Ksa dnem Askerlik...

evet canım yaaa senin hep özlemle gecmiş yılların askerden sonrada bir dönem baslıyor Allah kolaylık versin. bunlarıda bir bir atlatcaksınız birde bakmıssınız hersey bitmiş huzur dolu evinizdesiniz :1hug: hem böyle sonunda birbirinizin kıymetini daha iyi anlamıs daha saglam bir birliktelige girmiş olursunuza.s.

teşekkür ederim senemcim:gitme: insan tek huzur istiyor sakin bir yaşam :a015:

hoşgeldin canım,nasılsın
iyiyim canım sen de iisindir umarım
nasıl gidiyor azaldı mı az da olsa sıkıntılar.
bugün konuştum ben eğitimle çok sıkı başlamış. ama polisleri ayırmışlar silah temizletiyorlarmış. ben de korktum biraz allah korusun böle silah temizlerken yanlışlıkla ateş alan silahlar oluyor. hep duyuyorum. senağlama

teşekkür ederim senemcim:gitme: insan tek huzur istiyor sakin bir yaşam :a015:

suan sadece sabır. ben kendimi biseylerle avutmaya calısıyorum. eylülde yüzmeye baslayacam. oturdugum yere yakın havuz var. film alıyorum film segrediyorum. kitap okuyorum kafamı mümkün oldugu kadar mesgul etmeye caslıyorum. iş yerinde de işler ve sizin sayenizde 6 günü bitirdim

suan sadece sabır. ben kendimi biseylerle avutmaya calısıyorum. eylülde yüzmeye baslayacam. oturdugum yere yakın havuz var. film alıyorum film segrediyorum. kitap okuyorum kafamı mümkün oldugu kadar mesgul etmeye caslıyorum. iş yerinde de işler ve sizin sayenizde 6 günü bitirdim

bide şunu unutmaki senemcim eşin dönüp yanına evinize gelecek en büyük tesellinde bu olmalı, benim buda yok :gitme:

iyiyim canım sen de iisindir umarım
nasıl gidiyor azaldı mı az da olsa sıkıntılar.
bugün konuştum ben eğitimle çok sıkı başlamış. ama polisleri ayırmışlar silah temizletiyorlarmış. ben de korktum biraz allah korusun böle silah temizlerken yanlışlıkla ateş alan silahlar oluyor. hep duyuyorum. senağlama
canım bugün 1 hafta olacak,biran önce bitsede kurtulsak mafoldumben
canım Allah korusun,aklına kötü şeyler getirme :1no2:
bende öğlen konuştum,kan almışlar,sabah eğitim yoktu çok dedi.
sen nişanlını görmeye gitmeyecekmisin yemin töreninden önce?

canım seninki nereye çıkmıştı kafam karıştı

bide şunu unutmaki senemcim eşin dönüp yanına evinize gelecek en büyük tesellinde bu olmalı, benim buda yok :gitme:

canım bende sende teselli buluyorum nedense
demitşim ya nisan/mayıs gibi bu topiğe gelip ağustosta eşim askere gidecek demiştim,sizde yemin törenine gitmekten bahsediyordunuz
zaman nasıl geçiyor,tabi sana zor geçmiştir,şimdi bizlere olduğu gibi
nişanlının gelmesine 1 ay kaldı bizimkilerde yeni gitti :çok üzgünüm:

aslında alışamamaktan korktuğum için gitmeyecektim ama ayakkabısı çok sıkmış ayaklarım hep yara oldu dedi. ona ayakkabı götüreceğim. cuma günü giderim büyük ihtimal

canım bende sende teselli buluyorum nedense
demitşim ya nisan/mayıs gibi bu topiğe gelip ağustosta eşim askere gidecek demiştim,sizde yemin törenine gitmekten bahsediyordunuz
zaman nasıl geçiyor,tabi sana zor geçmiştir,şimdi bizlere olduğu gibi
nişanlının gelmesine 1 ay kaldı bizimkilerde yeni gitti :çok üzgünüm:

yemin törenine kadar biraz zor tabi ama onu görünce bi anda herşey siliniyor kaç saat yolculuk yaptım tek başıma :gitme: kaç saat bekledim tören saatine kadar aç susuz:gitme: ama geçiyor dirimcim onu orda gördükten sonra geçiyor tören cuma olur herhalde 2 gününüzü iyi değerlendirin pazar akşamı 5 e kadar çarşılar serbest. sonrasıda işte neden çok öpmedimki neden daha çok sarılmadımki demekle geçti bizim hala tören gününü konuşuruz insan doyamıyor :gitme:

ya saat bu oldu yıne aramadı.. acaba bugunde mı arayamayacak..
ooof hıc mı fırsatı yok 1 dk sesını duysaydım yeterdı yaaa.....

yemin törenine kadar biraz zor tabi ama onu görünce bi anda herşey siliniyor kaç saat yolculuk yaptım tek başıma :gitme: kaç saat bekledim tören saatine kadar aç susuz:gitme: ama geçiyor dirimcim onu orda gördükten sonra geçiyor tören cuma olur herhalde 2 gününüzü iyi değerlendirin pazar akşamı 5 e kadar çarşılar serbest. sonrasıda işte neden çok öpmedimki neden daha çok sarılmadımki demekle geçti bizim hala tören gününü konuşuruz insan doyamıyor :gitme:

yemin törenine gidenlere ve gideceklere okadar cok imrenıyorumki cok sanslınısız kızlar (masallah nazarım degmesın=))
keske bende on dakıka bıle olsa gorebılsem ama mumkun degıl..
yeri cok kötü siviller gelmıyo buraya kimsenın aılesı gelmıycek sakın kalkısmayın bıle diyo..elımde sevdıgı pasta boreklerle gıtmeyı nasıl ısterdım anlatamam sıze. bugun tartıldım buarada 3 kılo vermısım zaten zayıftım 50 olmusum boyuma göre valla kürdan kalıcam sevdıgı yıyeceklerı zaten hiç yiyemıyorum bogazım düğümlenıyo
ne zor seymiş bu be!!:gitme:

aslında alışamamaktan korktuğum için gitmeyecektim ama ayakkabısı çok sıkmış ayaklarım hep yara oldu dedi. ona ayakkabı götüreceğim. cuma günü giderim büyük ihtimal
canım git ama,yemin töreninden sonra belki orda kalmaz içinde kalmasın
keşke gitseydim diye

evet canım 23 gün kaldı ama eşimin yanında zaman nasıl geçecek,
yemin töreni bir olsaydı,gidip görmek istiyorum ya :Saruboceq:

yemin törenine gidenlere ve gideceklere okadar cok imrenıyorumki cok sanslınısız kızlar (masallah nazarım degmesın=))
keske bende on dakıka bıle olsa gorebılsem ama mumkun degıl..
yeri cok kötü siviller gelmıyo buraya kimsenın aılesı gelmıycek sakın kalkısmayın bıle diyo..elımde sevdıgı pasta boreklerle gıtmeyı nasıl ısterdım anlatamam sıze. bugun tartıldım buarada 3 kılo vermısım zaten zayıftım 50 olmusum boyuma göre valla kürdan kalıcam sevdıgı yıyeceklerı zaten hiç yiyemıyorum bogazım düğümlenıyo
ne zor seymiş bu be!!:gitme:

bende sana katılıyorum ç oooooookkkkk sanslılarrr:KK43:

X