- 15 Temmuz 2016
- 7.897
- 13.213
İyi yapmışsınız. Üzülmeyin düzelir saçlarınız. Bunlar kesilir yenisi gelir.. Allah çözümsüz dertler vermesin :)
Aynisini bende yasadim gecmis olsunEki Görüntüle 2174223 Eki Görüntüle 2174224 Eki Görüntüle 2174226 Eki Görüntüle 2174227 Eki Görüntüle 2174226 Eki Görüntüle 2174227 Eki Görüntüle 2174223 Eki Görüntüle 2174224 Merhaba arkadaşlar;
Öncelikle,bu site ve form iyikiiii var.Maalesef bende kuaför mağdurlarından biriyim.Yeni bir kuaför arayışına girmiştim.dip Balyaj yaptırmak için,ınstagram’dan evime yakın olanları araştırmaya başladım.bir kaç kuaförden fiyat bilgisi aldım.bu şahıs yeni açtığını,çok iyi yerlerde çalıştığını;çok memnun kalacağımı iddialı olduğunu söyledi.bende güvenip;21 temmuz’da Gittim.gittigim de umduğum gibi bir salon bulamadım.sıkıntı yapmadım.onemli olan iyi malzeme ve güzel yapılmasaydı.
Bir çok kuaförün yaptığı gibi.sac tonumu beğenmedi, çok iddialı konuştu.diğer kuaförlerle karıştırmayın.ben eğitim aldım vs diye sürekli anlattı.inandım.soğuk sarı yapacağım vs dediğinde;ısrarla sacım kaldırır mı?lütfen saçlarıma zarar gelmesin dedim.paket attı.biraz zaman geçince paketleri tek tek açıp yine oriel sürdü.sürdüğü boyadan toz şeklinde dökülüyordu.paketler dururken geldi dip boya yapmaya başladı.dedim bu renk kızıl.videoya aldım.ablacım sac dip rengimi kızıl yapmışsın diye uyardım.bunun üzerine geldi bir boya daha süreceğim dedi.sürdü.bu ne renk dedim.5.1 dedi.paketlerimden ısı geliyordu.uyardım.sorun yok bana güven dedi.actı fısfısla az su sıktı.sonra bir daha gelip boya sürdü.dip. Ve arada kalan saçlarıma.sözde kahveliği yok ediyor.ama ben ısrarla sacım kaldırır mı bu kadar işlemi diyorum.bana güven diyor;işte ben titiz çalışıyorum diyor.inanın ilk gitmeden ıkı buçuk saatte çıkarsınız demişti.alti saate yakın sürdü.sürekli bebeğim evde çok uzun sürdü.ne zaman biter diyorum yirmi dk,yarım saate çıkarsınız diyor;gelip bir boya daha sürüyor,yıkamaya aldı.hepsini açtı paketleri,kardeşinden su boyayı hazırla vs diye sürekli yıkama setinde sürdü.ve bilmediğim bir çok şey sürdü.sonuç aynaya bir baktım sac diplerim mavi siyah.kızıl turuncu gri yok yok..ve sac kopuyor.bebegim vs diyerek beni sakinleştirmeye çalışıyor.zorlan dalgalı fön cekti çok görünsün diye.aglayarak çıktım,sonuç saçlarım yandı.diplerden.belimde olan,sacım küt ama bitik.birde hakarete uğradım.bu şahıs tarafından dava açmayı düşünüyorum.
Sitede. Çok geçmiş olsun.Aynisini bende yasadim gecmis olsun(
Oha ya bu kuaför olamaz imkansız ya !
Gecmis olsun.. bi arkadas demis ama tanidigim en lux kuaforlerden tutun mahalle arasi kuaforlerine kadar.. kadinlar bi yerlerde yanlis yapiyor demekki.. kibir var cogunda bi kere.. ya da bana oleleri denk geldi.
Tüketici hakem heyetine git.
Şikayet et ücretini geri iade etsinler.
Bilir kişi geliyor kesin olarak paranı alırsın.
Hakaret içinde avukatla görüş hakaret davası aç.
