Kuaför mağduru.Lütfen avukat arkadaşlar da bilgi versin.an

gerçekten çok kötü bir çalışma yapmış yanması da cabası moralinizi bozmayın iyi bir kuaföre gidin duzeltebıldığı kadar düzeltsin koyu renk asla yapmayın pişman olursunuz en koyu küllü kumral olabilir alt rengi açık olduğu içinde daha acık olur akınca asıl sorun dıplerde ama kua for gerek siz yapamazsınız

Çok iyi ünlü bir kuaföre gittim.paketleri kaydırmış (yakması dışında )kızıllık turunculugu almaya çalıştım ama düzelmez tam olarak dedi.bu görüntüden bir derece iyi olur.sarın için yapılacak birşey yok dedi.düzelmez.işlem kaldırmaz.

Kuaför mağduru olmadan önceki hali.

Eklentiler

• IMG_2961.jpg
    IMG_2961.jpg
    8,7 KB · Görüntüleme: 185
Son düzenleme:
Kuaförden geldiğim hali paylaştım.ama paylaşırım önceki halini.şu an tabletten yazıyorum.birazdan gitmeden önceki halini paylaşırım.bu kuaförden dönüşüm.zorlan fırçayla dalgalı fön çekti cok görünsün diye.ben ertesi gün yıkayınca Aman Allahım saçlar elimde kaldı.paylaşacagım.
Canım ben hiç bu boya işlerinden anlamam. Hatta kuaför işlerinden hiç mi hiç anlamam. Ama saçınız felaket. Nasıl bir boyama şekli ilk ve ilk defa görüyorum ben. Sonuna kadar arayın hakkınızı ben burda sinirden öldüm

Canım ben hiç bu boya işlerinden anlamam. Hatta kuaför işlerinden hiç mi hiç anlamam. Ama saçınız felaket. Nasıl bir boyama şekli ilk ve ilk defa görüyorum ben. Sonuna kadar arayın hakkınızı ben burda sinirden öldüm
Önceki halini paylassam yuzum açık halini.neymissin,ne olmuşsun dersiniz.

İlk sayfaya kuaforden dönüş halimden resim paylaştım.daha çok paylaşmak istiyorum.fakat,hata veriyor.

Uc senedir kuafore sadece iki kere sac kestirmek icin gittim.Boyami kendim yapiyorum.Gecen kuafor bey hemen atladi yok bu sacin boyasi olmamis duzeltilmesi lazimmis.Orda oturan iki kadin yok bence cok guzel boyamis vs yorum yaptilar.Bende halk saclarimi begendi diye adamla kafa yaptim.Kuafore verecek o kadar param yok.Aslinda var ama gider baska seylere harcarim daha makul.En iyisi bu isi iyice arastirip evde kendin yapacaksin.O kadar para verip bi de sac yakmak ne demek.Sonuna kadar haklisin terbiyesiz herif bi de iftira atiyor.Ben olsam parayi vermez kesin cikardim ordan.

Çok teşekkür ederim.farkında değilim.düzenle butonu çıkmıyor.inşallah silerler.

Uc senedir kuafore sadece iki kere sac kestirmek icin gittim.Boyami kendim yapiyorum.Gecen kuafor bey hemen atladi yok bu sacin boyasi olmamis duzeltilmesi lazimmis.Orda oturan iki kadin yok bence cok guzel boyamis vs yorum yaptilar.Bende halk saclarimi begendi diye adamla kafa yaptim.Kuafore verecek o kadar param yok.Aslinda var ama gider baska seylere harcarim daha makul.En iyisi bu isi iyice arastirip evde kendin yapacaksin.O kadar para verip bi de sac yakmak ne demek.Sonuna kadar haklisin terbiyesiz herif bi de iftira atiyor.Ben olsam parayi vermez kesin cikardim ordan.

Haklısınız.bende artık kendim boyarım düzelince saçım.

Bu akşam müsait olduğumda bimere yazacağım.akıllı ya aklı sıra ınstagram can tehdit ve hakaret yazışmaları silmiş.sanki bilişim çıkaramaz.
Hakkınızı arayın mutlaka, bence de olay hukuki boyuta geldiğinde mesajlar silinmiş bile olsa tekrar bulunabilir
Sitede çok geçmiş olsun.çok uyardım.bir bilmiş,kendinden emin.tabiri caizse kaşarlanmış.aynen küt kestirdim el girmiyor plastik gibi.oda bir haftadır sürekli bakım yağları maske yapıyorum.yumuşarmı diye.
Saçlarımı evde kendim boyuyorum boyayı hazırlarken karışıma E vitamini ampülü, Bemiks ampül, Bepanten ampül, 1’ er çay kaşığı hindistancevizi yağı, jojoba yağı, Argan yağı ekliyorum bütün saçımı bu şekilde boyuyorum faydasını gördüm fakat kimseden duyarak değil de risk alıp kendimce deneme yoluyla bulduğum bir yöntem, bu şekilde boya yaptığımda herkes saçlarına ne yaptın çok canlı görünüyor diyor :KK66:

Hakkınızı arayın mutlaka, bence de olay hukuki boyuta geldiğinde mesajlar silinmiş bile olsa tekrar bulunabilir

Saçlarımı evde kendim boyuyorum boyayı hazırlarken karışıma E vitamini ampülü, Bemiks ampül, Bepanten ampül, 1’ er çay kaşığı hindistancevizi yağı, jojoba yağı, Argan yağı ekliyorum bütün saçımı bu şekilde boyuyorum faydasını gördüm fakat kimseden duyarak değil de risk alıp kendimce deneme yoluyla bulduğum bir yöntem, bu şekilde boya yaptığımda herkes saçlarına ne yaptın çok canlı görünüyor diyor :KK66:

Çok güzel.yanmadan önce de bende çok bakım yapıyordum.şampuanın içine ampüllerden ekliyordum.(Maşallah size.)

Konu sahibi zaten üzülmüşsünüz daha da üzülmeniz için yazmıyorum ama sarışına dönen kadınların cesaretine cidden hayran oluyorum. Benim saçımda beyazlar var diye kendi rengine boyatıyorum ve iki ayda bir saç derime kimyasal boca etme korkusuyla organik boyalar kullanıyorum. O kadar açıcı kimyasal direkt derinize sürekli nasıl temas ettiriyorsunuz. İnsanlar yediklerinde kremlerinde şampuanlarında bile organik olanı arıyor artık. Benim size önerim yanmış bakımsız saçlarla sinir harbi yaşamaktansa kısacık kestirip fularlar bandanalarla tarz yaratmak kısa saç seksidir güzeldir küçük küpelerle filan çok tatlı olur. Kuaförünüze hiçbirşey ispat edemeyecek olsanız da kesin dava açın en azından huzursuz olsun açın ve en kalabalık zamanda içeri girip size dava açtım çünkü saçımı mahvettiniz deyin içinizde kalmasın. Geçmiş olsun
ah ahh sarı saç öyle bi meretki kafana kezzap dökcez ama sapsarı uzun şaçların olcak deseler sarı saç uğruna tamam hadi kezzap dökelim diycek çok kadın var. MİSAL BEN. Sarı saça bi düştün mü bidaha kurtulamazsın :KK70:

X