Kuaför mağduru.Lütfen avukat arkadaşlar da bilgi versin.an

5 kere dip boya nedir yahu.
geçen tv de vardı bir kadın saçları yumak yumak dökülüyordu dava açmış kuaföre sizde açın. gidin savcılığa yarın orada dava dilekçenizi yazdırın verin.

Vermek farz oldu.bana kendisi tazminat açıp ,savcılığa ,bakanlığı arayacskmis.

Merhaba arkadaşlar;
Öncelikle,bu site ve form iyikiiii var.Maalesef bende kuaför mağdurlarından biriyim.Yeni bir kuaför arayışına girmiştim.dip Balyaj yaptırmak için,ınstagram’dan evime yakın olanları araştırmaya başladım.bir kaç kuaförden fiyat bilgisi aldım.bu şahıs yeni açtığını,çok iyi yerlerde çalıştığını;çok memnun kalacağımı iddialı olduğunu söyledi.bende güvenip;21 temmuz’da Gittim.gittigim de umduğum gibi bir salon bulamadım.sıkıntı yapmadım.onemli olan iyi malzeme ve güzel yapılmasaydı.
Bir çok kuaförün yaptığı gibi.sac tonumu beğenmedi, çok iddialı konuştu.diğer kuaförlerle karıştırmayın.ben eğitim aldım vs diye sürekli anlattı.inandım.soğuk sarı yapacağım vs dediğinde;ısrarla sacım kaldırır mı?lütfen saçlarıma zarar gelmesin dedim.paket attı.biraz zaman geçince paketleri tek tek açıp yine oriel sürdü.sürdüğü boyadan toz şeklinde dökülüyordu.paketler dururken geldi dip boya yapmaya başladı.dedim bu renk kızıl.videoya aldım.ablacım sac dip rengimi kızıl yapmışsın diye uyardım.bunun üzerine geldi bir boya daha süreceğim dedi.sürdü.bu ne renk dedim.5.1 dedi.paketlerimden ısı geliyordu.uyardım.sorun yok bana güven dedi.actı fısfısla az su sıktı.sonra bir daha gelip boya sürdü.dip. Ve arada kalan saçlarıma.sözde kahveliği yok ediyor.ama ben ısrarla sacım kaldırır mı bu kadar işlemi diyorum.bana güven diyor;işte ben titiz çalışıyorum diyor.inanın ilk gitmeden ıkı buçuk saatte çıkarsınız demişti.alti saate yakın sürdü.sürekli bebeğim evde çok uzun sürdü.ne zaman biter diyorum yirmi dk,yarım saate çıkarsınız diyor;gelip bir boya daha sürüyor,yıkamaya aldı.hepsini açtı paketleri,kardeşinden su boyayı hazırla vs diye sürekli yıkama setinde sürdü.ve bilmediğim bir çok şey sürdü.sonuç aynaya bir baktım sac diplerim mavi siyah.kızıl turuncu gri yok yok..ve sac kopuyor.bebegim vs diyerek beni sakinleştirmeye çalışıyor.zorlan dalgalı fön cekti çok görünsün diye.aglayarak çıktım,sonuç saçlarım yandı.diplerden.belimde olan,sacım küt ama bitik.birde hakarete uğradım.bu şahıs tarafından dava açmayı düşünüyorum.
İlk defa duyduğum bir kuaföre sadece fön için giderim kesim bile yaptırmam. 1-2 kez föne gidince zaten boya yapanları gözlemleme şansın olur. Ne mal olduklarını anlardın. Bu işlerden pek anlamam ama dava açmak için bi şekilde kanıtlaman lazım foto video fiş fatura neyin varsa topla avukata git göster o daha iyi bilir. Süründürmek lazım böyle şarlatan pislikleri

Hırsız ev sahibini bastırır misali.cocuk yarın savcılığa gideceğim.tazminat davası açacağım.bakanlugi arayacağım vs diyor.guler misin?aglarmisiniz bu duruma.ben kandırıldığimi altı saat oyaladigimi ,hiç müşteri gelmediğini,fiş vermediğini,levha ruhsat sertifika asılı olmadığını,kasa olmadığını yazmıştım da.

