Kuaför mağduru.Lütfen avukat arkadaşlar da bilgi versin.an

Canım sana birsey sormak istiyorum... Bu palette nin 10 0 renk acici boyalari siyaha boyanmış saçı açar mı... toz acici dan cekiniyorum yakar diye... Birde hangi renge kadar acar
Hiçbirzamn siyah sac tek seferde açılmaz aşırı derecede yıpranır hatta kopmayla sonuclanır kademe kademe açılması lazım ve bu sizin yapabildeğiniz birşey değil üstelik paletteden uzak durun asırı amonyak seviyesi yuksek bence güvenilir bi kuaföre gidin ve kademe olarak açtırın

Tatlım botoks ne ya.nereye botoks yapacakmış. Benim bildiğim doktor botoks yapar.

Oldu valla lafı söyleyin kenara çekiln köse üstüne alınmasın diye birde yarası olan gocunur diyorsunuz bu benim mesleğim hanımefendi üstelik az bazı kadınlar değil tm kadınlara hitaben söylemişsiniz size kötü kuaför denk gelmiş olmuş olması tüm kadın kuaförlere kötü damgasını vurmaya hakkınız yok zaten siZinde anlayabilme kapasitenizin olmadığını yaptığınız yorımdan algıladım zaten inanın banlanmaya değmez

Allah sabir versin madem size gelenlere ne diyelim. Konu sahibinin hakarete ugradigi gibi suan da ben de yine bir kuaforden hakarete ugruyorum. Ne kadar ironik. Benimle lutfen baska polemige girmeyin . Saldirilarinizi kesin. Hoscakalin

Avukat tutmadan,nasıl bir yol izlemeliyim dava açmak için bilmiyorum.
Kuaförler derneğini arıyorsunuz kuaförün Adresi telefonu adı vs bildiriyorsunuz ve üsülsüz çalıştıgını sölüyosunuz belge levha vs yapcagınız işlem bu kadar avukata gerek yok ayrıca dediğim gibi tüketici haklarınıda arayın bimeri arayın heryeri arayın ama dernek sorununuzu çözer emin olun

Allah sabir versin madem size gelenlere ne diyelim. Konu sahibinin hakarete ugradigi gibi suan da ben de yine bir kuaforden hakarete ugruyorum. Ne kadar ironik. Benimle lutfen baska polemige girmeyin . Saldirilarinizi kesin. Hoscakalin
Bencede çok ironik üstelik hakaret edicek bi yorumum yok siz kadın kuaförlere hakaret ettiniz ve bende bi kadın kuaför olarak üstüme alınmamdan olağan hiçbirşeyi yok atıyorum öğretmensiNiz ve ben burda kadından öğretmen olmaz desem kaç öğretmen bana saldırır sizde dahil yani yaptığınız yorumu düşünüp önemsemeden yapıyorsunuz sonrada madur rolüne bürünüyoruz gerçekten hayret diyorum sizde hoşcakalın

Çok geçmiş olsun Bence de dava açın.

Bakin nasil bir uslubunuz oldugunu tek tek size anlatirdim ama ikimiz icinde vakit kaybi olur. Ben beyan ettigim fikirimin arkasindayim. Eger konuya siz "bence yanlis dusunuyorsunuz , meslegini layikiyla yapan insanlar var " demis olsaydiniz amenna. Siz direk yok sizin zihniyet boyle soyle zaten diye daldiniz. Kusura bakmayin ama kadinlarin hassas olduklari noktalardan biri de saclari ve ben hep kadin kuaforlerden çektim. Kaldi ki neden kadinlar kuaforlugu beceremiyoru da acikladim. Cunku kadin kuaforler karsi tarafi dinlemiyor, kendi hayal dunyalarinda takili kaliyorlar. Bu benim fikrim. Herkes bu fikri savunsun demiyorum . Bu da benim tavsiyem . Umarim yeterli bir aciklama olmustur. Iyi geceler

