Kuaför mağduru.Lütfen avukat arkadaşlar da bilgi versin.an

Çok iyi ünlü bir kuaföre gittim.paketleri kaydırmış (yakması dışında )kızıllık turunculugu almaya çalıştım ama düzelmez tam olarak dedi.bu görüntüden bir derece iyi olur.sarın için yapılacak birşey yok dedi.düzelmez.işlem kaldırmaz.

Kuaför mağduru olmadan önceki hali.

Eklentiler

• IMG_2961.jpg
    8,7 KB · Görüntüleme: 185
Son düzenleme:
Canım ben hiç bu boya işlerinden anlamam. Hatta kuaför işlerinden hiç mi hiç anlamam. Ama saçınız felaket. Nasıl bir boyama şekli ilk ve ilk defa görüyorum ben. Sonuna kadar arayın hakkınızı ben burda sinirden öldüm

Önceki halini paylassam yuzum açık halini.neymissin,ne olmuşsun dersiniz.

İlk sayfaya kuaforden dönüş halimden resim paylaştım.daha çok paylaşmak istiyorum.fakat,hata veriyor.

Uc senedir kuafore sadece iki kere sac kestirmek icin gittim.Boyami kendim yapiyorum.Gecen kuafor bey hemen atladi yok bu sacin boyasi olmamis duzeltilmesi lazimmis.Orda oturan iki kadin yok bence cok guzel boyamis vs yorum yaptilar.Bende halk saclarimi begendi diye adamla kafa yaptim.Kuafore verecek o kadar param yok.Aslinda var ama gider baska seylere harcarim daha makul.En iyisi bu isi iyice arastirip evde kendin yapacaksin.O kadar para verip bi de sac yakmak ne demek.Sonuna kadar haklisin terbiyesiz herif bi de iftira atiyor.Ben olsam parayi vermez kesin cikardim ordan.

Çok teşekkür ederim.farkında değilim.düzenle butonu çıkmıyor.inşallah silerler.

Modorötörler yardımcı olabilir mi resim ekledim mesaja ismim görünüyormuş,

Haklısınız.bende artık kendim boyarım düzelince saçım.

Bu akşam müsait olduğumda bimere yazacağım.akıllı ya aklı sıra ınstagram can tehdit ve hakaret yazışmaları silmiş.sanki bilişim çıkaramaz.
Hakkınızı arayın mutlaka, bence de olay hukuki boyuta geldiğinde mesajlar silinmiş bile olsa tekrar bulunabilir
Saçlarımı evde kendim boyuyorum boyayı hazırlarken karışıma E vitamini ampülü, Bemiks ampül, Bepanten ampül, 1’ er çay kaşığı hindistancevizi yağı, jojoba yağı, Argan yağı ekliyorum bütün saçımı bu şekilde boyuyorum faydasını gördüm fakat kimseden duyarak değil de risk alıp kendimce deneme yoluyla bulduğum bir yöntem, bu şekilde boya yaptığımda herkes saçlarına ne yaptın çok canlı görünüyor diyor

Çok güzel.yanmadan önce de bende çok bakım yapıyordum.şampuanın içine ampüllerden ekliyordum.(Maşallah size.)

ah ahh sarı saç öyle bi meretki kafana kezzap dökcez ama sapsarı uzun şaçların olcak deseler sarı saç uğruna tamam hadi kezzap dökelim diycek çok kadın var. MİSAL BEN. Sarı saça bi düştün mü bidaha kurtulamazsın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…