Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bu araştırdım manevi azminatı da kabul etmeleri gerekirdi niye etmemişler acaba hakem heyeti sizi başından savmaya çalışmış sanki
Size kaç kişi söyledi silerse yazılanlar gider kopyasını alın diye ama alma gereği bile duymayip şimdi gitmiş yazılar napicam diyorsunuz. Üstüne de avukat yok mu diye kızıyorsunuz onu dinleyeceksiniz yani
Dün hepsini aldım.fakat bayan uyarınca,bir baktım ukala ve saygısızca tehdit varı konuşmalarını hep silmiş.Nasil insanlar var.benim aklım hinlige çalışmaz.Instagram konuşmalarının screenshotını alın bence nolur nolmaz
Eveeeeeet siliniyor. Silinmez olur mu? Attığı mesajların üzerine uzunca basıp “gönderimi iptal et” kısmı var. Oraya basınca keyfine göre istediği mesajları yok ediyor bakın göstereyim.Bu nasıl bir adet!!!! Instagram'da kişi bir çok yeri silmiş.hep kendini haklı çıkarmış.ben bunun silineceğini bilmiyordum.nasil istediği yerleri siler.
Eveeeeeet siliniyor. Silinmez olur mu? Attığı mesajların üzerine uzunca basıp “gönderimi iptal et” kısmı var. Oraya basınca keyfine göre istediği mesajları yok ediyor bakın göstereyim.
Haberdeki kadında buydu;
https://www.haberler.com/boyatmaya-gittigi-saclari-kuaforde-elinde-kaldi-11072134-haberi/
Neee demek her zaman. Lütfen hakkınızı arayın daima gelişmelerden haberdar edin.İyikiiiii varsınız.oyle terapi oldukii sizin gibi duyarlı hanımlar.bilmiyordum.ama elimde fotolar var.
Yaşadığınız olay için çok üzüldüm, ben de defalarca kuaför mağduru oldum üste bir de sizin gibi ödeme yaptım, artık hiçbir kuaföre güvenmiyorum. Ben size saçlarınızı biraz olsun kurtaracak tavsiyelerde bulunmak istiyorum. Saçlarınıza her yıkamadan sonra henüz ıslakken gliserin uygulayın, yanmış saçlar için keratin bakımları var( Brezilya fönünden bahsetmiyorum) evde onları yapabilirsiniz, benim evde uyguladığım bir keratin bakımı var saçlarım çok güçlendi ve yumuşacık oldu özelden ürünü yazabilirim, bir de sugar bear diye bir multivitamin kullanmaya başladım bazı blogerlar tavsiye etmiş deneyeyim dedim sanırım onun da faydası oluyor saçlarıma.İyikiiiii varsınız.oyle terapi oldukii sizin gibi duyarlı hanımlar.bilmiyordum.ama elimde fotolar var.
Yaşadığınız olay için çok üzüldüm, ben de defalarca kuaför mağduru oldum üste bir de sizin gibi ödeme yaptım, artık hiçbir kuaföre güvenmiyorum. Ben size saçlarınızı biraz olsun kurtaracak tavsiyelerde bulunmak istiyorum. Saçlarınıza her yıkamadan sonra henüz ıslakken gliserin uygulayın, yanmış saçlar için keratin bakımları var( Brezilya fönünden bahsetmiyorum) evde onları yapabilirsiniz, benim evde uyguladığım bir keratin bakımı var saçlarım çok güçlendi ve yumuşacık oldu özelden ürünü yazabilirim, bir de sugar bear diye bir multivitamin kullanmaya başladım bazı blogerlar tavsiye etmiş deneyeyim dedim sanırım onun da faydası oluyor saçlarıma.
Konu sahibi zaten üzülmüşsünüz daha da üzülmeniz için yazmıyorum ama sarışına dönen kadınların cesaretine cidden hayran oluyorum. Benim saçımda beyazlar var diye kendi rengine boyatıyorum ve iki ayda bir saç derime kimyasal boca etme korkusuyla organik boyalar kullanıyorum. O kadar açıcı kimyasal direkt derinize sürekli nasıl temas ettiriyorsunuz. İnsanlar yediklerinde kremlerinde şampuanlarında bile organik olanı arıyor artık. Benim size önerim yanmış bakımsız saçlarla sinir harbi yaşamaktansa kısacık kestirip fularlar bandanalarla tarz yaratmak kısa saç seksidir güzeldir küçük küpelerle filan çok tatlı olur. Kuaförünüze hiçbirşey ispat edemeyecek olsanız da kesin dava açın en azından huzursuz olsun açın ve en kalabalık zamanda içeri girip size dava açtım çünkü saçımı mahvettiniz deyin içinizde kalmasın. Geçmiş olsun
KilicBaligi nın önerilerini okuyorum bende arada kuaför arkadaş varsa alınmasın işini iyi yapan da çok ama bazıları çok paragöZYaşadığınız olay için çok üzüldüm, ben de defalarca kuaför mağduru oldum üste bir de sizin gibi ödeme yaptım, artık hiçbir kuaföre güvenmiyorum. Ben size saçlarınızı biraz olsun kurtaracak tavsiyelerde bulunmak istiyorum. Saçlarınıza her yıkamadan sonra henüz ıslakken gliserin uygulayın, yanmış saçlar için keratin bakımları var( Brezilya fönünden bahsetmiyorum) evde onları yapabilirsiniz, benim evde uyguladığım bir keratin bakımı var saçlarım çok güçlendi ve yumuşacık oldu özelden ürünü yazabilirim, bir de sugar bear diye bir multivitamin kullanmaya başladım bazı blogerlar tavsiye etmiş deneyeyim dedim sanırım onun da faydası oluyor saçlarıma.
Evet ben de aynı duruma çok maruz kalıyorum öncelikle iş güç sorup ona göre fiyat veriyorlar ben artık herşeyi kendim yapıyorum saçımaKilicBaligi nın önerilerini okuyorum bende arada kuaför arkadaş varsa alınmasın işini iyi yapan da çok ama bazıları çok paragöZ
ne zaman gitsen muhabbet arasında ne iş yaptığımı sordular a bankacı diyip çok ucuk paralar ödediğim oldu artık kendim inoa Supreme ile boyuyorum balyaj ı yapan bir bildiğim yer var oraya yaptırırım bir ara saçım çok pahalı kaynaktı sıkıldım bir kuaför de çıkarttırdım beni sonra bakım yaparım al dedi. Aldım resmen at kılını verdi bana benim gerçek saç yalan olmuş
Neee demek her zaman. Lütfen hakkınızı arayın daima gelişmelerden haberdar edin.