En çok beni rahatsız eden yorumunuzda kadınlar hayal dünyasında yaşıyo yapmayın Allah aşkına 18 yıldır hayal dünyasındamıydım bakın size kötü kuaför denk gelmiş olabilir bu erkekte olabilirdi emin olun üç beş kuaförcük takımı yüZündem bütün kadınları dahil etmeniz doğru değil diyorum ve net bi dille anlatabildimmi tamam sizdehaklısınız halk eğitimler çıktı evde oturan canı sıkılan kadınlar hadi bi kuaför oluyum diyo ama bu tarz kadınlar yüzünden biZim hakkımızada girmeyin ben 10 yaşımdan beri ne emeklerle bu evreye geldim bumu bilmiyorsunuz üstelik benim gibi milyarlarca kadın kuaförler var dilerim böyle birine denk gelirsnizde bu Zihniyetiniz değişir sizede iyi akşamlar

Bakin hakli olabilirsiniz, isinizi guzelde yapiyor olabilirsiniz. Allah bol kazanç versin. Zaten benim demek istedigim noktaya siz de degindiniz. Herkes kuafor, cani sıkılan kuafor olabiliyor. Dolayisiyla isini yapamayan kadin kuaforlerle karsilasma olasiligimiz da cok yuksek.
Siz isiniz de en iyisini yapin ve en iyileri yetistirin. Tekrar iyi geceler dilerim.

Ustalık belgelerine veya aldığı belgelerine bakmadınız mı hiç? Duvarda asılıdır diye düşünüyorum o yoksa eğer her türlü şikayette bulunabilirsiniz.
İnstagramda yaptığı saçları, boyadığı saçları çekip atmamış mı? Hiç yorumlar yok muydu bayanlardan?
Sizi hiçbir şekilde şikayet edip dava da açamaz göz korkutuyor.
İnstagramdan sakın daha fazla yazmayın kendisine engeller ve yazışmalar yok olur. Siz şimdiden ekranlarıj görüntüsünü ne olur ne olmaz alın. Çünkü sizi engellerse asla mesajlara ulaşamazsınız. Ve hiç saldırgan yorumlarda bulunmayın dava açmasına kolay bir şekilde sebep olursunuz.
İlk önce şikayetlendirmelerden yola çıkın. Bimer’e şikayet edin, belediye ile iletişime geçin her türlü cevabı alacaksınızdır.
Kamera var mıydı bilmiyorum ama belgeler yoksa kameranın olmaması da bir ihtimaldir diye düşünüyorum.
Şikayet Var’a da yazın lütfen.

Sizin adınıza çoooook üzüldüm anlatamam. Yaşamış gibi oldum. Lütfen hakkınızı arayın. Ve kuaförün instagram hesabından fotoğrafların altındaki yorumları okuyun. Mağdur olan bayanlar var mı yok mu inceleyin. İsterseniz özelden kuaförün ismini yazın kk üyeleri olarak şikayet edelim sayfayı.

Teşekkür ederim SiZe tavsiyem göZlemleyin önce föne gidin en büyük tiyo fönde biliyormusunuz çünkü mesleğe önce fönle başlatılır sonra çocuk kesimleriyle devam edilir en son müşteriye hakim olunur yani demem oki bi kuaförün fönü kalıcıysa güzelse ona güvenebilirsiniz ben kimseye kırıcı yorum yapmadım bugüne kadar ve polemiğe hiç girmedim ama siz çok hassas yerden vurdunuz ben mesleğime aşık bi kadınım onun için okumadım ve hiç pişman değilim beni hayatta en çok mutlueden dinlendiren mesleğim ve hiçbirgün bile of demeden zevkle yapıyorum takdir edersnzki bu söyleminiz oldukça rahatsız etti beni kırıcı olduysam kusura bakmayın Sizede iyi geceler dilerim

Neyse olan oldu onemi yok . Siz de kusura bakmayin.Tavsiyelerinizi dikkate alacagimEn güzeli isini sevmek zaten. Isini seven insanlarin cogalmasi dilegiyle.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…