- 3 Ekim 2007
- 4.770
- 2
- Konu Sahibi divine_time
- #19.401
ilarzum yeşil olmuşun anam hayyırlı uğurlumu olsun diimkaydirigubbakcemile3
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
idencim canını sıkcak bısey yoksa bosver de gıtsın tum sıkıntılar bak zaman nasılda gecıyor. hemhaftada bır goruyorsun bızlerı dusun ne kadar sanslı oldugunu gor .
ilarzum yeşil olmuşun anam hayyırlı uğurlumu olsun diimkaydirigubbakcemile3
günaydın kızlaar
ilarzu yeşermişin=)) hayırlı olsun şekerim=)
günaydın kızlaar
ilarzu yeşermişin=)) hayırlı olsun şekerim=)
guz allah iyiliğini versin dur kız adam yeni geldi dinlensn accık yahuu acımasız cadı
ne acıcam be onlara . 5 ay zaten yattılar .ha tabı bırde su yonu varkı kızcagız cocuk yapıcam dıye zaten kendını parcalıcak bu beyefendı k.. devırıpp yatmasın karısına asıl hızmetı o yapsın bak tek basına o askerdeyken hamılelık gıbı bırsey yasıyor. odulü hakeden bence arkadasımız. kocası kalsın azcık sımartsın muıstakbel anneyı . soyle bır hamılelıgın tadını cıkarsın. canııımmmmm benım canım karpuz cektı... bak almassan cocugun kafası karpuz gıbı olur haaaaaaaa. :roflol::roflol::roflol::roflol:
çok haklısın canım ama insan aklı bazen duygularına hakim olamıyo.
evet bazen oluyo.ben bole zamanlarda benı sınırlendırdı hattacok kırdıgı zamanları dusunuyorum ve gecıyo .. sonra oh ıste ne guzel oldu canıma degsın gorsun bakalım anlasın kıymetımı sıcacık yatagının kıymetını bılsın azıcık deyıp ısıme bakıyorum
guz allah iyiliğini versin dur kız adam yeni geldi dinlensn accık yahuu acımasız cadı
ne acıcam be onlara . 5 ay zaten yattılar .ha tabı bırde su yonu varkı kızcagız cocuk yapıcam dıye zaten kendını parcalıcak bu beyefendı k.. devırıpp yatmasın karısına asıl hızmetı o yapsın bak tek basına o askerdeyken hamılelık gıbı bırsey yasıyor. odulü hakeden bence arkadasımız. kocası kalsın azcık sımartsın muıstakbel anneyı . soyle bır hamılelıgın tadını cıkarsın. canııımmmmm benım canım karpuz cektı... bak almassan cocugun kafası karpuz gıbı olur haaaaaaaa. :roflol::roflol::roflol::roflol:
evet bazen oluyo.ben bole zamanlarda benı sınırlendırdı hattacok kırdıgı zamanları dusunuyorum ve gecıyo .. sonra oh ıste ne guzel oldu canıma degsın gorsun bakalım anlasın kıymetımı sıcacık yatagının kıymetını bılsın azıcık deyıp ısıme bakıyorum
gaddar guz
bende de öyle bi huy varki iyi davrandığı sürece kötülüklerini hiiiççç hatırlayamıyorumkaydirigubbakcemile3
benim kızmalarımda öyledir en fazla 5 dk
sonra hiç bişey yokmuş gibi olurumkaydirigubbakcemile3
gaddar guz
bende de öyle bi huy varki iyi davrandığı sürece kötülüklerini hiiiççç hatırlayamıyorumkaydirigubbakcemile3
benim kızmalarımda öyledir en fazla 5 dk
sonra hiç bişey yokmuş gibi olurumkaydirigubbakcemile3
ay benımde bıraz degısıktır. oyle cok ıyıyken bıle eger hala ıcımde sılmedıysem kırgınlıgı bırden aklıma gelır . mesela bole sıkısıkı sarılırken bırden bırakı verırım. askım noldu deer bende hiççç der gecerım. bıraz manyaklık bılıyorum ama napım ben boleyım. ama varya bırde benı uzmezse kırgınlıgım olmassa varya adamı cennette bıkoseye koyar sultan suleyman yaparım.
guz sebah sebah güldürdün heee beni bebemmm
e birazda gulelım be hep ağla hep ağla ağlak olduk valla . ağlama duvarı gıbı oldu burası.
aman yandan ohhh hadı kızlar hep beraber. 60---70- 80- oh oh
bizim kızlar artık buraya hiç gelmiyo ya bitti askerlik onlarda gitti=((
yeni topic açıcazda adına karar veremedik
bizim dönem 330. dönemmydi ki ya??? =))
askerlik sonrası yaşananlar
:d:d
süper olur bizede tecrübe oolur yine kaydirigubbakcemile3
yuuhh demekki bitince böyle oluyo dönem bile unutuluyo :d
yok ıdencım bence akılları baslarından almıslar onların . Yoksa unutmaz ınsan. Ehh darısı basımıza artık
bizim kızlar artık buraya hiç gelmiyo ya bitti askerlik onlarda gitti=((
yeni topic açıcazda adına karar veremedik
bizim dönem 330. dönemmydi ki ya??? =))