Kuaför mağduru.Lütfen avukat arkadaşlar da bilgi versin.an

Saçımı istediğim renge boyamadılar, kandırıldım diye arayın polisi
İmdatlık ne durum var diye sorarlar?
Acil servisi de, polisi de meşgul eden bu tür düşünmek işte.
Yol yordam bilmemek

İnanın para umurunda değil,ozurdilese kabul etse bu kadar surmezdi.iftira atması,yalan söylemesi onurumu çok kırdı.pskolojim bozukmus o yüzden ugrasiyormusum .
Ben sizi anladım, hakkınızı savunun zaten. O saçlar kolay mı uzuyor? Yazık günah. İşini hakkıyla yapsın. Bir hata olduysa da telafi etsin özür dilesin.

Benim sözüm arkadaşa idi. Cımbızla yorum seçip, gülmeye çalıştığı için

Siz de canınızı sıkmayın, video, görüntü vs varsa dava açın. Yazık günah, pişkinliğin bu kadarı. YYine siz ses çıkarmamışsınız benim saçlarıma bunu yapacak insanı ben cümle aleme rreklam ederim.

BENİM KUAFÖRÜMDE SAÇLARI YAPILANLARI GÖRÜNCE BEN ÜZÜLÜYORUM ONLARIN YERİNE HEPSİNİN SAÇINI YAKIYOLAR! kesinlikle hakkınızı arayın benimde açıcıdan kafa derim yanmıştı aylarca su topladı iyileşemedi, kafam çok acıyor yanıyor dediğim halde kuaförüm bekletti 40 dakika açıcıyı saçımda. Tanıdık olduğu için şikayetçi olamadık tabi. Bir güzel ağzının payını vermiştik ama hakaret etmeden. Mecburen bakım kürleri yapıp uzadıkça kestirerek yanık saçlardan kurtulacaksınız başka türlü olmuyor tecrübeyle sabit.

Ben tüketici hakem heyetine gittim.lk gün.bana fiş sordular.vermedi dedim.yazismalarim kanıt dedim.davada açacağım dedim.biz sadece paranı alırız oda alti yedi ay sürer dediler.bilirkisi çağırın gorsin sacimi dedim.aradi gelmedi bilir kişi.bana bunu doldur önemli yerleri çıkartın dedi.

Saçımı istediğim renge boyamadılar, kandırıldım diye arayın polisi
İmdatlık ne durum var diye sorarlar?
Acil servisi de, polisi de meşgul eden bu tür düşünmek işte.
Yol yordam bilmemek
Orda kavga etse daha mı mantıklı size göre? Parayı vermeden çıksa olası bir kavgada ne olacak? Yol yordam bilmek de burada üye yorumlarını cımbızlayıp alaya almaya çalışmakla olmuyor. Benim saçımı hele de uzunken böyle mahveden, sonra da pişkinlik yapan kuaförü rezil rüsva ederim. Sonra polis gelse elimden zor olur orası ayrı konu. Ve sadece imdatlık durumlarda başvurulmuyor polise maalesef. Bildiğiniz yol yordam sanırım ölüm kalım meselesi olmalı. Her neyse bence benim yorumumla değil konuyla ilgilenin. Benim yorumumu cımbızlayıp gülmeye ve güldürmeye çalışmayın. Başka yorumlarla oynayın olur mu Lütfen uzatmayın ki bu konu da uzamasın.

Öyle bi kamera görüntüsü varsa çok iyi olur. Eğer çok büyük bi zarar vermişse tazminat alırsın umarim

Daha çok para almak için yapıyorsun demek diye iftira attı paramı isteyince.bende paraya ihtiyacım yok.haketmedin.bagis yapacağım dedim
Kazanırsam bağışlayacağım.

Erkek bu kuaför.inanın ders olsun tüm kuaförlere.daha fazla bayan mağdur edilmesin,para için.sürekli denetlensinler.
Ben" bebegim , ablacim "gibi kelimeler duyunca ister istemez kadin kuafor anladim. Haklisin cok fazla magdur oluyoruz ama bununla ilgili bir denetleme ya da cozum ureten yok

B
Uzun ve sariydi saçım.simdi kısa ve ne renk ararsanız var sarı dışında.

Şu terbiyesizin İnstagram adresini verin de en azından kim olduğunu bilip gitmeye kalkmayalım herkese de söyleriz

Sizin yerinizde olsam saçımı düşüneceğime bebeğimi düşünürdüm. Kimyasal maddeler saç kökünüzden vücudunuza, sütünüze geçti, oradan da bebeğe.

Haklısınız.kimyasal dan iki üç saat sonra emzirmek zorunda kaldım.ertesi gün eşimin doğum günü vardı.aile resmi cekilecegiz diye yaptırmak istemiştim.

Bende bu kuaför nerde onu cok merak ettim şu aralar kuaför arayasindayim da bizim de basimiza gelmesin sizde mutlaka sikayetci olun

Haklısınız.kimyasal dan iki üç saat sonra emzirmek zorunda kaldım.ertesi gün eşimin doğum günü vardı.aile resmi cekilecegiz diye yaptırmak istemiştim.
Hiç olmasaydı iyiydi ama olmuş artık. Bundan sonra saçınıza bir şey yaptırmayın derim. Yazık kuzuya.
Sütten kesince bilindik bir yere gidip yaptırırsınız.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…