Ksa dnem Askerlik...

eşim şuan kütahya da ama dağıtım nereye olur bilmiyorum... bende bugün ailemin yanına gidicem ama tabi 1 eylülde işbaşı mecburen dönücem...kızım daha 1 yaşında o hiçbişeyin farkında değil tabi ama o bilmeden "ba-ba" dedikçe ben kahroluyorum her defasında sinirli bi şekilde "yok baba" diyorum sonra da üzülüyorum....
psikolojim bozuldu bir haftada... ama uyarmışlardı ilk 10 gün sapıtırsın sonra alışırsın diye senin de dediğin gibi çaresiz ve savunmasız hissetmek zoruma gidiyor.....

:gitme: canım benim yaaaaa ne yapalım hepimizin durumu öyle ama senin çcuk olması zor allah yardım etsin bende ailemin yanında kalıyorum inşallah iyi bir yere düşer canım sıkma canıı :kedi:

:gitme: bende aynen canım yeterki morali bozulmasın diye güldürmeye çalışıyordum hatta inanırmısınız hiç ağlamadım bile üzülmesin diye ama içim buruktu tabi :a015:

bende onun yanında aglamadım uzulmesin diye kastım kendimi
arabaya binince kendimi kaybettim ankaraya gelene kadar agladımmafoldumben

kızım 2,5 yaşında bazı şeylerin farkında babam askere gitti yok deyip her kapı ziline baba die koşunca hıçkırıklara boğulup ağlıyorum.ufacık şey ağlama anne gelecek babam dediğinde onu üzdüğüm için daha çok üzülüyorum.ayarım kaçtı. ne zmn ne yapacağım belli olmuyo.üniversiteden sınıf arkadaşımla evlendim askerliğini bukadar ertelediğimiz için şimdi kızıyorum kendimize.12 ağustosdan bu yana ruhlar alemindeyim sanki.11 eylül gelince bakalım ne hale gelicem .ne zormuş ya .önceden askere gidenleri anlayamzadım.şimdi çok duygusalım.sürekli ağlamaklı melankolik biri ve bu kişi anne.nasıl toplanıcam şu an bilmiorum

canım çocuğun olduğu için sana daha da zor geliyordur eminim
inşallah geçecek bu günler,hayırlısıyla birlikte atlatacağız

:gitme: iyi bari çevre illere veriyorsalr benim eşim tekirdağ merkesde hayırlısı olsun :sinifsinif:
canım yanlış söyledim
eşim gile komutanları çevre iller/ilçeler demiş.
bazı yerlerde hiç dağıtım olmuyor,mesela konyada abim yaptı genelde orda dağıtım olmazmış
eşin daha iyi bilir
bir önceki tertip'e sorsun
bazende alakasız bir yer oluyor
ben eşimin söylediğini söyledim canım

senin eşin nerde
iskenderun canım

hayırlı olsun be canım sağsalim gelsinlerde :kedi::asigim:

sen bana göre daha iyisin tekirdağ sana yakın sayılır.keşke benim eşimde bana yakın biyerlerde olsaydı bu kadar üzülmezdim .geliyorum demem 7,5 saat.kızımla o yol bitmiyo.heryerde dura dura geldik.11 saatte geri döndüm her mola verdiğim yerde ağlaya ağlaya.
araba kullanamaz hale geldim ,keşke ist oturasydım dedim gelene kadar:gitme:

bizde yılalrdır okuldur iştir askerliktir diye diye 7 yılı bitirdik kızlar:gitme: halada zamanı gelmedi kavuşmamızın 1 yıl oldu nianlıyız yok hala kavuşamıyoruz. ben ne yapayım ya :gitme:

benimde en büyük hayalim
eşimin askerliği yakın yer çıksaydı
arabaya doluşup,götürecektik
terminalden göndermek çok zoruma gitti senağlama

benimde en büyük hayalim
eşimin askerliği yakın yer çıksaydı
arabaya doluşup,götürecektik
terminalden göndermek çok zoruma gitti senağlama

iskenderundaydı dimi eşin?sen nerde oturuyosun uzakmısın sende.üzülme gidip bırakmak daha öok koyuyor insana çünkü elinle bırakıp kaçmışsın gibi gelio .gidene kdar hiç ağlamdım üzülmesin diye ama sonra patladım.kısa dönem seninkide dimi
bu arada merak ettim iktisat mezunumusun:bbo:

152 gün geçerde anlamazsın diolar.nasıl anlaşılmaz ya.neredeyse yarım sene.eşim yanımdan 1 hafta bile ayılmamışken 158 gün az mı yani

Ankaradayım canım.,
9 saat var aramızda
terminalde sıkamadım azcık kendimi,sürekli ağladım,terminalden sonra kayınvalidemgil beni annemgile bıraktı.okadar zoruma gitti ki
gözlerim doldu bak yine neyse devam etmim en iyisi (
evet canım kısa dönem çok şükür
iktisat mezunu değilim canım

bizde yılalrdır okuldur iştir askerliktir diye diye 7 yılı bitirdik kızlar:gitme: halada zamanı gelmedi kavuşmamızın 1 yıl oldu nianlıyız yok hala kavuşamıyoruz. ben ne yapayım ya :gitme:

evet canım yaaa senin hep özlemle gecmiş yılların askerden sonrada bir dönem baslıyor Allah kolaylık versin. bunlarıda bir bir atlatcaksınız birde bakmıssınız hersey bitmiş huzur dolu evinizdesiniz :1hug: hem böyle sonunda birbirinizin kıymetini daha iyi anlamıs daha saglam bir birliktelige girmiş olursunuza.s.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…