• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kuaför sorunsalı..

Nikahımız eşimin kasabasında olacaktı. Ben başka şehirdeydim. Kv nin önerdiği kuaförü aradım buldum yaptıkları saçlar allah affetsin berbattı. Şehir merkezinde başka bir kuaförle anlaştım. 1 saatten fazla yol vardı. Kimse de itiraz etmedi. Edemezdi zaten. Söz düşecek şey var düşmeyecek şey var. Gönlünüzden geçeni yapın siz sonra içinizde kalmasın. Hayırlı olsun :)

Nisanimdaki kuaförum berbatti gozlerim bi tuhaf oldu takma kirpik varmi ben takmak istiyorum dedim kuafor bizde yok benim ellerim titrer takamam falan dedi istedigim makyaji bambaska bi hale cevirdi sacim da kotu oldu yani memnun kalmadim.. bu kuaför evime 5 dakika..
Yeni bi kuaför buldum dugünum icin.. ancak o da yaklasik yarim saat 40 dk sürer evime anneme citlattim simdiden karsi cikti o telasin icinde nasil gidilcek diye.eminim kaynanam da karsi cikcak..

Simdi sorum şu artik mutsuz olmayi goze alip evime yakin olana mi gitmeliyim yoksa hevesim icimde kalmamali mi? Herkesi karsima almak istemiyorum ama gelin olarak tek istedigim bu genelde ne derlerse tamam diyorum gonulleri olsun diye..

Abartiyo muyum arkadaslarima sordum ben bi saat de olsa yol giderdim tabiki diyo hepsi bi tarafta aileler.. siz olsaniz napardiniz
Nasıl bir yerde oturuyorsunuz ki yakınlarda bir kuaför var? 40 dk. uzak bir mesafe ama seçenek yoksa başka çareniz de yok.

Kuaför bulup evine getirtmek en mantıklısı bu durumda. Sen yılda zaman kaybetmemiş olursun kimse de bişey diyemez.

Nasıl bir yerde oturuyorsunuz ki yakınlarda bir kuaför var? 40 dk. uzak bir mesafe ama seçenek yoksa başka çareniz de yok.
Şöyle ben tesettürluyum benim tesetur basimi yapcak kuafor yok acik olsam cok var da.. ki onlara da guvenmiyorum acik olsam yine makyajim kotu olurdu :D

Kuaför bulup evine getirtmek en mantıklısı bu durumda. Sen yılda zaman kaybetmemiş olursun kimse de bişey diyemez.
Guzel fikir de herkes ayaga kalkar sen prenses misin diye :D o hic olmaz. En mantiklisi yine gitmek oraya. Anlamiyorum herkes normal karsiliyo iste bizimkiler niye böyle siddetle karsi cikiyo hayret bisey ya. Bide bana sormiuyolar bile hayir oraya gidilmez denip konu kapatiliyo bu nasil is

Guzel fikir de herkes ayaga kalkar sen prenses misin diye :D o hic olmaz. En mantiklisi yine gitmek oraya. Anlamiyorum herkes normal karsiliyo iste bizimkiler niye böyle siddetle karsi cikiyo hayret bisey ya. Bide bana sormiuyolar bile hayir oraya gidilmez denip konu kapatiliyo bu nasil is
Sizinkiler de hem 40 dakika yola gitmene kızıyor hem parayı çok buluyor. Bence ya o kuaför eve gelecek ya da ben ona gideceğim diye 2 seçenek sun. Ablan da nereye giderse gitsin. Sanki annenle ablan evleniyor.

Ben Anadolu yakası Küçükyalı dan Etiler de ki Erdem kremer kuaföre gitmiş bir gelin olarak sana tavsiyem içine sinen en kaliteli kuaföre git. Yoksa resimlerde çekimlerde berbat çıkarsın

Back