını yapacak kişilerle tanış istediklerini anlat görseller kaydet..

Sonra tek gelmen durumunda sana yardımcı olabilecekler mi bunu sor çünkü benim ablam kardeşim kız kuzenim yoktu sabahtanda kız arkadaşımı çağırmak istemedim çünkü genelde 10 da falan randevu veriyorlar zaten yardımcı da oluyorlar örneğin benim saçımı bayan bi usta yapmıştı ve gerçekten çok iyiydi işinde sağolsun giyinirkende ipimi o bağladı (foto çekiminde) düğün günü teyzem vardı o yardım etti ya da çırakları yönlendirirler dediğim gibi git görüş yerini ayırt sonra yer kalmaz.

Düğün ne zaman?

Canım öncelikle git kuaföre fiyatta anlaş kapora bırak makyajını saçını yapacak kişilerle tanış istediklerini anlat görseller kaydet..

Sonra tek gelmen durumunda sana yardımcı olabilecekler mi bunu sor çünkü benim ablam kardeşim kız kuzenim yoktu sabahtanda kız arkadaşımı çağırmak istemedim çünkü genelde 10 da falan randevu veriyorlar zaten yardımcı da oluyorlar örneğin benim saçımı bayan bi usta yapmıştı ve gerçekten çok iyiydi işinde sağolsun giyinirkende ipimi o bağladı (foto çekiminde) düğün günü teyzem vardı o yardım etti ya da çırakları yönlendirirler dediğim gibi git görüş yerini ayırt sonra yer kalmaz.

Düğün ne zaman?
Eylul insallah.. tamam cok tesekkur ederim cok yardimci oldunuz insan gercekten ne yapicagini sasiriyo bu hengamede

canım ben saç ve makyajı ayrı ayrı yerde yaptıracağım :KK76:içime öyle sindi, kimsenin de aa ama öyle olur mu zor olur laflarına takılmadım. görümcem kayınvalidem anlaştığım kuaförü bile bilmiyor.
ama bazıları bu konularda daha çok konuşmayı müdahale etmeyi sever eğer huzurun kaçacaksa yapacağın şey git, görüş konuş, para verme. prova yaptırt ve şunu söyle 'beğenmezsem, tekrar yapılacak, içime sinmeden burdan çıkmayacağım, kabulse öyle anlaşalım değilse düğün günü hiç birbirimizi kırıp üzmeyelim' de.

Kendi istediğinize gidin tabiki ama bence provada isteyin nasil olacağını önceden bilmek iyidir

canım ben saç ve makyajı ayrı ayrı yerde yaptıracağım :KK76:içime öyle sindi, kimsenin de aa ama öyle olur mu zor olur laflarına takılmadım. görümcem kayınvalidem anlaştığım kuaförü bile bilmiyor.
ama bazıları bu konularda daha çok konuşmayı müdahale etmeyi sever eğer huzurun kaçacaksa yapacağın şey git, görüş konuş, para verme. prova yaptırt ve şunu söyle 'beğenmezsem, tekrar yapılacak, içime sinmeden burdan çıkmayacağım, kabulse öyle anlaşalım değilse düğün günü hiç birbirimizi kırıp üzmeyelim' de.
Yani soylemem senin gibi ama parayi erkek tarafi ödüyo galiba ondan kaynanama mecbur soylucem sizde öyle olmuyomu

Millet yemiyor içmiyor istediği kuaförü 1 günlük ücret karşılığı yanında gezdiriyor da. Siz de gayet yapabilirsiniz, gitmenize niye birileri karışıyor anlamıyorum.

40 dakika bana cok geldi,
baska alternatif yok mu ?

kesinlikle o begenmediginize gitmeyin ama, alternatif yoksa 40 dakika da gidilir bir saat de.

Back