-
- Konu Sahibi divine_time
- #1.761
son durumne kaç günümüz var daha beklememiz gereken
az önce eşimle konuştum çok mutluyum .zavallının sesi kısılmış bağırmaktan .darısı başınıza
canım sen yaptığın gibi 17 eylül olarak seçerek bir dener misin ben yapamadım mıkaydirigubbakcemile5
canım sen yaptığın gibi 17 eylül olarak seçerek bir dener misin ben yapamadım mıkaydirigubbakcemile5
Canım dogru yapmıssın. dedıgım gıbı 30 gun kaldıgı ıcın asker o kadar yaklasmıs fınale :)
Aynı oldu...
152 günümüz var... gözünn aydınnn bu arada.. ben de duysamm sesinii... :1rolleyes:
Şeniz:roflol: o kadar yaklaşabilse neler yapacakta :1rolleyes:
:roflol: o kadar yaklaşabilse neler yapacakta :1rolleyes:
inşllh cnm.moralim düzeldi.gerçi konuşmanın başında sesini tanımadım.yürüyüş bağırma fln derken sesi kısılmış.zavallı kendini tanıtana kadar az daha süresi doluyodukaydirigubbakcemile3
:roflol: :roflol: gerçekten baya yaklaşmışşşş yalnız pencerede bekleyen bayanı biraz daha güzel çizselermiş annesi gibi duruyor askerin kaydirigubbakcemile3
geçmişş olsunn a.s. ne çabuk geçiyor telefonda zaman değil mi doyamıyorr insaan :1rolleyes:
Esımı yolcularken abım vıdeo ya cekmıstı..
Ama henuz bakmaya cesaretım yok....
canım bende konuştum biraz önceaz önce eşimle konuştum çok mutluyum .zavallının sesi kısılmış bağırmaktan .darısı başınıza
canım bende eşimin gitmeden önce son hafta 130 küsür resmini çektim,videoya aldımEsımı yolcularken abım vıdeo ya cekmıstı..
Ama henuz bakmaya cesaretım yok....
canım güzel fikir ama tam olarak bilmiyorsan şehirlerarası yok tehlikeli olmaz mı?kızlar gelince süprizler yapmak isityorum ehliyetim var msela ama kullanamıyorum gelene kadar bi ustalaşsam onu karşılamaya gitsem negüzel olur şaşırır belki:)