- 23 Aralık 2009
- 7.352
- 10
- Konu Sahibi divine_time
- #19.361
ahh bu askerlikkboshayallersmileyiyicem ulan senialsanaalsanasmile
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
aa kızlar ne anlatcam şimdi geldi aklıma
dün akşam aşkımı aradım telefonlar 4 dk lık ben aradığımda konuşutğumuz hat
neyseilk aradım sesimi duymadı kapattım tekrar aradım meşgul
sinirleniorum kapatmadımı telefonu açıkmı bıraktı diye
meğer o arada bi kız aramış napıosun fln konuşuolarmış kız demiş sesin değişik gelio hatlardan galiba seninkide değişik gelio demişkaydirigubbakcemile3
napıosun demiş bebekteyim demiş kız allah allah dedim dio bizim hatun şaka yapıo heralde dedim kendi kendime diokaydirigubbakcemile3
sonra bizim şiveyle nörüyoonn demiş kız şampanya içiyorum diyince çakmış bu akıllı benim olmadığımı pat kapatmış telefonukaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
şimdi gülsemmi kızsam mı sesimi tanımıyomusun sen diye karar veremedim ama oldukça güldüm
:roflol::roflol::roflol::roflol:
cok güldüm ya süper ahahahahhaha
kızlar kocamla kavustuk en sonunda. simdi horul horul uyuyor. darısı basınıza
günaydıınn idenciğimmmm :)))
kıızz butterfly aamnıınnnnn çok sevindim sevdiceğim yaaa ne güzel bişeydir oo
fotosunu çek hatıra olsun
ben alinin iizindeyken horlamasını bile çektim kameraya:)))
ben de ösledim idenciğimmm bal köpüğümmm
butter bebeğim git tabi anam ya bağımlılık yaptı aşkitosu geldi ama hala gelmemiş gibi buralarda geziyor anam yaa
de get burası asker yolu bekleyenlerin topiği kocişi yan odada horlayan topiği kur kendine:))))
kahvaltı hazırla la şööle en sevdikelrinden felan makyaj neyim yap güzel güzel giyin seksü seksüüü
günaydın kıslarrr.... kaydirigubbakcemile3
günaydın elvincim hoşgeldin tatlımmm
günaydın canımmmmma.s.
tekrardan günaydın canım.. ya ankarada hava bir acaip bugün yağmakla yağmamak arasında kararsız siyaha çalan bir hava var..kar yağacak diyolar yağsa keşke yaa
walaa burası fırtınadan durulmuyo canım felakette yağmur var
burası içinde kar yağacak diolar ama ben yağmasını istemiyorum yağarsa gidemem hafta sonu aşkımın yanınaa (((