Kuaför mağduru.Lütfen avukat arkadaşlar da bilgi versin.an

Haklısın ben bı kere kuaförde kavga ya şahit oldum.
Bı de kuaförlük yapanlar da akamedik asalet yok ki.
Adam ya da kadın ilkokulu bitiyor yada ortaokul terk giriyor kuaföre başlıyor çalışmaya, konuşmalar argo hareketler rahat, hani güzel meslek ama yapanlarda insan kalitesi az.
Kaliteli kuaför buluyorsun ama dediğim gibi para baya istiyorlar.
Saçlarına soğuk sıkma badem yağı ve evigen al eczaneden, biraz yağ bı ampul e evitamini kır, sür yat cnm. Saçların baya toplar haftada iki kere yap. Evigenin içinde 5 tane ampul var.

Haklısın ben bı kere kuaförde kavga ya şahit oldum.
Bı de kuaförlük yapanlar da akamedik asalet yok ki.
Adam ya da kadın ilkokulu bitiyor yada ortaokul terk giriyor kuaföre başlıyor çalışmaya, konuşmalar argo hareketler rahat, hani güzel meslek ama yapanlarda insan kalitesi az.
Kaliteli kuaför buluyorsun ama dediğim gibi para baya istiyorlar.
Saçlarına soğuk sıkma badem yağı ve evigen al eczaneden, biraz yağ bı ampul e evitamini kır, sür yat cnm. Saçların baya toplar haftada iki kere yap. Evigenin içinde 5 tane ampul var.

Aynen.size katılıyorum.bu çoçuk normal değildi bence.çok yalan söylüyor.etraftaki kuaförleri beğenmiyor.soğuk sarı yapacam diye,beni deneme tahtası yaptı.

Bu arada,çok teşekkür ederim.bakım için,tavsiyenizi deneyeceğim.

Dava açacak olsam uğradığım zarar +3 kuruşluk dava açardım heralde. 3 kuruş fazlasını istiyorum evet derdim sonradax. Mahkeme parasını ödemek ve zararınızı krşılamak ona yeterşnce koyar zaten...

Haberlerde gördüm. Bir kadının başına aynısı gelmiş hemen oraya polis çağırıp tutanak tutturmuş fotoğraflarını çekmiş saçın öncesi sonrası. Dava açacak. Haber çok yeni. Açın davayı bilmiyorsa yapmasın

Eki Görüntüle 2174223 Eki Görüntüle 2174224 Eki Görüntüle 2174226 Eki Görüntüle 2174227 Eki Görüntüle 2174226 Eki Görüntüle 2174227 Eki Görüntüle 2174223 Eki Görüntüle 2174224 Merhaba arkadaşlar;
Öncelikle,bu site ve form iyikiiii var.Maalesef bende kuaför mağdurlarından biriyim.Yeni bir kuaför arayışına girmiştim.dip Balyaj yaptırmak için,ınstagram’dan evime yakın olanları araştırmaya başladım.bir kaç kuaförden fiyat bilgisi aldım.bu şahıs yeni açtığını,çok iyi yerlerde çalıştığını;çok memnun kalacağımı iddialı olduğunu söyledi.bende güvenip;21 temmuz’da Gittim.gittigim de umduğum gibi bir salon bulamadım.sıkıntı yapmadım.onemli olan iyi malzeme ve güzel yapılmasaydı.
Bir çok kuaförün yaptığı gibi.sac tonumu beğenmedi, çok iddialı konuştu.diğer kuaförlerle karıştırmayın.ben eğitim aldım vs diye sürekli anlattı.inandım.soğuk sarı yapacağım vs dediğinde;ısrarla sacım kaldırır mı?lütfen saçlarıma zarar gelmesin dedim.paket attı.biraz zaman geçince paketleri tek tek açıp yine oriel sürdü.sürdüğü boyadan toz şeklinde dökülüyordu.paketler dururken geldi dip boya yapmaya başladı.dedim bu renk kızıl.videoya aldım.ablacım sac dip rengimi kızıl yapmışsın diye uyardım.bunun üzerine geldi bir boya daha süreceğim dedi.sürdü.bu ne renk dedim.5.1 dedi.paketlerimden ısı geliyordu.uyardım.sorun yok bana güven dedi.actı fısfısla az su sıktı.sonra bir daha gelip boya sürdü.dip. Ve arada kalan saçlarıma.sözde kahveliği yok ediyor.ama ben ısrarla sacım kaldırır mı bu kadar işlemi diyorum.bana güven diyor;işte ben titiz çalışıyorum diyor.inanın ilk gitmeden ıkı buçuk saatte çıkarsınız demişti.alti saate yakın sürdü.sürekli bebeğim evde çok uzun sürdü.ne zaman biter diyorum yirmi dk,yarım saate çıkarsınız diyor;gelip bir boya daha sürüyor,yıkamaya aldı.hepsini açtı paketleri,kardeşinden su boyayı hazırla vs diye sürekli yıkama setinde sürdü.ve bilmediğim bir çok şey sürdü.sonuç aynaya bir baktım sac diplerim mavi siyah.kızıl turuncu gri yok yok..ve sac kopuyor.bebegim vs diyerek beni sakinleştirmeye çalışıyor.zorlan dalgalı fön cekti çok görünsün diye.aglayarak çıktım,sonuç saçlarım yandı.diplerden.belimde olan,sacım küt ama bitik.birde hakarete uğradım.bu şahıs tarafından dava açmayı düşünüyorum.
İnanamıyorum:KK57:

