- 27 Eylül 2015
- 278
- 659
Ben" kadin cocuk yapsin, hamur mu yogursun" dedim?? Genelleme yapma derken siz de genelleme yapiyorsunuz. Kusura bakmayin ama kimse ustune alinmasin demisim zaten . Kaldi ki ben kendi tecrubelerimden ve cevremdeki deneyimlerden yola cikarak bu yorumu yaptim. Olaylari carpitarak sanki tum kadinlara hic bir meslek edinmemeleri gerektigini veya yapmamalarini soylemisim gibi davranmayin. Yarası olan gocunur demisler canim.Bakın kimseyle polemiğe girmedim şu ana kadar ama bu düşünceniz çok yanlış 18 senelik kuaförüm acemiliğmde yaptıgım hatalar elbette olmuştur ve mesleğimde çok başarılı olduğum söylenir benim gibi birçok kadın kuaförlerde cvar yaptığınız genelleme çok yanlış ve sizin gibi zihniyetler ne yazıkki bi bitmedi kadından doktor olmaz kuaför olmaz mühendis olmaz ne yazıkki kadınların başarılı olma ihtimalini kadınlar sindiremediki erkekler elbette yukardan bakar kadın işte ya hamur yoğursun çocuk yapsın kadın işte gerçekten bi kadın olarak bu zihniyetleri kınıyorım
Bende bu kuaför nerde onu cok merak ettim şu aralar kuaför arayasindayim da bizim de basimiza gelmesin sizde mutlaka sikayetci olun
Hiç olmasaydı iyiydi ama olmuş artık. Bundan sonra saçınıza bir şey yaptırmayın derim. Yazık kuzuya.
Sütten kesince bilindik bir yere gidip yaptırırsınız.
Ayy bende adanadayim nerde ki mado daAdana'da mado cafenin arka sokağında bir yerde.
Terbiyesiz ya meslekten atsınlar da alsın ağzının payını. Bu işi onuruyla şerefiyle yapan insanların ekmeğini caliyorDaha çok para almak için yapıyorsun demek diye iftira attı paramı isteyince.bende paraya ihtiyacım yok.haketmedin.bagis yapacağım dedim
Kazanırsam bağışlayacağım.
Çok geçmiş olsun. Resmen ibretlik bir sey olmuş. Aptal kadın ilk yanlislikla kızıl sürdü diye saçma sapan işler yapmış. Keşke ilk bu kızıl galiba dediğiniz dakikada kalkıp eve gelseydiniz.Toparlanması çok zor.belimde olan saç küt ama el girmiyor.lastik gibi.birde yazışmaları yazsam.hakaret iftira var.
Maliyeye ve belediyeye de direk şikayet edebilirsiniz belki.
Saçlarımı hep cektim.delil olarak.ya ne bir vergi levhası ne ruhsat;ne kasa vardı,fişte vermedi,yazışmalarda para ödediğim hep var.
Buradan söylemem doğru olmayabilir.doty buçuk ay olmuş.kucuk bir dükkan.Ayy bende adanadayim nerde ki mado da
Maliyeye ve belediyeye de direk şikayet edebilirsiniz belki
Aynen cnm dogru yazmissin bizim urunler belki 2. Kaliteydi ama islem gornce sac deforme olur ya azda olsa cnku kimyasal sonct ve dedigin gibi kizildan turuncuya kayan bir renk olmasi lazm. Yapamamis bellikiAna sac rengi bizim ülkemizde genelde koyudur. Bazi insanlarda kumraldir saclarin dibi boya ile acilmaz oryelle acilir ama kızıl gibi bir renk elde edildi ise sac açılmamış demektir
Arkadasa yapilan acma isleminde sac acilmadan boya sürmüş.
Yani daca aciciyi sürdüğünde ortaya cikacak rengin muz rengi gibi turuncu bir renk olmasi gerekir. Sonra küllü sari ya da istenilen tondaki sarı ile renk verilir. 1 hafta sonrada cila . Bende şaşırdım mavi siyah olmasina saka gibi
Ama saci ellemeyin kopar demesi enteresanmış cunku sac esneklesmez eger kaliteli urun kullanirsa hatta benim bazen kafama gore kuaforumu degistirdigim olur kendi kuaforum profesyoneldir,kullandigi ürünler de saci boyayinca 2 islemle eliyle gosterir ceker bak kopmuyor der kesinlikle kopma olmaz olmamasi gerekir
Aynen cnm dogru yazmissin bizim urunler belki 2. Kaliteydi ama islem gornce sac deforme olur ya azda olsa cnku kimyasal sonct ve dedigin gibi kizildan turuncuya kayan bir renk olmasi lazm. Yapamamis belliki
Canım sana birsey sormak istiyorum... Bu palette nin 10 0 renk acici boyalari siyaha boyanmış saçı açar mı... toz acici dan cekiniyorum yakar diye... Birde hangi renge kadar acarBakın kimseyle polemiğe girmedim şu ana kadar ama bu düşünceniz çok yanlış 18 senelik kuaförüm acemiliğmde yaptıgım hatalar elbette olmuştur ve mesleğimde çok başarılı olduğum söylenir benim gibi birçok kadın kuaförlerde cvar yaptığınız genelleme çok yanlış ve sizin gibi zihniyetler ne yazıkki bi bitmedi kadından doktor olmaz kuaför olmaz mühendis olmaz ne yazıkki kadınların başarılı olma ihtimalini kadınlar sindiremediki erkekler elbette yukardan bakar kadın işte ya hamur yoğursun çocuk yapsın kadın işte gerçekten bi kadın olarak bu zihniyetleri kınıyorım
Sen yarın hemen belediyeyi ara şikayet kaydı açsınlar. Sonuçta kuaför açabilmek için ustalık belgesi olması gerekiyor.Bunlar yok dedim diye.beni ilgilendirmez mis iftira atıyormusum.ispatlarmis.vs laf kalabalığı yapıyor.cok pişkin.
Sen yarın hemen belediyeyi ara şikayet kaydı açsınlar. Sonuçta kuaför açabilmek için ustalık belgesi olması gerekiyor.
Bak İnternete şöyle bir bilgi var.
Belediyeye kuaför açarken iletilecek belgelerde
...
Ustalık belgesi Aslı
Ustalık Belgesi olmayanlar; kendine ait işyeri veya bir başka işyerinde mesül müdürlüğü bulunmayan,belge sahibinin noter sözleşmesi yapılarak sigorta şartı aranmaktadır.
Esnaf Sicil Kaydı,
Oda Faliyet Belgesi,
...
falan filan.
Kuaförler odası var galiba oraya da şikayet et. Sanırım ustalık belgesi olmayanlar sigorta yaptırmak zorunda. Onu da öğrenirsin hem belediyeden hem de odadan.
Mahkemeler ile uğraşmadan önce buralara şikayet edersen hızlı bir sonuç alabilirsin belki.
Tekrar geçmiş olsun.
Çok teşekkur ederim.ben bunları duvarda görmedim.kendisi var diyor,laf kalabalığı yapıyor.uzerime birşey yok diyor.para almak için yapıyorsun.geldiginde de bahsediyordun diyor.onur meselesi oldu.
,
LCanım inşallah kapattirirsun dükkanı. Sonra da sana ettiği hakaretler için de savcılığa gidip dilekçe ver. Bu arada dikkat et tehdit veya hakaret mesajı gönderme.
Bir de ustalık belgesi yok ya gerçekten dava açsan kazanabilirsin gibi geldi. Tazminat alabilirsin belki