- 13 Nisan 2014
- 814
- 505
- 43
Ustalık belgelerine veya aldığı belgelerine bakmadınız mı hiç? Duvarda asılıdır diye düşünüyorum o yoksa eğer her türlü şikayette bulunabilirsiniz.
İnstagramda yaptığı saçları, boyadığı saçları çekip atmamış mı? Hiç yorumlar yok muydu bayanlardan?
Sizi hiçbir şekilde şikayet edip dava da açamaz göz korkutuyor.
İnstagramdan sakın daha fazla yazmayın kendisine engeller ve yazışmalar yok olur. Siz şimdiden ekranlarıj görüntüsünü ne olur ne olmaz alın. Çünkü sizi engellerse asla mesajlara ulaşamazsınız. Ve hiç saldırgan yorumlarda bulunmayın dava açmasına kolay bir şekilde sebep olursunuz.
İlk önce şikayetlendirmelerden yola çıkın. Bimer’e şikayet edin, belediye ile iletişime geçin her türlü cevabı alacaksınızdır.
Kamera var mıydı bilmiyorum ama belgeler yoksa kameranın olmaması da bir ihtimaldir diye düşünüyorum.
Şikayet Var’a da yazın lütfen.
Sizin adınıza çoooook üzüldüm anlatamam. Yaşamış gibi oldum. Lütfen hakkınızı arayın. Ve kuaförün instagram hesabından fotoğrafların altındaki yorumları okuyun. Mağdur olan bayanlar var mı yok mu inceleyin. İsterseniz özelden kuaförün ismini yazın kk üyeleri olarak şikayet edelim sayfayı.
Çok teşekkur ederim.duvarda görmedim.instsgram da ,kendine ait olmayan video foto paylaşıyor.bende sonradan uyandim.kendine Ait olmadığını.bu arada kendisi beni binerek şikayet ediyor,savcılığa,tazminat davası açıyor.yarin bakanlığı arıyor.normal biri olduğunu düşünmüyorum.