Toparlanması çok zor.belimde olan saç küt ama el girmiyor.lastik gibi.birde yazışmaları yazsam.hakaret iftira var.
Saçını çok kısa kesip yağ maskeler ile toparlaman lazım canım resmen mahvetmiş bu ne. Hayır seni de etkisi altına almış dur be ne yapıyorsun diyememişsin 50 tane boya mı sürülür ya hu

Haberlerde gördüm. Bir kadının başına aynısı gelmiş hemen oraya polis çağırıp tutanak tutturmuş fotoğraflarını çekmiş saçın öncesi sonrası. Dava açacak. Haber çok yeni. Açın davayı bilmiyorsa yapmasın

Bimere yazdım.kuaforler odası başkana bildirdim.

Bimere valiliğe yazdım.kuaforler odasi başkanına bildirdim.iki haftada kovulan.ismini kullandığı,isim kuaföre bildirdim.o lüks kuaförde gördüklerini benim sacimda uygulamaya kalktı sanırım.gormeniz lazımdı.meslektasinla evlenirsin demiştim sohbet sırasında,hep cahil kesim diye yermişti.akli sıra.akilli kendini suçlu cikaran yazışmaları silince,birde Instagram dan hikaye bölümünden,bira bardağini havaya doğru kaldırıp nispet yapıyor.paylastigin resim ve videolar Sana ait değil demiştim.akli sıra çin ya,bir kadın ve kızın saçını yapmış gibi paylaşıyor.o kadar pişkin ki,bir tane müşteri gelmedi dedim.bana sizde gördünüz müşterimiz geldi,sizinle ilgilenelim diye,daha sonra gelin demiştik diyor.kamera da çekti diyor.kendi kamerası yok .iki genç kız kapalı arkadaş geldi kapıdan kas alan varmı demisti.bu şahısta pazartesi gelecek dedi.yaniii alcakliga bakar mısınız.Adaleti yanıltacagini sanıyor.

O anki şok ve üzüntüden düşünemedim.

Saçını çok kısa kesip yağ maskeler ile toparlaman lazım canım resmen mahvetmiş bu ne. Hayır seni de etkisi altına almış dur be ne yapıyorsun diyememişsin 50 tane boya mı sürülür ya hu

Size son halimi ve banyoda kopan sacimi paylasmadim.kut kestirdim.lastik gibi.sacimin yanları kel kaldi.gittim en iyi yere kestirdim.sac bitmis botoks falan hikaye dediler.
Resim boyutu yüksek diyor yükleniyor sistem.

