Ksa dnem Askerlik...

Yaa sesını duyamayınca kotu oluyorum.. bugunde arayamayacak sanırım artık gectı ..
Moralım sıfıra dusuyo gıt gıde canım sıkıldı yaa sesını duymam lazım...

Yaa sesını duyamayınca kotu oluyorum.. bugunde arayamayacak sanırım artık gectı ..
Moralım sıfıra dusuyo gıt gıde canım sıkıldı yaa sesını duymam lazım...
canım bu günlerde uzun dönemler geliyormuş. yoğunluk çok artmıştır. o yüzden arayamamıştır.

aksam arar belkı canım sıkma kendını hem bugun aramasa yarın arar bak yarına az kaldı rahatla

canım bu günlerde uzun dönemler geliyormuş. yoğunluk çok artmıştır. o yüzden arayamamıştır.

Yaa kotu bırsey oldugundan degıl ama ıllakı sesını duyma ıhtıyacı hıssedıyorum ya bu tuhaf bı hıs bılırsınız sankı ılac gıbı gelıyo konustugum gun yuzumde guller acıyor desem yerı...
ama boyle olunca ıcım daralıyo, sıkıntı basıyo.... bugun gectı artık aramaz... en cok aradıgı vakıtler ıkındı vaktıydı... 1 dk duysam yeter yaa 1 dk...

Ben bı sıgara yakıcam, sonra mutfaga bakayım kafamı dagıtayım gelırım yıne cok saolun...

ben olduğumda kooocamaaann bi çilekli pasta düşünürüm..içim açılır , çocukluktan beri yaparım bunu çok işe yarıyo=)))

bana da söyledi o kuşlar hem de çok rahatlarmış :)

canım ya siz nezaman nişnlandınız anlatsana nasıl oldu kız isteme faslı fılan hadi anlatalım içimiz daralıyo yoksa düşünüp durmayalım aramazlarsa aramasınlar bızde kendımız eglenırız hııhhh!!!! sositososito

canım çilekli pasta istedi burcu yapılır mı bu hiç :)

yaa ne bılıyım betül sigara yakıyım felan dıyınce dedim pasta masta sokayım araya, bul ozaman hemen bıtarafın şişmesin kız=)))kaydirigubbakcemile3 yakın olsak cıkar yerdık valla söyle bol kremalı soguk soguk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…