- 11 Ağustos 2008
- 12.040
- 1.187
- Konu Sahibi divine_time
- #1.801
evet eşimde zaten bugün eğitim yoktu öyle dedibenımkıde dun kan vermişti, verdıkten sonra yatmaya gonderıyolarmıs oh tatıl yaptık gusel gusel dıyodu =)
oh mis dermişim:kedi:
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
evet eşimde zaten bugün eğitim yoktu öyle dedibenımkıde dun kan vermişti, verdıkten sonra yatmaya gonderıyolarmıs oh tatıl yaptık gusel gusel dıyodu =)
:roflol: aşkım diyordu yorgunluktan hiçbir tarafım kıpırdamıyor diye :roflol: buna nasıl teselli verilirki :kedi:
iğne hastalıklar içinmiş canım
eğer 3 ay içinde kan verdiyse vermesine gerek yok
canım kan başığı yapanlardan almazlar sanırım ama bilemiyorum yane :sm_confused:evlilik hazırlıkları için vermişti yinede alırlar mı ki
onu teslim edene kadar hiç ikna olmamıştım gideceğine.teslim ettiğim andan itibaren kullandığım peçetenin hesabı yok.resimler desen sabah akşam gözüm onda .delirdiğimi bile düşündüğüm oluyo.kendi kendime konuştuğumu farken küçük kızım bile babam mı geldi anne diyo.allah aklıma mukayet olsun.bir güler bir ağlar oldum.kötü anılarımı aklıma getirip özlemeye engel olmaya çalıştıkça hep mutlu anlarım gelio.ya ben bu adamla hep mi mutlu oldum???
canım kan başığı yapanlardan almazlar sanırım ama bilemiyorum yane :sm_confused:
hep mutlu olmadın belki ama hep sevmişsin :1hug:
-tatlicadiarzu-kaydirigubbakcemile3151.5 gün kaldııı -tatlicadiarzu-
pislikten vs.den hastalık geçmesin diye iğne vuruyorlarmış canımbu kan alınması iğnesi fln da nedir ilk kez duyuyorum.benimkini iğne tutar bayılır valla .hbri mi yok,yoksa daha başına mı gelmedi ....:çok üzgünüm:
:
e tabi çok sevdim halada seviorum ama birde düşünüyorum ya askere giden ben olsaydım o da benim için bukadar yakarırmıydı.belki cvbını bilmediğim için kendimi kontrol etmeye çalışıorum.eşim beni çok sever ama bi erkek bi kadın kadar fedakar olabilir milmaz:
:
e tabi çok sevdim halada seviorum ama birde düşünüyorum ya askere giden ben olsaydım o da benim için bukadar yakarırmıydı.belki cvbını bilmediğim için kendimi kontrol etmeye çalışıorum.eşim beni çok sever ama bi erkek bi kadın kadar fedakar olabilir milmaz:
bende teslim edecegimiz gün neselendirmek için arabada abuk subuk bir sürü fotograf cekmiştim simdi onlara bakamıyorum
merhaba kızlar rasgele arama bölümüne asker yazdım ve burası karşıma çıkınca atladım hemen topiğe acaba bu sitede bi derdimize ortak bulamayacağımız bi konu var mı diye de düşündüm.opuyorumnanaktan
sizleri bulduğuma çok sevindim en azından derdimizden anlayacak insanlarla konuşmak iyi gelecektir hepimize.
bende 12sinde teslim ettim eşimi ve kızımla birlikte bekliyoruz...bi kaç sayfa okudum forumdan sanırım benim gibi evliler de var aranızda... bilmiyorum sadece ben mi bööle düşünüyorum ama kendimi çok aptal hissediyorum eşimin askerliği bu kadar uzatmasına müsade ettiğim için...
sanırım özlemim kızgınlığa dönüşüyor her geçen gün ama o arayınca yelkenlerim suya düşüyor......
ilk yazıdan uzattım biraz kusura bakmayın...şimdilik herkese hayırlı teskereler... yemin törenine kaldı 23 gün...mafoldumbenmafoldumbenmafoldumben
:sinifsinif:n evet canım hepimiz aynı duraumdayız burda dertleşiriz hep beraber valla biz saly sümük ağlıyoz :roflol: allah kavuştursun senide canım
canım benim yanlız değilsinmerhaba kızlar rasgele arama bölümüne asker yazdım ve burası karşıma çıkınca atladım hemen topiğe acaba bu sitede bi derdimize ortak bulamayacağımız bi konu var mı diye de düşündüm.opuyorumnanaktan
sizleri bulduğuma çok sevindim en azından derdimizden anlayacak insanlarla konuşmak iyi gelecektir hepimize.
bende 12sinde teslim ettim eşimi ve kızımla birlikte bekliyoruz...bi kaç sayfa okudum forumdan sanırım benim gibi evliler de var aranızda... bilmiyorum sadece ben mi bööle düşünüyorum ama kendimi çok aptal hissediyorum eşimin askerliği bu kadar uzatmasına müsade ettiğim için...
sanırım özlemim kızgınlığa dönüşüyor her geçen gün ama o arayınca yelkenlerim suya düşüyor......
ilk yazıdan uzattım biraz kusura bakmayın...şimdilik herkese hayırlı teskereler... yemin törenine kaldı 23 gün...mafoldumbenmafoldumbenmafoldumben
Canım çevre illere verebiliyorlarmışkızlar dağıtımlarını başka illere mi veriyolar acaba yoksa yine aynı yerdemi kalıyorlar eylül de dağıtım varmış mafoldumben