Kuaför mağduru.Lütfen avukat arkadaşlar da bilgi versin.an

Oldu valla lafı söyleyin kenara çekiln köse üstüne alınmasın diye birde yarası olan gocunur diyorsunuz bu benim mesleğim hanımefendi üstelik az bazı kadın
hadi kendi rengin olsa bi nebze açar ama boyalı saçi açmaz. hadi acti diyelim arada yer yer bi iki ton alacalı açar. açar dedigimde saçindan bi iki ton açik oda belkiiiiii
Yok canım bir tutam denedim dipleri acti uçları açmadi.. dipler akmisti kendi rengim ama diğer yerler siyah boya.. acmadi yani

Yanlış anlamayın ama içinize bir şüphe düşmüş ki kameraya çekme gereği duymuşsunuz. Onca işlemi saçınızın kaldırmama ihtimali bile gelmiş aklınıza ama kalkmamışsınız o sandalyeden ısrarla birde üstüne 200 lira vermişsiniz sonunda,neden?
Yani belimdeki saçım koptu diyorsunuz ne parası verdiniz birde üstüne? Orada gereğini yapamazmıydıniz?
Ayrıca bilmediğiniz kuaföre gitmeyin. Genele söylüyorum bunu zira sarı saçı hepsi yapamıyor yakmadan bu bir gerçek.

Çok haklısınız.kendim ettim,kendim buldum diyorum.sanki basiretim bağlandı.o kadar profesyonel yalancı kiii uyarıyorum,soruyorum bana güven diyor.bizdee boyle,ben tek tek boyadım kahverengilik bırakmam diyor.burazdan resim paylaşacağım.yanmis yanması diyor bebeğim biraz dökülür başta söyleseydim keşke diyor.kiiiii başta asla dökülme yanma vs olmayacak demişti.sok oldum orada coktum.ne yapacağımı şaşırdım.tektim.

Sen resmen hbirsey bilmeyen seni kobay olarak kullanan birine denk gelmişsin eğer savaşacak gücün varsa olayı mahkemeye taşı ama çok yıpranırsın bu arada para verdinizmi

İnanın şimdiden yiprandim.asiri yalancı.musteri hiç gelmedi diyorum.sizinle ilgilenmek için,daha sonra gelin dedik diyor.sadece iki genç kız kas alan varmı diye sordu oda altı saat sonra,bayan yok pazartesi gelecek dediler.para verdim.fis vermedi.aynen sacimda kuaforlugu öğrendi.birazdan resim paylaşacağım.

Benim aklıma ilk gelen manevi tazminat davası oldu eğer böyle bir onur meselesi yaptıysanız bence uğraşın hatta tüketici hakem heyetine başvurabilirsiniz hem hızlı hem de sizin açınızdan ucuz olur ama benim ilgilendiğim bir alan değil manevi tazminati istemlerine bakıyorlar mı bilemedim
İlk gün saçımı kestirmeden sıcağı sıcağına gittim.fis sordular.fis yoksa birşey yapamayız dediler.dedimkiio yazışmalarda para verdiğim ispatlı...bana kağıt verdi doldurun önemli yerleri çıkartın yazının diye.sadece paranızı alabiliriz yedi sekiz ay sonra oda dediler.bilir kişi çağırın dedim rapor tutsun.oda gelmedi.kagidi doldursun versin dediler.yani Allah düşürmesin.

Aynı şekilde düşünüyorum..Bir kez saçımı kestirmeye gittim, omuzlarımda olan saçlarımı Gülben ergenin 2000'li yılların başında kullandığı bir saç modeli vardı ya kısa arkaları dışa dönük fönlü o şekilde yaptı ben şok, kalakaldım. Bir kere kısa saç istemedim ben ki makası vurduğunda saçımın boyu ensemde idi. Ne yaptın sen dedim? Kısa değil, kısa değil sen böyle istedin diyor bir de.. Ve sonradan duydum ki gelen çoğu kişinin istediğini değil kendi istediğini yapıyormuş.. O saçı tekrar uzatmak yıllarımı aldı.. Son gittiğim bayan kuafördü tabii, bir daha asla gitmedim ve gitmediğime hiç pişman olmadım..

Benim kaç yılimi alır,Allah bilir.

Sürekli bana ekran görüntüsü atıyor.akli sıra gelin telafi edelim demiş vs.

İlk gün saçımı kestirmeden sıcağı sıcağına gittim.fis sordular.fis yoksa birşey yapamayız dediler.dedimkiio yazışmalarda para verdiğim ispatlı...bana kağıt verdi doldurun önemli yerleri çıkartın yazının diye.sadece paranızı alabiliriz yedi sekiz ay sonra oda dediler.bilir kişi çağırın dedim rapor tutsun.oda gelmedi.kagidi doldursun versin dediler.yani Allah düşürmesin.

Aynen tüketici hakem heyetiyle ilgili davalara pek bakmıyorum ben de ama tahmin ettim manevi tazminata bakmayacaklarını yedi sekiz ay çok geldi bana ama büyük şehirde mi yaşıyorsunuz eğer gözünüzü kan bürüdüyse ki son derece haklısınız bunda karartın açın tüketici mahkemesine davanızı açmadan önce bimerden fiş kesilmediğine ilişkin şikayette bulunun elinizde görüntü de var açın davanızı tüketici mahkemelerinde harçtan muafiyet vardı diye hatırlıyorum kontrol ederim sizin için bir

İnanın şimdiden yiprandim.asiri yalancı.musteri hiç gelmedi diyorum.sizinle ilgilenmek için,daha sonra gelin dedik diyor.sadece iki genç kız kas alan varmı diye sordu oda altı saat sonra,bayan yok pazartesi gelecek dediler.para verdim.fis vermedi.aynen sacimda kuaforlugu öğrendi.birazdan resim paylaşacağım.
O parayı vermicektiniz haketmemiş kesinlikle Birgül mesleğe yeni başladığım bi zamanda bi kadının saçlarını sarı yapacağıma dalgınlıkla kızıl yapmıştım sonra hemen düZelttim kusturma işlemiyle fakat saçları yıpranmıştı 1 ay saç bakımını ücretsiz yapmıştım çünkü benim hatamdı onun için o parayı asla haketmemiş ben sizin yerinizde olsam vermezdim

Bayan söyleyince farkettim.ilk gunkiii konuşmalarda ki tehdit ve saygısızca şeyleri hep silmiş.efendimli yerleri bırakmış.ben bilmiyordum.benden de hemen silineceğini.Aman Allah'ım söyle baksaydinjz acirdiniz.neymis bu.

Sagol canım birkaç yere sordum acma boyama pahalı olmadı sadece acma yaptircam kuaforde boyalı kendim yapcam
Cnm bak saçını bi seferde açtırırsan kopar onu bil benim tavsiyem ilk etapta hafif açıp koyu kumral daha sonra yavaş yavaş açıcaksınız diğer trlü açılsın ben evde boyayım derseniz reZil olur bencebekleyin paranız olduğunda yaptırın derim

Bu araştırdım manevi azminatı da kabul etmeleri gerekirdi niye etmemişler acaba hakem heyeti sizi başından savmaya çalışmış sanki

X