Kuaför mağduru.Lütfen avukat arkadaşlar da bilgi versin.an

Hakkını ara, sosyal medyada bu rezilliği yay.. Tr de buna benzer davalarda tazminat kazananlar var.. Peşini bırakma. Keske para vermeden çıkmadan once polis Çağırıp tutanak tuttursaydın o zaman işin cok kolay olurdu.. Çok gecmiş olsun
Tr ayrıntısı niye?
Hindistan da yaşıyorsun? Orda bu davayı kazanan yok?

Kolay randevu diye bir uygulama var oradan kuaför seçebilirisniz yorumlara bakabilir ve oradan randevu alarak gidebilirsiniz üstelik orada bazı kuaförler oradan randevu alan müşterilerine özel kampanyalar yapıyor ve memnuniyet garantisi veriyor yani yapılan işlemi beğenmezseniz ücretsiz telafi ediyor bence yeni kuaför arayışı için süper bi şey
Nasil yani uygulamaya her kuafor dahil olyor mu peki yada her il

Nasil yani uygulamaya her kuafor dahil olyor mu peki yada her il
Her kuaför olabilir sanırım o kısmı bilmiyorum yani katılma şartları var mıdır kuaförler için ama bilmediğim bi il olan ankaraya gelip kuaför aayışına girince keşfettim ve kuaförümü de buldum evet tüm iller var mış baktım şimdi

Derneği ilk gün aradım.dilekce yazın dedi.bayana durumu anlattım.bayan burdan sadece sozlu uyarı alır.tuketici hakem heyetine gidin,orada bilirkisi rapor tutar dedi.gittim.fatura sordular.vermedi dedim.instagram yazışmalarım var kanıt dedim.bilirkisi istedim.aradi adam gelmedi.elime kağıt verdi.onemli yerleri çıktı al dedi.biz sadece paranı alırız dediler,oda yedi sekiz ay sürer dediler .yaniiiii ne diyim.

önce maliyeye şikayet et ft vermedi diye:KK66:
onların keseceği cezayla bütün hıncını almış olursun.
ha paramı geri istiyorum diyorsan kuaföre git ft nı iste. tüketici mahk ver. 7-8 ay sürüyor evet ama faiziyle alıyorsun.

Saçınızı çoooook merak ettim. Merakımı bağışlayın.
Geçen haberlerde kadının biri çıktı saçlarına dokununca resmen kopuyor tüy yolar gibi çıkıyordu saçlar :KK43: maviydi saçlar neye boyadıysalar.
Umarım sizinkiler iyidir.

Her kuaför olabilir sanırım o kısmı bilmiyorum yani katılma şartları var mıdır kuaförler için ama bilmediğim bi il olan ankaraya gelip kuaför aayışına girince keşfettim ve kuaförümü de buldum evet tüm iller var mış baktım şimdi
Sen soyleynce bnde indirdim ama adanadan hicbir kuafor yoktu en yakn hatay gosteriyodu. Isime yaramadi amatesekkur ederm guzel bi uyglama tavsiye edilir

Canım sana birsey sormak istiyorum... Bu palette nin 10 0 renk acici boyalari siyaha boyanmış saçı açar mı... toz acici dan cekiniyorum yakar diye... Birde hangi renge kadar acar
hadi kendi rengin olsa bi nebze açar ama boyalı saçi açmaz. hadi acti diyelim arada yer yer bi iki ton alacalı açar. açar dedigimde saçindan bi iki ton açik oda belkiiiiii

Aynı durum başıma geldi. Üstelik sadece saçlarım değil kafa derim de yandı. Rapor alıp mahkemeye verdim. Ama bir sonuç elde edemedim. Aylarca sürdü. Baktım bir sonuca varmıyor bıraktım mahkemeyi. Yıllar önce oldu bu olay.

Saç derim 1 senede düzeldi. Çok ilaç kullandım. Allah sana kolaylık versin.

Ve gerçekten kadınlardan kuaför olmuyor. Asla bir kadına boyatmiyorum şimdi.

2016 yılında belimde olan saçlarım yandı küt kestirmek zorunda kaldım bende dava açtım ve sürekli mahkemeyi erteliyorlar

Yazdığınızı okuyan kadın bir kuaförün alınması normal, zira onların kötü olduğunu iddia ettiniz.
Bir de gerçekten ilk mesajınızdan itibaren bu konuya cinsiyetçi yaklaşıyorsunuz.
Kötü tecrübeleriniz olmuş olabilir, geçmiş olsun.
Ama işinin ehli kadın kuaförler var, hayallerini değil, müşterisinin istediğini yapıyorlar. Size denk gelmemiş olması herkesi aynı kefeye koymanızı gerektirmez.
ben de her zaman kadınların bakış açılarının daha geniş olduğunu, daha hassas davrandıklarını, herkese şans verdiklerini falan düşünürüm, ama bu genelleme de yanlışmış görüyoruz ki.
Oncellikle simdi gidiyorsunuz hanfendiyle olan tüm yazışmalarimi okuyorsunuz, sonra gelip buraya yorum yapiyorsunuz. Ortadan atlayip yanitlanmis bir mesaja cevap vermiyorsunuz. Eğer anlayabilirseniz okudugunuz yazismalari ozetini cikarip, once kendinize sesli bir sekilde tekrar ediyorsunuz. Hala anlayamadiysaniz cevrenizdekilere okuyorsunuz. Millete direk saldirmiyorsunuz. Anlatabildim mi? Hadi bakalim hoscakalin

Derneği ilk gün aradım.dilekce yazın dedi.bayana durumu anlattım.bayan burdan sadece sozlu uyarı alır.tuketici hakem heyetine gidin,orada bilirkisi rapor tutar dedi.gittim.fatura sordular.vermedi dedim.instagram yazışmalarım var kanıt dedim.bilirkisi istedim.aradi adam gelmedi.elime kağıt verdi.onemli yerleri çıktı al dedi.biz sadece paranı alırız dediler,oda yedi sekiz ay sürer dediler .yaniiiii ne diyim.
Mahallenizde kuaförse sürekli gidin kötüleyin en güzelide Birgün müşterisi yogunken gidin şu saçlarımın haline bak diye bağırın çağırın reZil olsun

Aynı durum başıma geldi. Üstelik sadece saçlarım değil kafa derim de yandı. Rapor alıp mahkemeye verdim. Ama bir sonuç elde edemedim. Aylarca sürdü. Baktım bir sonuca varmıyor bıraktım mahkemeyi. Yıllar önce oldu bu olay.

Saçımı yakan ve iftira hakaret eden erkek kuaför.

İki
Mahallenizde kuaförse sürekli gidin kötüleyin en güzelide Birgün müşterisi yogunken gidin şu saçlarımın haline bak diye bağırın çağırın reZil olsun
Mahallemizde değil.ben orada mahsur kaldığında asla müşteri gelmedi.iki genç kız kas alan bayan varmı dedi.pazartesi burada olacak dedi.

İnanamıyorum.bir kaç bayan dava Edip kazanmış.yazdiklarini hazmedemiyorum.hem magdur edilen,hem hakaret iftiraya uğra.

X