Kuaför mağduru.Lütfen avukat arkadaşlar da bilgi versin.an

Ben" kadin cocuk yapsin, hamur mu yogursun" dedim?? Genelleme yapma derken siz de genelleme yapiyorsunuz. Kusura bakmayin ama kimse ustune alinmasin demisim zaten . Kaldi ki ben kendi tecrubelerimden ve cevremdeki deneyimlerden yola cikarak bu yorumu yaptim. Olaylari carpitarak sanki tum kadinlara hic bir meslek edinmemeleri gerektigini veya yapmamalarini soylemisim gibi davranmayin. Yarası olan gocunur demisler canim.

Daha çok para almak için yapıyorsun demek diye iftira attı paramı isteyince.bende paraya ihtiyacım yok.haketmedin.bagis yapacağım dedim
Kazanırsam bağışlayacağım.
Terbiyesiz ya meslekten atsınlar da alsın ağzının payını. Bu işi onuruyla şerefiyle yapan insanların ekmeğini caliyor

Cok gecmis olsun. Isin hukuki boyutunu bilmem ama sacin icin dax supergro yu oneririm.Saci hem yumusatiyor hem de cabuk uzatiyor.Internetten bi arastirin derim.Ben de sacimi bop modeli kestirmek istedim.Ustelik bildigim ,daha once gittigim bir kuafordu.Ama oyle feci kesti ki;Duzelttirmeye kalksam baska yere kisacik kalcak.Bende bu urunu duymustum aldim.Sacimi onunla uzattim.Tekrar gecmis olsun

Toparlanması çok zor.belimde olan saç küt ama el girmiyor.lastik gibi.birde yazışmaları yazsam.hakaret iftira var.
Çok geçmiş olsun. Resmen ibretlik bir sey olmuş. Aptal kadın ilk yanlislikla kızıl sürdü diye saçma sapan işler yapmış. Keşke ilk bu kızıl galiba dediğiniz dakikada kalkıp eve gelseydiniz.

Hanımlar sakin oluyoruz, polemiğe girmiyorsunuz, üsluplara dikkat ediyorsunuz, konu konuyu açıp şikayetçi olduğunuz yerler varsa oralarla ilgili sözlerinize dikkat ediyorsunuz, ki hakkınızda dava açılmasına sebebiyet vermeyin.

Aynen cnm dogru yazmissin bizim urunler belki 2. Kaliteydi ama islem gornce sac deforme olur ya azda olsa cnku kimyasal sonct ve dedigin gibi kizildan turuncuya kayan bir renk olmasi lazm. Yapamamis belliki

Aynen cnm dogru yazmissin bizim urunler belki 2. Kaliteydi ama islem gornce sac deforme olur ya azda olsa cnku kimyasal sonct ve dedigin gibi kizildan turuncuya kayan bir renk olmasi lazm. Yapamamis belliki

Benim bugüne kadar,dip7.1boyanmisti.uzerine platin balyaj atılırdı.resimlerde gösterdim.ama bildiğini yaptı.

Biz bayanlar için,sacimiz havamiz.ikiyuz ucyuz lira için ,insanları mağdur etmeyin demiştim çıkarken inkar ediyor.

Canım sana birsey sormak istiyorum... Bu palette nin 10 0 renk acici boyalari siyaha boyanmış saçı açar mı... toz acici dan cekiniyorum yakar diye... Birde hangi renge kadar acar

Umarim bir avukat arkadasta bilgi verir.magdur olan ben olmuş olabilirim ama,kazanirsam medyaya çıkıp duyuracagim.

Bunlar yok dedim diye.beni ilgilendirmez mis iftira atıyormusum.ispatlarmis.vs laf kalabalığı yapıyor.cok pişkin.
Sen yarın hemen belediyeyi ara şikayet kaydı açsınlar. Sonuçta kuaför açabilmek için ustalık belgesi olması gerekiyor.

Bak İnternete şöyle bir bilgi var.

Belediyeye kuaför açarken iletilecek belgelerde
...
Ustalık belgesi Aslı

Ustalık Belgesi olmayanlar; kendine ait işyeri veya bir başka işyerinde mesül müdürlüğü bulunmayan,belge sahibinin noter sözleşmesi yapılarak sigorta şartı aranmaktadır.

Esnaf Sicil Kaydı,

Oda Faliyet Belgesi,

...
falan filan.

Kuaförler odası var galiba oraya da şikayet et. Sanırım ustalık belgesi olmayanlar sigorta yaptırmak zorunda. Onu da öğrenirsin hem belediyeden hem de odadan.

Mahkemeler ile uğraşmadan önce buralara şikayet edersen hızlı bir sonuç alabilirsin belki.

Tekrar geçmiş olsun.

Çok teşekkur ederim.ben bunları duvarda görmedim.kendisi var diyor,laf kalabalığı yapıyor.uzerime birşey yok diyor.para almak için yapıyorsun.geldiginde de bahsediyordun diyor.onur meselesi oldu.

,

Çok teşekkur ederim.ben bunları duvarda görmedim.kendisi var diyor,laf kalabalığı yapıyor.uzerime birşey yok diyor.para almak için yapıyorsun.geldiginde de bahsediyordun diyor.onur meselesi oldu.

,

Canım inşallah kapattirirsun dükkanı. Sonra da sana ettiği hakaretler için de savcılığa gidip dilekçe ver. Bu arada dikkat et tehdit veya hakaret mesajı gönderme.

Bir de ustalık belgesi yok ya gerçekten dava açsan kazanabilirsin gibi geldi. Tazminat alabilirsin belki

L

Bir görseniz yazdıklarını.uste çıkıyor,bu yazışmaları kopyalayıp,avukatına gönderiyorum.ben açıyorum dava diyor.biz sizi kazanmak için gelin botoks yapalim dedik.siz gelmediniz yani birşey hak iddia edemezsin diyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…