Susup oturduğumu söylemedim cınım. Saç bu uzar en iyi yer bile yakıyor parasını vermeyiz çözüm isteyip ki çıtçıt vs gibi . Dava edip sonuç alana kadAr saçım zaten 2 m uzar. Neyse açsın cınım vakti bolsa bişey demedik. İnş kazanırsın konu sahibi sakın susma hakkını ata
Dudak dolgusunda inşaat malzemesi kullanılmasından fark ne?
O da eriyor zamanla, zehirliyor
Saç da uzuyor
Ama aynı gün içinde sayısız kimyasala maruz kalmış kadın

İlk defa duyduğum bir kuaföre sadece fön için giderim kesim bile yaptırmam. 1-2 kez föne gidince zaten boya yapanları gözlemleme şansın olur. Ne mal olduklarını anlardın. Bu işlerden pek anlamam ama dava açmak için bi şekilde kanıtlaman lazım foto video fiş fatura neyin varsa topla avukata git göster o daha iyi bilir. Süründürmek lazım böyle şarlatan pislikleri
Fatura vermedi.fakat,Instagram da yazışmalarım var.sacimin resimleri var.koparken,rengi falan.kanit.

Hırsız ev sahibini bastırır misali.cocuk yarın savcılığa gideceğim.tazminat davası açacağım.bakanlugi arayacağım vs diyor.guler misin?aglarmisiniz bu duruma.ben kandırıldığimi altı saat oyaladigimi ,hiç müşteri gelmediğini,fiş vermediğini,levha ruhsat sertifika asılı olmadığını,kasa olmadığını yazmıştım da.
Ticari itibarı zedeleme davası açar
Ki ticarethane değil henüz ora
Taciz davası açar, ee savcı da sorar niye o kadın sana bunu yazdı diye.
Köpeksiz köyde değneksiz dolaşıyor işte ukala

Daha fazla muhatap olup yazismayin
Neden hala yazisiyorsunuz ki?
Yarin gidin savciliga suc duyurusunda bulunun ama kuaforle yazismayi birakin hemen

Kimse ustune alinmasin ama etrafimdaki insanlara hep soylerim. Kadindan kuaforrr olmazzz.. yapmiyorlar yapamiyorlar. Kendi hayal dunyalarindan cikipta karsi tarafin istegini dikkate almiyorlar. Bence de dava acabilirsin. Umarim bu konuyla ilgili bilgili arkadaslar vardir da hepimiz bilgi almis oluruz
Bakın kimseyle polemiğe girmedim şu ana kadar ama bu düşünceniz çok yanlış 18 senelik kuaförüm acemiliğmde yaptıgım hatalar elbette olmuştur ve mesleğimde çok başarılı olduğum söylenir benim gibi birçok kadın kuaförlerde cvar yaptığınız genelleme çok yanlış ve sizin gibi zihniyetler ne yazıkki bi bitmedi kadından doktor olmaz kuaför olmaz mühendis olmaz ne yazıkki kadınların başarılı olma ihtimalini kadınlar sindiremediki erkekler elbette yukardan bakar kadın işte ya hamur yoğursun çocuk yapsın kadın işte gerçekten bi kadın olarak bu zihniyetleri kınıyorım

He oldu
Kuaför mağduru beyaz kod mu veriyor :KK70:
Ters kelepçe yapıp alırdı anında
Ne alaka? Yanına almasa bile en azından karşıdakini salak yerine koymamayı öğrenir, rezil olurdu etrafa.

Böyle düşüne düşüne zaten insanlar hak aramaktan mahrum kalıyorlar. Sonra da her türlü muameleyi reva görüyorlar. Siz bence konuyla ilgilenin, milletin yorumuyla dalga geçmek yerine. En azından para vermeden çıkardı. Bir müşteri para vermesin bakalım o kuaför nasıl arıyor polisi...

Fatura vermedi.fakat,Instagram da yazışmalarım var.sacimin resimleri var.koparken,rengi falan.kanit.
Keşke fiş alsaydın. Ödemeyi kartla yaptıysan o da kanıt olur. İnstagram yazışmalarından çok kanit olacağını sanmam inkarı olmayan kesin belgeye kanıt diyorlar. Bu herif inkar eder ben yapmadım der

Keşke fiş alsaydın. Ödemeyi kartla yaptıysan o da kanıt olur. İnstagram yazışmalarından çok kanit olacağını sanmam inkarı olmayan kesin belgeye kanıt diyorlar. Bu herif inkar eder ben yapmadım der

Yazışmalarda yaptığı belli.mutlaka ben kuaföre girerken, çıkar Ken çeken kamera olmuştur.

Açın dava, bu nedir ya? Defalarca dip boya, açıcı.. İyi bari saç derinize kadar yanmamışsınız.
Sarı saça dönüşü, tek seferde yapmaya çalışan tüm kuaförlerden kaçın, öyle şey olmaz; 15 ten 15e, ay ay dinlendire dinlendire kahverengiden sarıya dönülür. Şaka gibi ya...

