- 13 Nisan 2014
- 814
- 505
- 43
Sizin durumunuzda birinin dava açtığını görmüştüm haberlerde.
Hiç durmayın açın bencede.
Kuaförler odası başkanı bizzat ben gideceğim dedi.cok ilgilendi.kendisi sacıma düzeltme yapılabilir mi diye çağırdı.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sizin durumunuzda birinin dava açtığını görmüştüm haberlerde.
Hiç durmayın açın bencede.
Bu araştırdım manevi azminatı da kabul etmeleri gerekirdi niye etmemişler acaba hakem heyeti sizi başından savmaya çalışmış sanki
Çok kötü bir şey sizi çok iyi anlıyorum Allah düşmanımın başına vermesin bende iki kere aynı şeyi yaşadım insanın psikolojisi darmaduman oluyor kesinlikle şikayetçi olun
Paylaşabilir misiniz saçlarınızın önceki ve sonraki halini. Ya da özelden de atabilirsiniz. Fakat burda paylaşırsanız daha sağlıklı olabilir diye düşünüyorum.Saygısız kuaför arkadaşın,o kadar zoruma giden yazdıkları var kiiii.Resim paylaştım,eski halimi görseniz yuh dersiniz.birde dün yazmış bizim sarımızla gezmenizi istemiyoruz diye,eski haline çevirin verelim paranızı.fazla paraistiyorsun demek! Amacın buymuş.sacında birşey yok.eskı sarıdan dolayı biraz kuruma yapar dedik.sizinle anlaştık.ücretsiz botoks yapacaktık siz gelmediniz.botoks 300 tlimiş.ay neler neler..erkeğinde böylesi olurmuymuş.
şu ç*rkef adamla neden hala mesajlaşıyorsunuz? belli ki terbiyesiz .
bence kesinlikle şikayet edin.kimse şikayet etmediği için böyle yüzsüzler
Saçını koyu tek renk yap kullanılmayacak gibiyse şuan. O yanık ve kırıkları daha sağlıklı gösteriyo. Saçını yağla balla bakım yap sürekli. Sürekli uçlardan kese kese toparlanır inşallaj cnm
Allah belasını versin ne diyim
Paylaşabilir misiniz saçlarınızın önceki ve sonraki halini. Ya da özelden de atabilirsiniz. Fakat burda paylaşırsanız daha sağlıklı olabilir diye düşünüyorum.
Haberdeki kadın dava açmış, karakola gitmiş haber ajanlarına iletmiş. Hatta twitter da bile olayı anlatıp fotoğrafları paylaşanlar var. Sizin için birşeyler yapabiliriz sakın sessiz kalmayın.
2 yıl önce de başıma geldi ,üzüntuden ateşim çıkmıştı , aynen böyle saatlerce kaldı boya başımda ve yine senin gibi 40 kere yanıma çağırdım , belime kadar uzanan saclarimi uçlarını kesicem dedi , arkaya gormedigimden ön tarafa bi attı kestikden sonra küt resmen kriz gecirdim en son gittim kendi saç rengime boyadım. plastik gibiydi saçlarım . canım saçların için geçmiş olsun bebek şampuan kullanicaksin artık , fön saç duzlestiricisi kullanma hiç .
2 seneye kendini toparlar.
gerçekten çok kötü bir çalışma yapmış yanması da cabası moralinizi bozmayın iyi bir kuaföre gidin duzeltebıldığı kadar düzeltsin koyu renk asla yapmayın pişman olursunuz en koyu küllü kumral olabilir alt rengi açık olduğu içinde daha acık olur akınca asıl sorun dıplerde ama kua for gerek siz yapamazsınızKuaförden geldiğim hali paylaştım.ama paylaşırım önceki halini.şu an tabletten yazıyorum.birazdan gitmeden önceki halini paylaşırım.bu kuaförden dönüşüm.zorlan fırçayla dalgalı fön çekti cok görünsün diye.ben ertesi gün yıkayınca Aman Allahım saçlar elimde kaldı.paylaşacagım.
Üff kopkoyu saçınızı sarı yapmaya çalışırsanız olucağı bu
Neden herkes sarışın olma derdinde hiç anlamam
Sarıya dönmek zor önce açıcak zemin rengi oturtucak küllü bi renk oda tutmuyor koyu kahvede saç yeşeriyor tiftik tiftik oluyor
Saçın kalitesi bitiyor sonra sür yağları valla hiçde bir işe yaramıyor
Doğallıktan yanayım ben
Aç kuaföre dava madem
Ama bu tarz olaylar çok oluyor
Geçmiş olsun ne diyelimNeredeyse,yirmi yıldır balyaj yaptırıyorum.Sarı saça alışınca,dönemiyorsunuz.her seferinde sadece dip yaptırıyorsunuz.o yüzden yıpranmıyordu..