Video var mı hakaret ederken.
Sen silmediysen sorun yok cnm.Tüketici hakem heyetine ilk gün gittim.o berbat saçla.bana fiş var mı dedi.vermedi dedim.kasa ruhsat vergi levhası sertifika görmedim dedim.ınstagram yazışmaları var dedim..kağıt doldur.önemli yerleri çıktı al dedilerMegerse,ınstagram da o hakaret hatasını kabul ettiği,tehdit ettiği yerleri silmiş.Aklı sıra adaleti yanıltacak.sanki bilişim çıkarmayacak!!!,
Eki Görüntüle 2174223 Eki Görüntüle 2174224 Eki Görüntüle 2174226 Eki Görüntüle 2174227 Eki Görüntüle 2174226 Eki Görüntüle 2174227 Eki Görüntüle 2174223 Eki Görüntüle 2174224 Merhaba arkadaşlar;
Öncelikle,bu site ve form iyikiiii var.Maalesef bende kuaför mağdurlarından biriyim.Yeni bir kuaför arayışına girmiştim.dip Balyaj yaptırmak için,ınstagram’dan evime yakın olanları araştırmaya başladım.bir kaç kuaförden fiyat bilgisi aldım.bu şahıs yeni açtığını,çok iyi yerlerde çalıştığını;çok memnun kalacağımı iddialı olduğunu söyledi.bende güvenip;21 temmuz’da Gittim.gittigim de umduğum gibi bir salon bulamadım.sıkıntı yapmadım.onemli olan iyi malzeme ve güzel yapılmasaydı.
Bir çok kuaförün yaptığı gibi.sac tonumu beğenmedi, çok iddialı konuştu.diğer kuaförlerle karıştırmayın.ben eğitim aldım vs diye sürekli anlattı.inandım.soğuk sarı yapacağım vs dediğinde;ısrarla sacım kaldırır mı?lütfen saçlarıma zarar gelmesin dedim.paket attı.biraz zaman geçince paketleri tek tek açıp yine oriel sürdü.sürdüğü boyadan toz şeklinde dökülüyordu.paketler dururken geldi dip boya yapmaya başladı.dedim bu renk kızıl.videoya aldım.ablacım sac dip rengimi kızıl yapmışsın diye uyardım.bunun üzerine geldi bir boya daha süreceğim dedi.sürdü.bu ne renk dedim.5.1 dedi.paketlerimden ısı geliyordu.uyardım.sorun yok bana güven dedi.actı fısfısla az su sıktı.sonra bir daha gelip boya sürdü.dip. Ve arada kalan saçlarıma.sözde kahveliği yok ediyor.ama ben ısrarla sacım kaldırır mı bu kadar işlemi diyorum.bana güven diyor;işte ben titiz çalışıyorum diyor.inanın ilk gitmeden ıkı buçuk saatte çıkarsınız demişti.alti saate yakın sürdü.sürekli bebeğim evde çok uzun sürdü.ne zaman biter diyorum yirmi dk,yarım saate çıkarsınız diyor;gelip bir boya daha sürüyor,yıkamaya aldı.hepsini açtı paketleri,kardeşinden su boyayı hazırla vs diye sürekli yıkama setinde sürdü.ve bilmediğim bir çok şey sürdü.sonuç aynaya bir baktım sac diplerim mavi siyah.kızıl turuncu gri yok yok..ve sac kopuyor.bebegim vs diyerek beni sakinleştirmeye çalışıyor.zorlan dalgalı fön cekti çok görünsün diye.aglayarak çıktım,sonuç saçlarım yandı.diplerden.belimde olan,sacım küt ama bitik.birde hakarete uğradım.bu şahıs tarafından dava açmayı düşünüyorum.
basiniza gelen seyler icin cok uzuldum cok gecmis olsun umarim kisa zamanda toparlanir saciniz da
maliye bakanlığına islem yaptirdiginiz halde para aldigini ama fis fatura vermedigini belirttiginiz bi sbi sikayet dilekcesi de verin
madem levha ruhsat bilmem ne yok fis fatura da vermedi bi yoklamaya ciksinlar, en kotu ozel usulsüzlük cezasi yer fatura duzenlemedigi icin
Sen silmediysen sorun yok cnm.
