Kuaför mağduru.Lütfen avukat arkadaşlar da bilgi versin.an

Ustalık belgelerine veya aldığı belgelerine bakmadınız mı hiç? Duvarda asılıdır diye düşünüyorum o yoksa eğer her türlü şikayette bulunabilirsiniz.
İnstagramda yaptığı saçları, boyadığı saçları çekip atmamış mı? Hiç yorumlar yok muydu bayanlardan?
Sizi hiçbir şekilde şikayet edip dava da açamaz göz korkutuyor.
İnstagramdan sakın daha fazla yazmayın kendisine engeller ve yazışmalar yok olur. Siz şimdiden ekranlarıj görüntüsünü ne olur ne olmaz alın. Çünkü sizi engellerse asla mesajlara ulaşamazsınız. Ve hiç saldırgan yorumlarda bulunmayın dava açmasına kolay bir şekilde sebep olursunuz.
İlk önce şikayetlendirmelerden yola çıkın. Bimer’e şikayet edin, belediye ile iletişime geçin her türlü cevabı alacaksınızdır.
Kamera var mıydı bilmiyorum ama belgeler yoksa kameranın olmaması da bir ihtimaldir diye düşünüyorum.
Şikayet Var’a da yazın lütfen.

Sizin adınıza çoooook üzüldüm anlatamam. Yaşamış gibi oldum. Lütfen hakkınızı arayın. Ve kuaförün instagram hesabından fotoğrafların altındaki yorumları okuyun. Mağdur olan bayanlar var mı yok mu inceleyin. İsterseniz özelden kuaförün ismini yazın kk üyeleri olarak şikayet edelim sayfayı.

Çok teşekkur ederim.duvarda görmedim.instsgram da ,kendine ait olmayan video foto paylaşıyor.bende sonradan uyandim.kendine Ait olmadığını.bu arada kendisi beni binerek şikayet ediyor,savcılığa,tazminat davası açıyor.yarin bakanlığı arıyor.normal biri olduğunu düşünmüyorum.

Kuaförler derneğini arıyorsunuz kuaförün Adresi telefonu adı vs bildiriyorsunuz ve üsülsüz çalıştıgını sölüyosunuz belge levha vs yapcagınız işlem bu kadar avukata gerek yok ayrıca dediğim gibi tüketici haklarınıda arayın bimeri arayın heryeri arayın ama dernek sorununuzu çözer emin olun

Derneği ilk gün aradım.dilekce yazın dedi.bayana durumu anlattım.bayan burdan sadece sozlu uyarı alır.tuketici hakem heyetine gidin,orada bilirkisi rapor tutar dedi.gittim.fatura sordular.vermedi dedim.instagram yazışmalarım var kanıt dedim.bilirkisi istedim.aradi adam gelmedi.elime kağıt verdi.onemli yerleri çıktı al dedi.biz sadece paranı alırız dediler,oda yedi sekiz ay sürer dediler .yaniiiii ne diyim.

Doğalpark mado var ya,onun arkasındaismide aynı.
Haaa tamam canim oralarda pek takilmam:) bilmyrm orayi neyse insallah hakkini alirsin cnm sacn icinde uzulme elbet uzar ne m argan yagi falan al yagla besle saclarini duzelir zamanla skma canini iyi kuaforler var benm bu traflara yakn en azndn bakim ypatirirsin

ya gerçekten şaka gibi. instagramda hayali kuaförler var resmen dehşet güzel saç yapan harikalar yaratan ama gerçek hayatta yoklar.
o instagramdakiler bile saçın ağzına ediyi bazen yani renk okey güzel oluyo ama o saç yıkanındıkça fön çekildikçe az az kopup gidiyo hoooop saç kalmıyo sonra.
ilk röflemi 10 yıl önce 16 yasında yaptırdim kuaförlerde saçimi bi sarı bi siyah boyata boyata ögrendim herseyi suan asla boya için kuaföre gitmem yemib ediyorum ilk defa saçım uzadı dogru düzgün kuaföre kestirmem bile saçımı çük gibi kesiyolar makas attıkça saç inceliyo deliriyorum kendim kesiyorum.
simdi saçinı bi süre hindistan cevizi yağina bula ben bazen direk bi kase zeytinyağını kafama döküyodum.
biraz dinlensin saçın sonra düzeltmek icin bana yaz ben sana napabiliriz fikir veririm düzelir bi şekilde

Eklentiler

• Screenshot_20180731-011337.png
    Screenshot_20180731-011337.png
    192,7 KB · Görüntüleme: 121
  • Screenshot_20180731-011410.png
    Screenshot_20180731-011410.png
    243 KB · Görüntüleme: 123
  • Screenshot_20180731-011455.png
    Screenshot_20180731-011455.png
    244,8 KB · Görüntüleme: 117
ya gerçekten şaka gibi. instagramda hayali kuaförler var resmen dehşet güzel saç yapan harikalar yaratan ama gerçek hayatta yoklar.
o instagramdakiler bile saçın ağzına ediyi bazen yani renk okey güzel oluyo ama o saç yıkanındıkça fön çekildikçe az az kopup gidiyo hoooop saç kalmıyo sonra.
ilk röflemi 10 yıl önce 16 yasında yaptırdim kuaförlerde saçimi bi sarı bi siyah boyata boyata ögrendim herseyi suan asla boya için kuaföre gitmem yemib ediyorum ilk defa saçım uzadı dogru düzgün kuaföre kestirmem bile saçımı çük gibi kesiyolar makas attıkça saç inceliyo deliriyorum kendim kesiyorum.
simdi saçinı bi süre hindistan cevizi yağina bula ben bazen direk bi kase zeytinyağını kafama döküyodum.
biraz dinlensin saçın sonra düzeltmek icin bana yaz ben sana napabiliriz fikir veririm düzelir bi şekilde

Çok teşekkur ederim.argan yağı ,bakım yağı ve kremleri kullanmaya başladım.

