- 22 Eylül 2014
- 5.141
- 7.348
Saçımı istediğim renge boyamadılar, kandırıldım diye arayın polisiNe alaka? Yanına almasa bile en azından karşıdakini salak yerine koymamayı öğrenir, rezil olurdu etrafa.
Böyle düşüne düşüne zaten insanlar hak aramaktan mahrum kalıyorlar. Sonra da her türlü muameleyi reva görüyorlar. Siz bence konuyla ilgilenin, milletin yorumuyla dalga geçmek yerine. En azından para vermeden çıkardı. Bir müşteri para vermesin bakalım o kuaför nasıl arıyor polisi...
Ben sizi anladım, hakkınızı savunun zaten. O saçlar kolay mı uzuyor? Yazık günah. İşini hakkıyla yapsın. Bir hata olduysa da telafi etsin özür dilesin.İnanın para umurunda değil,ozurdilese kabul etse bu kadar surmezdi.iftira atması,yalan söylemesi onurumu çok kırdı.pskolojim bozukmus o yüzden ugrasiyormusum .
BENİM KUAFÖRÜMDE SAÇLARI YAPILANLARI GÖRÜNCE BEN ÜZÜLÜYORUM ONLARIN YERİNE HEPSİNİN SAÇINI YAKIYOLAR! kesinlikle hakkınızı arayın benimde açıcıdan kafa derim yanmıştı aylarca su topladı iyileşemedi, kafam çok acıyor yanıyor dediğim halde kuaförüm bekletti 40 dakika açıcıyı saçımda. Tanıdık olduğu için şikayetçi olamadık tabi. Bir güzel ağzının payını vermiştik ama hakaret etmeden. Mecburen bakım kürleri yapıp uzadıkça kestirerek yanık saçlardan kurtulacaksınız başka türlü olmuyor tecrübeyle sabit.Açın dava, bu nedir ya? Defalarca dip boya, açıcı.. İyi bari saç derinize kadar yanmamışsınız.
Sarı saça dönüşü, tek seferde yapmaya çalışan tüm kuaförlerden kaçın, öyle şey olmaz; 15 ten 15e, ay ay dinlendire dinlendire kahverengiden sarıya dönülür. Şaka gibi ya...
Bi ara sıkılıp youtube sörfü yaparken "Benim kuaförüm" diye bi yapıma denk geldim; ciddi bi program mıdır, kötü bir şaka mıdır filan anlayamadım hatta; orada bol bol var bu tiplerden bi bakın ya, kadının biri "Sen bana bırak, ben bilirim bu işi, diğer kuaförlerle beni karıştırma" diye diye müşterisinin saçlarını pişmaniye etti. Bu kuaför egosu da bi çeşit. Tövbe yarebbi.
Aslında hiç boya yaptırmamanız gerekiyordu. Emzirdiniz mi bu olaydan sonra?Bebek emziriyorum.cok uyardım.
Eğer saçlarınız çok kötü bir renk almışşa tek renge boyayıp bekleyin bu arada saçlarınaza bakım yaptırın keratin bakım oldukça başarılı ve 6 ayda bir sürekli kesim yaptırın kuaförüde tüketici haklarına şikayet edebilirsiniz mesleğinden bile men edebilme haklarınız mevcut ve böyle kuaförlerin ortadan kalkması gerekiyo etraf zibil gibi kuaförcükle dolu bunlar yüzünden insanlar artık korkuyla o koltuğa oturuyor
lAy bunu okuyunca aklıma şu geldi
Eğitimsiz kuaför kadar kötü bir şey var mı yaaa
Aslında hiç boya yaptırmamanız gerekiyordu. Emzirdiniz mi bu olaydan sonra?
Orda kavga etse daha mı mantıklı size göre? Parayı vermeden çıksa olası bir kavgada ne olacak? Yol yordam bilmek de burada üye yorumlarını cımbızlayıp alaya almaya çalışmakla olmuyor. Benim saçımı hele de uzunken böyle mahveden, sonra da pişkinlik yapan kuaförü rezil rüsva ederim. Sonra polis gelse elimden zor olur orası ayrı konu. Ve sadece imdatlık durumlarda başvurulmuyor polise maalesef. Bildiğiniz yol yordam sanırım ölüm kalım meselesi olmalı. Her neyse bence benim yorumumla değil konuyla ilgilenin. Benim yorumumu cımbızlayıp gülmeye ve güldürmeye çalışmayın. Başka yorumlarla oynayın olur muSaçımı istediğim renge boyamadılar, kandırıldım diye arayın polisi
İmdatlık ne durum var diye sorarlar?
Acil servisi de, polisi de meşgul eden bu tür düşünmek işte.
Yol yordam bilmemek
Öyle bi kamera görüntüsü varsa çok iyi olur. Eğer çok büyük bi zarar vermişse tazminat alırsın umarim
Sizin yerinizde olsam saçımı düşüneceğime bebeğimi düşünürdüm. Kimyasal maddeler saç kökünüzden vücudunuza, sütünüze geçti, oradan da bebeğe.Maalesef emzirdim.
Ben" bebegim , ablacim "gibi kelimeler duyunca ister istemez kadin kuafor anladim. Haklisin cok fazla magdur oluyoruz ama bununla ilgili bir denetleme ya da cozum ureten yokErkek bu kuaför.inanın ders olsun tüm kuaförlere.daha fazla bayan mağdur edilmesin,para için.sürekli denetlensinler.
Allah başka ders vermesin de..Kökü sizde...Zaten sacı sarı olup yipranmayan saç ben gormedim..İnan’ın o an o kadar çöktüm ki.iki küçük çoçuğumu ablama bırakmısım.aglayarak çıktım.
Uzun ve sariydi saçım.simdi kısa ve ne renk ararsanız var sarı dışında.Açın dava, bu nedir ya? Defalarca dip boya, açıcı.. İyi bari saç derinize kadar yanmamışsınız.
Sarı saça dönüşü, tek seferde yapmaya çalışan tüm kuaförlerden kaçın, öyle şey olmaz; 15 ten 15e, ay ay dinlendire dinlendire kahverengiden sarıya dönülür. Şaka gibi ya...
Bi ara sıkılıp youtube sörfü yaparken "Benim kuaförüm" diye bi yapıma denk geldim; ciddi bi program mıdır, kötü bir şaka mıdır filan anlayamadım hatta; orada bol bol var bu tiplerden bi bakın ya, kadının biri "Sen bana bırak, ben bilirim bu işi, diğer kuaförlerle beni karıştırma" diye diye müşterisinin saçlarını pişmaniye etti. Bu kuaför egosu da bi çeşit. Tövbe yarebbi.
Allah başka ders vermesin de..Kökü sizde...Zaten sacı sarı olup yipranmayan saç ben gormedim..
Sizin yerinizde olsam saçımı düşüneceğime bebeğimi düşünürdüm. Kimyasal maddeler saç kökünüzden vücudunuza, sütünüze geçti, oradan da bebeğe.
Buradan vermem doğru olmayabilir.Adanada bu kuaför.Şu terbiyesizin İnstagram adresini verin de en azından kim olduğunu bilip gitmeye kalkmayalım herkese de söyleriz
Hiç olmasaydı iyiydi ama olmuş artık. Bundan sonra saçınıza bir şey yaptırmayın derim. Yazık kuzuya.Haklısınız.kimyasal dan iki üç saat sonra emzirmek zorunda kaldım.ertesi gün eşimin doğum günü vardı.aile resmi cekilecegiz diye yaptırmak istemiştim.