Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
bitirdin beni wolfAramızda kuaför varsa bu durumu açıklayabilir mi lütfen? Neden ucundan al dendiğinde bile 10 cm den aşağısı kurtarmıyor? Neden doğal kaş isteyince yay gibi yapılıyor? Neden sade topuzun üzerine bile sim döküyorsunuz? Neden doğal makyaj diye dükkanınıza girip çıkışta fellik fellik ıslak mendil arıyoruz? Neden yaaa neden...
Bn de iki yıldır evde kesiyorum. Geçende Antalya’da babam annemi kuaföre götürdü kaş bıyık 20, kesim 30 almışlar toplamda 50. İki yıl önce 20’ye kestirdim bir, fön dahil. Ha öyle mahalle kuaförü falan da değil merkezde çarşıda işlek yerler dediklerim. 300 kesim ne? Ben o saçı kestirmeye 50’den fazla veriyorsam o saçtan farklı şeyler beklerim Kanatlanıp uçuyor mu acaba dedim.300 liraya kesen yer var burda. Altın makasla mı kesiyorsunuz diye sormuştum da adam kızıp benim kiram ne kadar biliyo musun sen demişti. Bana neyse kirasından
Kuaföre gitmeyi sevmiyorum ben. Parasından ya da beğenmemekten değil de sıkılıyorum, boşa vakit harcıyorum gibi geliyor. Her şeyleri evde yapangillerdenim ben de.
Hangi şehir ?Herkes fiyatına takılmış ama benim bulunduğum sehirde de saç kesimi 20 tl.
ElâzığHangi şehir ?
300 liraya kesen yer var burda. Altın makasla mı kesiyorsunuz diye sormuştum da adam kızıp benim kiram ne kadar biliyo musun sen demişti. Bana neyse kirasından
Kuaföre gitmeyi sevmiyorum ben. Parasından ya da beğenmemekten değil de sıkılıyorum, boşa vakit harcıyorum gibi geliyor. Her şeyleri evde yapangillerdenim ben de.
bitirdin beni wolf
Bir de baska kuafore gidince hep onceki yapan kuafore mok atma cabalari
Bu renk olmamis,size gitmemis
Bu kesim olmamis,yuzunuze gitmemis
Bu kaslari kim aldi boyle suralari küstürmüs artik cikmaz.
Ben toparlayabildigim kadar toparladim bla bla
Evet evetLafları da fixdir. "Bu saçı kim yaptı"
Elinin körü yaptı, o da senin yapacağın gibi dükkanından hayalkırıklığıyla ayrıldığım bi başka kuaför. Buradan çıkıp başka yere gideyim o da aynısını söyleyecek "Nasıl kesmişler bunu" diye. Hayır kendileri de müthiş sonuçlar çıkarıyormuş gibi.
Bunların sorununu biliyorum aslında, insanların saçını kendi mahvetsin istiyor, yabancıya gitmesin
Yok yav 35 tl 25 tl ye saç kesenden çok birsey beklememek lazım bence20 liraya berberler saç keser anca diye dusunuyorum. Erkek gibi yapmasi normal geldi. 20 liraya sac kesen kadin kuaforu gormedim yillardir.
Yapacak birsey yok klasik "kökü sende"
Evet evet
Kim yapti saci? Baytara gidiyorum ben
Kaslari kim aldi? Elbette kabzimal.
ciddi ciddi soruyorlar ama bunlari
Sasirmiyorum artik. Iyi ki sacimda boya falan yok. Yoksa cinnete ramak kalirdi
Simdi pandemi dolayisiyla fiyatlar da ikiye katlanmiz durumda zaten. En guzeli kendi isini kendin yapmak dogru diyorsun valla. Hic degilse icine siniyor.Ben de artık kaş bıyık ıvır zıvırı kendim hallediyorum. Bıyıklarını sir ağda görüyor, kaşımı da hallice topluyorum zaten kalın değil. Eskiden saç boyamı da kendim yapıyordum ama şuan artık sarı olduğu için sıkıntı çıkarıyor. Sırf kuaför olayı tamamen iptal olsun diye koyu renge dönmemek için kendimi zor tutuyorum.
Bi defasında işlerimin yoğunluğu yüzünden dip boya zamanını geçirdim. Koyu olan kısmın rengi kırılsın diye hazır boyayla boyadım idare etsin diye. Kuaföre gittiğimde diyor ki ama açmışın bunu? Tamam işte senin işin azaldı? Ama hazır boyalar bla bla... Kendi işimizi kendimiz yapacağız diye ödleri kopuyor resmen.