- 19 Temmuz 2009
- 4.003
- 3
-
- Konu Sahibi divine_time
- #1.681
az kaldı az cnmüzüldüm canm ya hani ilk nereye düştüğünü öğrendğimiz gece varya ozmn çok koymuştu nişanlımın kollarnda ağlamıştım annemler kayınvalidem falan sakinleştirememişti beni:gitme:sona söz verdim ağlamıcam diye ama olmuyo ağlıyosun bide bana en çok zor gelen nişanımızdan 1 hafta sona askere gitmesiydi:gitme::sinifsinif::sinifsinif:çoookk özledimm çookkk
arkadaslar hepinize iyi geceler tatlı rüyalar rüyanıda bitaneciğinizi görmeniz dileğiyleopuyorumnanaktan
ii geceler canım sevdiğini gör rüyandaarkadaslar hepinize iyi geceler tatlı rüyalar rüyanıda bitaneciğinizi görmeniz dileğiyleopuyorumnanaktan
az kaldı az cnm
:) ohh valla ne güzel bizimkiler bilmiyo bilsede umursamıyorum :) özledim yanıma gelcek o kadar :lepi::lepi::lepi:laelaelaelaelae
ben dedim desem hehe iyi kzı dayanıyon ben qörünce aqlamaya baslıyom moralim bozuluyor :gitme: ara cnm merak etme yoqun eqitim almıslardır belki ondandır
ben dedim desem hehe iyi kzı dayanıyon ben qörünce aqlamaya baslıyom moralim bozuluyor :gitme: ara cnm merak etme yoqun eqitim almıslardır belki ondandır
ben 5 günde nefret ettim artık şafak kelimesindenbiliyoyum canım :) sabır lazım sadece inşlh hepimize kaydirigubbakcemile3sevincez şu şafak saymadan nefret ediyorum artık
buldum ben ajanı desene :) ben de kokluyorum bazen ama özlemden çok sinir oluyorum sırnaşık şey parfümü öle bir sıkmış ki hala kokusu duruyor telefonda da söyledim hatta amaaa ben askerim kızmasana bana dio :)
buldum ben ajanı desene :) ben de kokluyorum bazen ama özlemden çok sinir oluyorum sırnaşık şey parfümü öle bir sıkmış ki hala kokusu duruyor telefonda da söyledim hatta amaaa ben askerim kızmasana bana dio :)
:lepi:
yaşasın gelin dayanışması :lepi: :roflol:
mmnelvn .!.:ben 5 günde nefret ettim artık şafak kelimesinden
ben de istiyorum o haritadan :dilcikar:kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3yerimseniben
daha du bismillah sabret azcık canm ya :) plakalara düşünce çok eğlenceli oluyo nişanlım harita yolladı ismimizle soy ismimizin olduğu her gün boyuyorum türkiye haritasınıkaydirigubbakcemile3
ben ona normalde de çok kızamıyordum ki zaten polis ya. bak diordu benim bir düğmemi koparman kaç yıldan başlar biliyor musun derdi hemen. şirin şeyyyyyyopuyorumnanaktan
ben de istiyorum o haritadan :dilcikar:
canım nişanlıma derim istersen sanada yapsın:) olmazmı :)adresine postaarım yerimseniben
o zamaaan ben deee isteeeeeeeeeriiimmmmmmm :jeyyar: hihoyyyt
tamam canım:) olmuş bilyerimseniben ...
şafakkk 28 :)giresunnnnnnna slmmmm