Kuafor konusunda bile kadinlarin asagilanmasi komik. Ki arkadas sonradan aciklamis kuaforun erkek oldugunu. Benim tum kuaforlerim simdiye kadar erkekti, sacimi bir yilda en az iki kere kestiririm, simdiye kadar sadece iki kesim disinda hic birinden memnun olmadim. Hatta en son o kadar kotu kestiler ki saclarimi, ustune uzatip bir kere kestirip uzatip bir kere daha kestirince anca az biraz normale dondu. Herkes de dedi yazik naptin saclarina diye. Ki su anda bile memnun degilim. Sac boyasi konusunda da mavi boyatmistim 250 liraya zamaninda, adam o kadar koyu bir maviye boyadi ki disardan bakan kimse sacimda boya oldugunu fark edemedi. Adam acilacak zamanla dedi, acilinca da direkt sari kizil gibi bir sey oldu. Bu mavi alti ay gidecek dedi, maviligini hic goremedim bile. Ben de hep derim niye hep ben en onerilen yerlere gitmeme ragmen sonuc boyle oluyor diye, bilmiyorum. Bir daha yapamasin o adam, dava acamasaniz bile dava acmakla tehdit edin. Acacagim, bunlari da delil olarak kullanacagim deyin. Adam size belli etmese de korkacaktir. Belki bir dahaki musterisine daha dikkatli olur o zaman.

Kuafor konusunda bile kadinlarin asagilanmasi komik. Ki arkadas sonradan aciklamis kuaforun erkek oldugunu. Benim tum kuaforlerim simdiye kadar erkekti, sacimi bir yilda en az iki kere kestiririm, simdiye kadar sadece iki kesim disinda hic birinden memnun olmadim. Hatta en son o kadar kotu kestiler ki saclarimi, ustune uzatip bir kere kestirip uzatip bir kere daha kestirince anca az biraz normale dondu. Herkes de dedi yazik naptin saclarina diye. Ki su anda bile memnun degilim. Sac boyasi konusunda da mavi boyatmistim 250 liraya zamaninda, adam o kadar koyu bir maviye boyadi ki disardan bakan kimse sacimda boya oldugunu fark edemedi. Adam acilacak zamanla dedi, acilinca da direkt sari kizil gibi bir sey oldu. Bu mavi alti ay gidecek dedi, maviligini hic goremedim bile. Ben de hep derim niye hep ben en onerilen yerlere gitmeme ragmen sonuc boyle oluyor diye, bilmiyorum. Bir daha yapamasin o adam, dava acamasaniz bile dava acmakla tehdit edin. Acacagim, bunlari da delil olarak kullanacagim deyin. Adam size belli etmese de korkacaktir. Belki bir dahaki musterisine daha dikkatli olur o zaman.

Ben direk orada ve sonrasında açacağımı dedim.pişkin yakmadım diyor.elimde ispatlar olmasına rağmen.ona yaptırdığım kanıtlı olmasa onu bile inkar edecek.ben telafi edecektim.siz gününde gelmediniz diyor pişkin.beni ilk gün tahditlerini sildi ya kendini akıllı sanıyor pişkin.

Çok teşekkür ederim.

Bimere yazsam,kiiiii daha yazmadın mı diyenler olabilir?kimi Allah’ından bulsun,çoçukların var.diyor.(ihmal etmemek için de)bimer maliyeci gönderir miş,,Ama ben bunu o şahsa yazdığım İçin,belki gidip almış olabilir.oniki gün geçti olay üzerinden.

adamın dukkanin olduğu yere bakan vergi dairesine gidip bi gorusun bi tane sikayet dilekcesi yazarsiniz, instagramdan yayin yapmis mi yapmis o zaman levha ruhsat vs yoksa gecmise donuk de islem yapılır, o tarihte acmis sayilir

siz bi ugrayin derim vergi dairesine en kotu yoklamaya cikar, bimerde yazi gelene kadae baya geciyo, gergi dairesinde insafli birine denk gelirseniz hemen cikarlar yoklamayi içiniz biraz soğur en azından

ah ahh sarı saç öyle bi meretki kafana kezzap dökcez ama sapsarı uzun şaçların olcak deseler sarı saç uğruna tamam hadi kezzap dökelim diycek çok kadın var. MİSAL BEN. Sarı saça bi düştün mü bidaha kurtulamazsın :KK70:

