- 21 Temmuz 2008
- 410
- 2
-
- Konu Sahibi divine_time
- #1.821
canım benim yanlız değilsin
bende eşimi gönderdim,ailemin yanında kalmama rağmen kendimi çok çaresiz,savunmasız hissediyorum
senin tabi birde kızın var Allah kolaylık versin canım
eşinin nereye çıktı
teşekkür ederim canım hep birlikte tez zamanda bitiririz günleri inşallah....turkbayragi
Canım çevre illere verebiliyorlarmış
-tatlicadiarzu-kaydirigubbakcemile3
pislikten vs.den hastalık geçmesin diye iğne vuruyorlarmış canım
içeriğini bende tam bilmiyorum
eşim şuan kütahya da ama dağıtım nereye olur bilmiyorum... bende bugün ailemin yanına gidicem ama tabi 1 eylülde işbaşı mecburen dönücem...kızım daha 1 yaşında o hiçbişeyin farkında değil tabi ama o bilmeden "ba-ba" dedikçe ben kahroluyorum her defasında sinirli bi şekilde "yok baba" diyorum sonra da üzülüyorum....
psikolojim bozuldu bir haftada... ama uyarmışlardı ilk 10 gün sapıtırsın sonra alışırsın diye senin de dediğin gibi çaresiz ve savunmasız hissetmek zoruma gidiyor.....
:gitme: iyi bari çevre illere veriyorsalr benim eşim tekirdağ merkesde hayırlısı olsun :sinifsinif:
çevre iller değil sanırım ilçelere dağıtılıypo .benim eşimde tekirdağ çerkezköyde
merhaba kızlar rasgele arama bölümüne asker yazdım ve burası karşıma çıkınca atladım hemen topiğe acaba bu sitede bi derdimize ortak bulamayacağımız bi konu var mı diye de düşündüm.opuyorumnanaktan
sizleri bulduğuma çok sevindim en azından derdimizden anlayacak insanlarla konuşmak iyi gelecektir hepimize.
bende 12sinde teslim ettim eşimi ve kızımla birlikte bekliyoruz...bi kaç sayfa okudum forumdan sanırım benim gibi evliler de var aranızda... bilmiyorum sadece ben mi bööle düşünüyorum ama kendimi çok aptal hissediyorum eşimin askerliği bu kadar uzatmasına müsade ettiğim için...
sanırım özlemim kızgınlığa dönüşüyor her geçen gün ama o arayınca yelkenlerim suya düşüyor......
ilk yazıdan uzattım biraz kusura bakmayın...şimdilik herkese hayırlı teskereler... yemin törenine kaldı 23 gün...mafoldumbenmafoldumbenmafoldumben[/QUO eşin nereye gitti
:gitme: bende aynen canım yeterki morali bozulmasın diye güldürmeye çalışıyordum hatta inanırmısınız hiç ağlamadım bile üzülmesin diye ama içim buruktu tabi :a015:
canım çocuğun olduğu için sana daha da zor geliyordur eminimeşim şuan kütahya da ama dağıtım nereye olur bilmiyorum... bende bugün ailemin yanına gidicem ama tabi 1 eylülde işbaşı mecburen dönücem...kızım daha 1 yaşında o hiçbişeyin farkında değil tabi ama o bilmeden "ba-ba" dedikçe ben kahroluyorum her defasında sinirli bi şekilde "yok baba" diyorum sonra da üzülüyorum....
psikolojim bozuldu bir haftada... ama uyarmışlardı ilk 10 gün sapıtırsın sonra alışırsın diye senin de dediğin gibi çaresiz ve savunmasız hissetmek zoruma gidiyor.....
canım yanlış söyledim:gitme: iyi bari çevre illere veriyorsalr benim eşim tekirdağ merkesde hayırlısı olsun :sinifsinif:
iskenderun canımsenin eşin nerde
hayırlı olsun be canım sağsalim gelsinlerde :kedi::asigim:
canım inşallah kavuşursunuz :Saruboceq:bizde yılalrdır okuldur iştir askerliktir diye diye 7 yılı bitirdik kızlar:gitme: halada zamanı gelmedi kavuşmamızın 1 yıl oldu nianlıyız yok hala kavuşamıyoruz. ben ne yapayım ya :gitme:
benimde en büyük hayalim
eşimin askerliği yakın yer çıksaydı
arabaya doluşup,götürecektik
terminalden göndermek çok zoruma gitti senağlama
iskenderundaydı dimi eşin?sen nerde oturuyosun uzakmısın sende.üzülme gidip bırakmak daha öok koyuyor insana çünkü elinle bırakıp kaçmışsın gibi gelio .gidene kdar hiç ağlamdım üzülmesin diye ama sonra patladım.kısa dönem seninkide dimi
bu arada merak ettim iktisat mezunumusun:bbo:
bizde yılalrdır okuldur iştir askerliktir diye diye 7 yılı bitirdik kızlar:gitme: halada zamanı gelmedi kavuşmamızın 1 yıl oldu nianlıyız yok hala kavuşamıyoruz. ben ne yapayım ya :gitme: