- 9 Kasım 2006
- 7.044
- 3
-
- Konu Sahibi divine_time
- #1.781
:roflol: :roflol: gerçekten baya yaklaşmışşşş yalnız pencerede bekleyen bayanı biraz daha güzel çizselermiş annesi gibi duruyor askerin kaydirigubbakcemile3
:roflol::roflol::roflol: :roflol: gerçekten baya yaklaşmışşşş yalnız pencerede bekleyen bayanı biraz daha güzel çizselermiş annesi gibi duruyor askerin kaydirigubbakcemile3
geçmişş olsunn a.s. ne çabuk geçiyor telefonda zaman değil mi doyamıyorr insaan :1rolleyes:
o bende de oluyo canm benm telde o benim fotoğrafımı çekiyo sanmıştım meğer video ya alıyomuş son gün hatırasısesimi dinlersin diye spiker gibi konuşuyo falan şirinlikleri kısacık 2 dklık ama açıp izleyemiyorummafoldumben çok özledim açamıyorum sesini duymaya gelemiyorum:çok üzgünüm:
canım bende konuştum biraz önce
eşimin de sesi kısılmış :çok üzgünüm:
çok özledim ben eşimi ya
şu yemin töreni bir olsaydı stres yaptım iyice
canım bende eşimin gitmeden önce son hafta 130 küsür resmini çektim,videoya aldım
baktıkça ağlıyorum mafoldumben
insan çok etkileniyor,eski günler aklına geliyor mafoldumben
canım güzel fikir ama tam olarak bilmiyorsan şehirlerarası yok tehlikeli olmaz mı?
bende geleceği gün kısmetse en sevdiği yemekleri yapmayı düşünüyorum.hediyede almayı düşünüyorum,
:gitme:bende çekmiştim videoya giderken izliyom valla ama bir tuhaf oluyorum mafoldumben
canım acaba annesi mi sırnaşık şey ben kendim diye hayal ettim ama annesi çıktı kaydirigubbakcemile3
bende çekmiştim videoya giderken izliyom valla ama bir tuhaf oluyorum mafoldumben
bilgim yok canım malesefkızlar hat almaya gıdıyorum olmuycak böyle..
vodafone kullanan varmı ondan alcam sanırım
sabıt hatlarla sınırsız 40 tlymiş dah auygun varmı bıldıgını hemen cıkmam lazım
acıl!=))
suan ne yapıyordur acaba
buarada bugun egıtımlerı cok sıkıymıs artık rahat yok bıze dıyo
silahı vermişler ellerine habire oraya kos suraya atla burdanda vur ordanda salla
felan dıyolarmıs çok komıkti anlatısı bezmiş canından=))
senağlamasenağlamasuan ne yapıyordur acaba
buarada bugun egıtımlerı cok sıkıymıs artık rahat yok bıze dıyo
silahı vermişler ellerine habire oraya kos suraya atla burdanda vur ordanda salla
felan dıyolarmıs çok komıkti anlatısı bezmiş canından=))
güzel eşini düşünüyorduropuyorumnanaktan
senağlamasenağlama
:gitme:
bizimkisi bugün kan vermiş,daha iğnede vurmamışlar :çok üzgünüm:
:1hug: yada egitimden hiç birsey düşünecek halde değildir
senağlamasenağlama
:gitme:
bizimkisi bugün kan vermiş,daha iğnede vurmamışlar :çok üzgünüm:
acaba bizimkide igne vurulacak mı ki? kan almasınlarda kandan etkilenir