Ksa dnem Askerlik...

152 günümüz var... gözünn aydınnn bu arada.. ben de duysamm sesinii... :1rolleyes:

inşllh cnm.moralim düzeldi.gerçi konuşmanın başında sesini tanımadım.yürüyüş bağırma fln derken sesi kısılmış.zavallı kendini tanıtana kadar az daha süresi doluyodukaydirigubbakcemile3

ben sewgilimn bana söyledği tahmini güne göre hesapladım ocak 16veya 17 demişti ona göre saydım takvimden bugün şafak 151 doğru gidiyomuşum yani.geçen hafta bugün gitmişti.a.ssenağlama

şafak 150 tekirdağ merkez kaydirigubbakcemile2 bugün çok mutluyum eşim ne zamandır aramadı az önce aradı konuştuk :eek: ağustosun 28 inde yemin törenleri var inşallah gidebilirim :eek:

:çok üzgünüm: sesini duyma k bile çok güzeldi hayırlısıyla gelirler inşallah :1rolleyes:

kızlar gelince süprizler yapmak isityorum ehliyetim var msela ama kullanamıyorum gelene kadar bi ustalaşsam onu karşılamaya gitsem negüzel olur şaşırır belki:)

:roflol: o kadar yaklaşabilse neler yapacakta :1rolleyes:

:roflol: :roflol: gerçekten baya yaklaşmışşşş yalnız pencerede bekleyen bayanı biraz daha güzel çizselermiş annesi gibi duruyor askerin kaydirigubbakcemile3

inşllh cnm.moralim düzeldi.gerçi konuşmanın başında sesini tanımadım.yürüyüş bağırma fln derken sesi kısılmış.zavallı kendini tanıtana kadar az daha süresi doluyodukaydirigubbakcemile3

geçmişş olsunn a.s. ne çabuk geçiyor telefonda zaman değil mi doyamıyorr insaan :1rolleyes:

:roflol: :roflol: gerçekten baya yaklaşmışşşş yalnız pencerede bekleyen bayanı biraz daha güzel çizselermiş annesi gibi duruyor askerin kaydirigubbakcemile3

geçmişş olsunn a.s. ne çabuk geçiyor telefonda zaman değil mi doyamıyorr insaan :1rolleyes:

:roflol:

Esımı yolcularken abım vıdeo ya cekmıstı..
Ama henuz bakmaya cesaretım yok....

o bende de oluyo canm benm telde o benim fotoğrafımı çekiyo sanmıştım meğer video ya alıyomuş son gün hatırasısesimi dinlersin diye spiker gibi konuşuyo falan şirinlikleri kısacık 2 dklık ama açıp izleyemiyorummafoldumben çok özledim açamıyorum sesini duymaya gelemiyorum:çok üzgünüm:

az önce eşimle konuştum çok mutluyum .zavallının sesi kısılmış bağırmaktan .darısı başınıza
canım bende konuştum biraz önce
eşimin de sesi kısılmış :çok üzgünüm:
çok özledim ben eşimi ya
şu yemin töreni bir olsaydı stres yaptım iyice

Esımı yolcularken abım vıdeo ya cekmıstı..
Ama henuz bakmaya cesaretım yok....
canım bende eşimin gitmeden önce son hafta 130 küsür resmini çektim,videoya aldım
baktıkça ağlıyorum mafoldumben
insan çok etkileniyor,eski günler aklına geliyor mafoldumben

kızlar gelince süprizler yapmak isityorum ehliyetim var msela ama kullanamıyorum gelene kadar bi ustalaşsam onu karşılamaya gitsem negüzel olur şaşırır belki:)
canım güzel fikir ama tam olarak bilmiyorsan şehirlerarası yok tehlikeli olmaz mı?
bende geleceği gün kısmetse en sevdiği yemekleri yapmayı düşünüyorum.hediyede almayı düşünüyorum,

X