Kuaför mağduru.Lütfen avukat arkadaşlar da bilgi versin.an

En iyisi saclarinizi kazitin. Yeni ve saglam saclariniz cikar en azindan. Bu yanik saclarla yasanmaz ki iskence gibi olur. Gecmis olsun bu arada.

Yapmayın.cok üzüldüm.biz yüce yargıya güveniyoruz.neden surekli erteleniyor.elinizde ispat varmiydi.resim vs gibi.
Tabi canım birde benim boya işlemi falan değildi perma yapılmıştı.
Davadan sonra kadın birde mekanını değiştirdi avukatım kendi kuzenim önümüzdeki mahkemenin son mahkeme olduğunu söylüyor umarım öyle olur

İnşallah son mahkeme olur,karara bağlanır.ve sizde bize müjde verirsiniz.Lutfen sonuçlanınca yazın.size de çok geçmiş olsun.

Öncelikle çok geçmiş olsun canım davayı hakaret için açabilirsin. Saç boyatmaya kendin gittin ve karşılıklı konuşarak saçını boyattın sonuçtan memnun kalmadığın için dava açamazsın ama hakaret davası açmaya hakkın var. Ayrıca vergi levhası açılışı falan yoksa bunlar içinde şikayet edebilirsin. Tekrar geçmiş olsun üzülme biraz bakım yaparak saçlarını toplamaya çalış

Bu

Teşekkür ederim.ben sadece,dip balyaja gitmiştim.istegimin dışında ve uyarmama rağmen,resim göstermeme rağmen beni bu hale getirdi.ve bunun suç olduğunu bildiği için,yalan ve iftira atıp,hakaret etti.

Sormayın.hazmedemiyorum.saclarimi bir yana bıraktım.yapilan saygısızlık,iftira,yalan,hakaret .yavuz hırsız ev sahibini bastırır misali.Allah herkesi iyilerle karsilastirsin.

Sormayın.hazmedemiyorum.saclarimi bir yana bıraktım.yapilan saygısızlık,iftira,yalan,hakaret .yavuz hırsız ev sahibini bastırır misali.Allah herkesi iyilerle karsilastirsin.

Amin geçmiş olsun bildiğiniz kuaförden şaşmamak gerek aslında bi kuaförünü bi kadın doğumcuyu değiştirme memnunsan derler bulana kadar bunlar yaşanıyor maalesef

Dün 9 gibi mesajları silebileceğini söylemiştim size.
Almadınız mı ekran görüntülerini?

Ben 22 temmuzda ,yazismıştık silmiş.kendi lehine olan yerleri bırakmış.ama iki gün önceki yazışmaları aldım.fakat efendimli yazıyor.yalan iftira yazıyor.bu yazıları delil olarak kullanacağını biliyor.Bu tıp erkeklerde varmis demek ki..

Yerinizde olsam kısacık kestirir öne perçem ya da arkalara kat kat kesim olarak şekil verdirirdim. Uzun saç takıntım varsa ve maddi durumumda el veriyorsa kuaförde uzatırdım. Ama sonuçta keserdim ki göze daha hoş görünsün. Bunun dışında hindistan cevizi yağıyla masaj yapardım sonrada sararak 1 saat dinlendirirdim. Bunu böyle her gün yaparsanız saçlarınız çabuk toparlanır. Tabi isterseniz başka bakım ürünleri de kullanabilirsiniz. Uzmanlardan öneri alabilirsiniz. Belki size farklı bir şampuan bile önerebilirler.

Kuaförünüz mesajları silmiş sanırım. Elinizde hiç kanıt kalmadı mı? Olsun yine de siz yapın şikayetinizi. Araştırırlar mı uğraşırlar mı bilemiyorum ama.. Sadece saçlarınıza zarar verdiği için de şikayet edilebilir. Ben olsam ederdim. Sonuç alamasanız bile bu şikayet o kadına gidecek. Biraz korksun en azından..

Çok teşekkür ederim.saçımı mahveden erkek kuaför.istediği kadar silse de mesajlarını,benim yazdıklarımdan sonuç belli.rapor alamadım.gec kaldım.polise gidip,onlar adli tıpa götürüp rapor alıyormuş.bu beş ürküttü.bimere yazacağım.kuaförler odasına ve ünlü yerde çalıştığım dediği yere yazdım,iki hafta çalışmış.begenmeyip çıkartmışlar,o ismi de kirletiyor.kuaförler birliği başkanı bizzat ben gideceğim dedi bekliyorum sonucu.

İyi yapmışsınız. Üzülmeyin düzelir saçlarınız. Bunlar kesilir yenisi gelir.. Allah çözümsüz dertler vermesin :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…