Bende yıldım bu kuaförlerden ve bir karar aldim.tam 4yildir adımımı atmıyorum kesim hariç

Hakkını ara, sosyal medyada bu rezilliği yay.. Tr de buna benzer davalarda tazminat kazananlar var.. Peşini bırakma. Keske para vermeden çıkmadan once polis Çağırıp tutanak tuttursaydın o zaman işin cok kolay olurdu.. Çok gecmiş olsun

Kimse ustune alinmasin ama etrafimdaki insanlara hep soylerim. Kadindan kuaforrr olmazzz.. yapmiyorlar yapamiyorlar. Kendi hayal dunyalarindan cikipta karsi tarafin istegini dikkate almiyorlar. Bence de dava acabilirsin. Umarim bu konuyla ilgili bilgili arkadaslar vardir da hepimiz bilgi almis oluruz

Ne cinsiyetçi bir yaklaşım bu yahu. Kadından her şey oluyor da ne demek kuaför olmaz. Bal gibi de olur. Bu işin kadını erkeği mi var? İşini iyi yapan ve kötü yapan insan vardır. Ve maalesef ki kötü kuaför daha çok.

Bebek emziriyorum.cok uyardım.
Konuyu okuduğumdan beri düşündüğüm, küçük bebek var yazdığınız icin': 'bebek emzirmiyor mu bu kadın?' oldu.
Emziriyorsaniz ha 1 kimyasal, ha 5 kimyasal. Ha 1 işlem, ha 5 işlem.. ne fark eder.. Bir görünüş için nasil bu kadar riske atarsiniz küçücük bebeği.. Ben çok şaşırıyorum gerçekten. Annelik iç güdüsü diye birsey olmalı. Cok yazık

Bakin nasil bir uslubunuz oldugunu tek tek size anlatirdim ama ikimiz icinde vakit kaybi olur. Ben beyan ettigim fikirimin arkasindayim. Eger konuya siz "bence yanlis dusunuyorsunuz , meslegini layikiyla yapan insanlar var " demis olsaydiniz amenna. Siz direk yok sizin zihniyet boyle soyle zaten diye daldiniz. Kusura bakmayin ama kadinlarin hassas olduklari noktalardan biri de saclari ve ben hep kadin kuaforlerden çektim. Kaldi ki neden kadinlar kuaforlugu beceremiyoru da acikladim. Cunku kadin kuaforler karsi tarafi dinlemiyor, kendi hayal dunyalarinda takili kaliyorlar. Bu benim fikrim. Herkes bu fikri savunsun demiyorum . Bu da benim tavsiyem . Umarim yeterli bir aciklama olmustur. Iyi geceler

Yazdığınızı okuyan kadın bir kuaförün alınması normal, zira onların kötü olduğunu iddia ettiniz.
Bir de gerçekten ilk mesajınızdan itibaren bu konuya cinsiyetçi yaklaşıyorsunuz.
Kötü tecrübeleriniz olmuş olabilir, geçmiş olsun.
Ama işinin ehli kadın kuaförler var, hayallerini değil, müşterisinin istediğini yapıyorlar. Size denk gelmemiş olması herkesi aynı kefeye koymanızı gerektirmez.
ben de her zaman kadınların bakış açılarının daha geniş olduğunu, daha hassas davrandıklarını, herkese şans verdiklerini falan düşünürüm, ama bu genelleme de yanlışmış görüyoruz ki.

Tuana01 Tuana01
Ben davadan bir sonuç alacağınıza ihtimal vermiyorum.
Meslek odası/derneği ve ruhsatsız iş yeri için belediyeye şikayetini yapın.
Tüketici haklarından da en fazla verdiğiniz parayı alırsınız.
Emsal dava var denmiş, araştırın yine se. Ama dediğiniz gibi il yerinde levha vs yoksa, zaten başı yeterince belada olacak..

O kesin.
Doktor şiddetinin beyaz kodu,
Ve ters kelepçe takılan kalp krizi geçiren amca da pek bir hoşuna gitmiş.
Kendine malzeme edinmişsin.
Hep birlikte güldük bizde.
Ne kadar da şakacı kadın dedik.
İlahi sen.
Mizah aslında zeka ile doğru orantılı.
Ha senin gibi şark kurnazlığı yapanlara kapı duvar zaten.
Karnımı kaşıyıp, bahsettiğin habere link yaparken, nolur biri gülsün dilemedim,
Dilediğin postu kırp, kes, bütünleştir
Seni umursamıyorum.
Ama
Ağlama
:)

Kolay randevu diye bir uygulama var oradan kuaför seçebilirisniz yorumlara bakabilir ve oradan randevu alarak gidebilirsiniz üstelik orada bazı kuaförler oradan randevu alan müşterilerine özel kampanyalar yapıyor ve memnuniyet garantisi veriyor yani yapılan işlemi beğenmezseniz ücretsiz telafi ediyor bence yeni kuaför arayışı için süper bi şey

X