Silse bile ne olacak iki dakka da çıkar yazışma.
Konuşma zor olur mahkeme de, yazışma hemen çıkarılır.
Aslında hata bizde içeri girince vergi levhası, yazar kasa var mı die bakmak gerek.
Ben saçlarımı kendim boyuyorum.
Kuaförlere kesinlikle güven olmaz. Hele bayan kuaföre kesinlikle gitmem. Bu güne kadar güzel saç yapan kadın kuaför görmedim. Yapan varsa da ben rastlamadım. İyi kuaförler var ama çok pahalı onlara tonla para veremem.
Öncelikle geçmiş olsun. Sizin gibi çok duydum maalesef benim de başıma gelen olaylardan sonra artık saçımın rengini doğal kullanıp kesimini falan kendim yapıyorum. Kuaför tavırları ile belli etmiş aslında az çok keşke hiç başlamadan koltuktan kalkıp gitseydiniz. Bu tarz olaylarda hukuki sonuç almak zor, ispat nasıl edeceksiniz bilemedim çünkü. Bundan sonra dikkatli olun derim, gerçekten güvendiğiniz yerler haricinde gitmeyin. Saçınızı da mümkün olduğunca kestirip düzenli bakımla toparlanması için kendi haline bırakın bir süre. Ben de saçlarımı açtırıyordum sürekli ve şimdi saç dibi kaşıntısı, kuru saç vs gibi bir sürü sıkıntıyla uğraşıyorum. Şu an sadece bakım yapıp haftada 2-3 kere yıkıyorum o kadar. Uzatamıyorum bile omuz aşağısından daha toparlanamadı çünkü.
Çok üzüldüm inanınSormayın...neye üzüleceğimi şaşırdım.sacımamı.?Düştüğüm duruma mı?birde pişkin,sahtekar yalan iftira hakaret herşeyi yapan birinin yanına kalmasına mı?
Dün. Aile hekimine gittim.raporu adli tıp verir dedi.karakola gidersin,onlar götürür dedi.ürktüm.Birde geç kalmışım.oniki gün geçti.kuaförler odasını ilk gün aradım.tüketici hakem heyetine hemen gittim.ama kimse yönlendirmedi,oda o kadar rica ettim.bilgisizim,lütfen yardımcı olun diye..Tek güvendiğim insan kuaförler odası başkanı.sacımı görünce çok üzüldü.o kişi adına özürdiledi,inşallah,inanıyorum o gerekeni yapacak!!!!
Birde ınstagram dün Videolar paylaşıyor hep aynı kadın ve kız..sanki müşteri gibi,diğer video resim hep alıntı.bana ünlü bir yerde çalışıyordum dediği yerle dün görüştüm.bana biz onu Beğenmedik.iki hafta deneme yaptık.gönderdik dediler,sizin adınızla müşteri çekiyor,bende sizin elemanınız diye güven duydum dedim.
Çok üzüldüm inanınbu konuda ne yapılır bilmiyorum ama hukuk konusunda her şeyi yapardım, bu kadarı olamaz agzım acık okudum
Adanada hangi kuaför ya bu.ben de adanada ünlü bir yere gidiyorum biraz pahalı ama çok memnunum size tavsiye ederim eminim saçınızı duzeltecektir
Haklısın ben bı kere kuaförde kavga ya şahit oldum.Aslında ;sabaha karşı hoş rüya görmemiştim.Ama ona yormadım.hep işgilendim.o kadar sahtekar kiiii ,konuşmalarını görseniz.çok efendi derdiniz,ama parayı alıp,sacımı yakana kadarmış.Asla çirkefleşecek,bir hareket ve konuşmada bulunmadım,yazışmaları okusanız bu kaşarlanmış biri dersiniz.Dediğiniz gibi,o isim kuaförler Adana da Balyan’a 800 tl istiyor.