Bi ara sıkılıp youtube sörfü yaparken "Benim kuaförüm" diye bi yapıma denk geldim; ciddi bi program mıdır, kötü bir şaka mıdır filan anlayamadım hatta; orada bol bol var bu tiplerden bi bakın ya, kadının biri "Sen bana bırak, ben bilirim bu işi, diğer kuaförlerle beni karıştırma" diye diye müşterisinin saçlarını pişmaniye etti. Bu kuaför egosu da bi çeşit. Tövbe yarebbi.

Merhaba arkadaşlar;
Öncelikle,bu site ve form iyikiiii var.Maalesef bende kuaför mağdurlarından biriyim.Yeni bir kuaför arayışına girmiştim.dip Balyaj yaptırmak için,ınstagram’dan evime yakın olanları araştırmaya başladım.bir kaç kuaförden fiyat bilgisi aldım.bu şahıs yeni açtığını,çok iyi yerlerde çalıştığını;çok memnun kalacağımı iddialı olduğunu söyledi.bende güvenip;21 temmuz’da Gittim.gittigim de umduğum gibi bir salon bulamadım.sıkıntı yapmadım.onemli olan iyi malzeme ve güzel yapılmasaydı.
Bir çok kuaförün yaptığı gibi.sac tonumu beğenmedi, çok iddialı konuştu.diğer kuaförlerle karıştırmayın.ben eğitim aldım vs diye sürekli anlattı.inandım.soğuk sarı yapacağım vs dediğinde;ısrarla sacım kaldırır mı?lütfen saçlarıma zarar gelmesin dedim.paket attı.biraz zaman geçince paketleri tek tek açıp yine oriel sürdü.sürdüğü boyadan toz şeklinde dökülüyordu.paketler dururken geldi dip boya yapmaya başladı.dedim bu renk kızıl.videoya aldım.ablacım sac dip rengimi kızıl yapmışsın diye uyardım.bunun üzerine geldi bir boya daha süreceğim dedi.sürdü.bu ne renk dedim.5.1 dedi.paketlerimden ısı geliyordu.uyardım.sorun yok bana güven dedi.actı fısfısla az su sıktı.sonra bir daha gelip boya sürdü.dip. Ve arada kalan saçlarıma.sözde kahveliği yok ediyor.ama ben ısrarla sacım kaldırır mı bu kadar işlemi diyorum.bana güven diyor;işte ben titiz çalışıyorum diyor.inanın ilk gitmeden ıkı buçuk saatte çıkarsınız demişti.alti saate yakın sürdü.sürekli bebeğim evde çok uzun sürdü.ne zaman biter diyorum yirmi dk,yarım saate çıkarsınız diyor;gelip bir boya daha sürüyor,yıkamaya aldı.hepsini açtı paketleri,kardeşinden su boyayı hazırla vs diye sürekli yıkama setinde sürdü.ve bilmediğim bir çok şey sürdü.sonuç aynaya bir baktım sac diplerim mavi siyah.kızıl turuncu gri yok yok..ve sac kopuyor.bebegim vs diyerek beni sakinleştirmeye çalışıyor.zorlan dalgalı fön cekti çok görünsün diye.aglayarak çıktım,sonuç saçlarım yandı.diplerden.belimde olan,sacım küt ama bitik.birde hakarete uğradım.bu şahıs tarafından dava açmayı düşünüyorum.
Eğer saçlarınız çok kötü bir renk almışşa tek renge boyayıp bekleyin bu arada saçlarınaza bakım yaptırın keratin bakım oldukça başarılı ve 6 ayda bir sürekli kesim yaptırın kuaförüde tüketici haklarına şikayet edebilirsiniz mesleğinden bile men edebilme haklarınız mevcut ve böyle kuaförlerin ortadan kalkması gerekiyo etraf zibil gibi kuaförcükle dolu bunlar yüzünden insanlar artık korkuyla o koltuğa oturuyor

Ne alaka? Yanına almasa bile en azından karşıdakini salak yerine koymamayı öğrenir, rezil olurdu etrafa.

Böyle düşüne düşüne zaten insanlar hak aramaktan mahrum kalıyorlar. Sonra da her türlü muameleyi reva görüyorlar. Siz bence konuyla ilgilenin, milletin yorumuyla dalga geçmek yerine. En azından para vermeden çıkardı. Bir müşteri para vermesin bakalım o kuaför nasıl arıyor polisi...

İnanın para umurunda değil,ozurdilese kabul etse bu kadar surmezdi.iftira atması,yalan söylemesi onurumu çok kırdı.pskolojim bozukmus o yüzden ugrasiyormusum .

X