Ksa dnem Askerlik...

katılıyorum san cnm qörmemek için cook uqrasıyorum care yokkiesime ait herseyi qörüyorum

benim nişanlım da giderken evini boşaltmıştı bütün eşyalarını benim evime taşımıştı. geldiğinde hemen nikah yapacağız da :dance: şimdi dolabımda üniformaları var. kokusu sinmiş.:nazar: ooofff offffffff efkarlandım yine. bu gece aramadı.her gece yatmadan önce arardı halbuki. yoksa burda çok sık arıyor dediğimi mi duydu :1ninca: kim söylediiiiiii

bide mümkün oldugunca iyi ses tonuyla konusmaya calisin. İyi oldugunuzu bilsin. Sizden destek alsin. Sevgilim hep der , senin sesin iyi geldikce bende burda sabredebiliyorum , dayanabiliyorum die.
ben de dikkat ettim böyle bezgin haldeyken beni aramışşa ben neseli onusuyorsam hemen ses tonu değişiyor bizden çok etkilenniyorlar o konuda tamamen moral alıyorlar o yüzden biz daha güçlü olmalıyız arkadaşlaralkisalkisalkis

bendeki şansa bakin ne yemin torenine gidebildim nede havaalanindan karşilayabileccegim.Evde beklicem gelmesini.senağlama

canım bende aynıyım binevi bende yemin törenine gidemedim:KK43: nişanlım istemedi d.bakırda ne işin var hem hasretine dayanamam burdan ayrılman senin gitmen daha zor gelir diye 5 aydır 3 kere gördüm çarşıya çıktı :KK43: havaalanındada mecbur olcam ailesinden evvel yanıma gelcek:)sositosositosositosositosositososito

18 ocakta kkda göbek atacağız canım :dance:

aşkoşsun canım ya 16 eylülde ben bi posta atıcam tüm kurtlarımı dökücem :) sizde katılırsınız sevincime kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile5
denizM .!.:
]içimi kıpırdatmayın yahu:)

kıpırdasın canm ya :) ne gzl işte içimiz sevnçle dolsun

canım bende aynıyım binevi bende yemin törenine gidemedim:KK43: nişanlım istemedi d.bakırda ne işin var hem hasretine dayanamam burdan ayrılman senin gitmen daha zor gelir diye 5 aydır 3 kere gördüm çarşıya çıktı :KK43: havaalanındada mecbur olcam ailesinden evvel yanıma gelcek:)sositosositosositosositosositososito

aaa benim sefgilim de istemedi gelmemi. Ne agladim nie istemiyorsun die :) Erzincan oldugu icin gelemessin tek başına aklim sende kalir dedi gidemedim bende.Ben daha hiic gormedim canim :KK43:

daisybaby,

canım hepimiz icin öle birbirimize destek oluyoruz:asigim:

Ben mektubu adresi alir almaz yazmistim. Aps kagıtlarını bile sakliyorum.27 nisanda yazmisim ilkini :)

saqolcnm ozman iyiki varmısız dermişim hehe

benim nişanlım da giderken evini boşaltmıştı bütün eşyalarını benim evime taşımıştı. geldiğinde hemen nikah yapacağız da :dance: şimdi dolabımda üniformaları var. kokusu sinmiş.:nazar: ooofff offffffff efkarlandım yine. bu gece aramadı.her gece yatmadan önce arardı halbuki. yoksa burda çok sık arıyor dediğimi mi duydu :1ninca: kim söylediiiiiii
ben dedim desem hehe iyi kzı dayanıyon ben qörünce aqlamaya baslıyom moralim bozuluyor :gitme: ara cnm merak etme yoqun eqitim almıslardır belki ondandır

sen de koyarsın romantik bir şarkı dans edersin sevgilinle canım taktığın şeye bak kaydirigubbakcemile5

ay canim benim. öle yapim dimi. zaten kosa kosa bana gelicek nasılsa.ailesi havaalindan alicak sonra kosa kosa benim yanıma gelicek onu yolcu ettim yerde kucaklaşicaz.

damla doğru ya eylülde geliyordu değil mi nişanlın kaydirigubbakcemile3 olsun ben senin için de göbek atarım burda. nişanlın gelince haber et hep beraber oynarız burda :teytey:

aaa benim sefgilim de istemedi gelmemi. Ne agladim nie istemiyorsun die :) Erzincan oldugu icin gelemessin tek başına aklim sende kalir dedi gidemedim bende.Ben daha hiic gormedim canim :KK43:

üzüldüm canm ya hani ilk nereye düştüğünü öğrendğimiz gece varya ozmn çok koymuştu nişanlımın kollarnda ağlamıştım annemler kayınvalidem falan sakinleştirememişti beni:gitme:sona söz verdim ağlamıcam diye ama olmuyo ağlıyosun bide bana en çok zor gelen nişanımızdan 1 hafta sona askere gitmesiydi:KK43::gitme::sinifsinif::sinifsinif:çoookk özledimm çookkk

damla doğru ya eylülde geliyordu değil mi nişanlın kaydirigubbakcemile3 olsun ben senin için de göbek atarım burda. nişanlın gelince haber et hep beraber oynarız burda :teytey:

inşlh canım ya sağolun:) hehekaydirigubbakcemile5delikafadulden:teytey:kaydirigubbakcemile2

ben dedim desem hehe iyi kzı dayanıyon ben qörünce aqlamaya baslıyom moralim bozuluyor :gitme: ara cnm merak etme yoqun eqitim almıslardır belki ondandır [/QUOTE]

buldum ben ajanı desene :) ben de kokluyorum bazen ama özlemden çok sinir oluyorum sırnaşık şey parfümü öle bir sıkmış ki hala kokusu duruyor telefonda da söyledim hatta amaaa ben askerim kızmasana bana dio :)

üzüldüm canm ya hani ilk nereye düştüğünü öğrendğimiz gece varya ozmn çok koymuştu nişanlımın kollarnda ağlamıştım annemler kayınvalidem falan sakinleştirememişti beni:gitme:sona söz verdim ağlamıcam diye ama olmuyo ağlıyosun bide bana en çok zor gelen nişanımızdan 1 hafta sona askere gitmesiydi:KK43::gitme::sinifsinif::sinifsinif:çoookk özledimm çookkk

bende hickira hickira aglamistim.annemin kucaginda. Sevgilim dayanamaz bir damla goz yasıma.Cok sıktım kendimi hemde cook. Yolcu ederken aglamadim sırf duşmesin morali kotu olmasin die.. ee bide eve gelince beni dusun. Bi biraktim kendimi ahh ahhh

ay canim benim. öle yapim dimi. zaten kosa kosa bana gelicek nasılsa.ailesi havaalindan alicak sonra kosa kosa benim yanıma gelicek onu yolcu ettim yerde kucaklaşicaz.

benim nişanlım da annesine 20 ocakta falan biter askerlik dedi. önce benim yanıma gelecek de sırnaşık şey kaynanayı aradan çıkardım yani :roflol:

benim nişanlım da annesine 20 ocakta falan biter askerlik dedi. önce benim yanıma gelecek de sırnaşık şey kaynanayı aradan çıkardım yani :roflol:

:) ohh valla ne güzel bizimkiler bilmiyo bilsede umursamıyorum :) özledim yanıma gelcek o kadar :lepi::lepi::lepi:laelaelaelaelae

X