16 yasindan 22 yasima kadar sarı saç kullandım nerdeyse. Hiçbir sorun yaşamadım kuaförden yana ama boya işi asiri sacmalikmis onu anladim. Kendi sac rengim cok guzelmis meger rengini unutmusum, acik kumral saclarim. Millet dogal sac rengimi boya mi diye soruyor. :)
3 yildir boya işini biraktim tamemen. Bir daha sacim beyazlayana kadar surmem.

Konu sahibi sizdeki de iyi cesaret. Instadan vs buldugum veya rast gele bir kuafore basit bir işlem icin bile gitmem ben degil ki sac boyatmak.
Ismi belli bilinen yerleri tercih edin veya kendiniz yapin. Gecmis olsun.

adamın dukkanin olduğu yere bakan vergi dairesine gidip bi gorusun bi tane sikayet dilekcesi yazarsiniz, instagramdan yayin yapmis mi yapmis o zaman levha ruhsat vs yoksa gecmise donuk de islem yapılır, o tarihte acmis sayilir

siz bi ugrayin derim vergi dairesine en kotu yoklamaya cikar, bimerde yazi gelene kadae baya geciyo, gergi dairesinde insafli birine denk gelirseniz hemen cikarlar yoklamayi içiniz biraz soğur en azından

Haklısınız.yuzde yüz haklı olduğum halde,ekmeği ile oynamak istemiyorum.ama benim gibi magdur olan vardır yada olacaktır.

16 yasindan 22 yasima kadar sarı saç kullandım nerdeyse. Hiçbir sorun yaşamadım kuaförden yana ama boya işi asiri sacmalikmis onu anladim. Kendi sac rengim cok guzelmis meger rengini unutmusum, acik kumral saclarim. Millet dogal sac rengimi boya mi diye soruyor. :)
3 yildir boya işini biraktim tamemen. Bir daha sacim beyazlayana kadar surmem.

Konu sahibi sizdeki de iyi cesaret. Instadan vs buldugum veya rast gele bir kuafore basit bir işlem icin bile gitmem ben degil ki sac boyatmak.
Ismi belli bilinen yerleri tercih edin veya kendiniz yapin. Gecmis olsun.

İsini iyi yapan yerler 800 TL istiyor.ben bir kaç kuaföre yazdım.bu çok emin ve ısrarlı davrandı.burafa ün yapmış bir kuaforun elemanı olduğunu söyledi.acikcasi,basima geleceği varmış.bende nasıl kandım.bilmiyorum.

Haklısınız.yuzde yüz haklı olduğum halde,ekmeği ile oynamak istemiyorum.ama benim gibi magdur olan vardır yada olacaktır.

oyle bedavadan esnaf olmak yok, herseyin bi kurali bi nizami var uymazsa da yasalar var cezalar var cekecek onu, siz hic dusunmeyin oyle

ekmegini dusunen adam bi fatura fis verir o kacirilan vergilerde hepimizin hakki var tuyu bitmemis yetimlerin hakki var

oyle bedavadan esnaf olmak yok, herseyin bi kurali bi nizami var uymazsa da yasalar var cezalar var cekecek onu, siz hic dusunmeyin oyle

ekmegini dusunen adam bi fatura fis verir o kacirilan vergilerde hepimizin hakki var tuyu bitmemis yetimlerin hakki var

Bebeğimi tek bırakmadım elbette.kuafore gitmeden,kaç saat sürer demiştim.iki iki buçuk saat arası demişti.alti saate yakın sürdü.boya sürüyor,sabitleniyor diyor yirmi dk.diyor.dk doluyor.bes dk yarım saat derken altı saate yakın sürdü.bebegim ek gıda alıyor.herseyini ayarlayip emin ellere emanet ettim.esimde cumartesi olduğu için evdeydi.

X