Ksa dnem Askerlik...

az kaldı az cnm

ben dedim desem hehe iyi kzı dayanıyon ben qörünce aqlamaya baslıyom moralim bozuluyor :gitme: ara cnm merak etme yoqun eqitim almıslardır belki ondandır

buldum ben ajanı desene :) ben de kokluyorum bazen ama özlemden çok sinir oluyorum sırnaşık şey parfümü öle bir sıkmış ki hala kokusu duruyor telefonda da söyledim hatta amaaa ben askerim kızmasana bana dio :)[/QUOTE]

evet yaa artık rahat rahat kızamıyoruz da hemen askerim ben diyoor kaydirigubbakcemile3 askerde yaşanmış bi olayı anlattı çok güldümmm :roflol: iki asker uygunsuz bi şekilde yakalanmışlaarr askerlerden birini psikolojik rahatsızlıkları var diye hastaneye sevk etmişler, diğerini de devlet malına zarar vermekten hapse atmışlarrr :roflol:

ben dedim desem hehe iyi kzı dayanıyon ben qörünce aqlamaya baslıyom moralim bozuluyor :gitme: ara cnm merak etme yoqun eqitim almıslardır belki ondandır

buldum ben ajanı desene :) ben de kokluyorum bazen ama özlemden çok sinir oluyorum sırnaşık şey parfümü öle bir sıkmış ki hala kokusu duruyor telefonda da söyledim hatta amaaa ben askerim kızmasana bana dio :)[/QUOTE]

cnm ya doqru tabi askee kızılırmı hiçç

evet yaa artık rahat rahat kızamıyoruz da hemen askerim ben diyoor kaydirigubbakcemile3 askerde yaşanmış bi olayı anlattı çok güldümmm :roflol: iki asker uygunsuz bi şekilde yakalanmışlaarr askerlerden birini psikolojik rahatsızlıkları var diye hastaneye sevk etmişler, diğerini de devlet malına zarar vermekten hapse atmışlarrr :roflol:[/QUOTE]

ayy çok güldüm yaa:roflol: :roflol: :roflol: :roflol:

evet yaa artık rahat rahat kızamıyoruz da hemen askerim ben diyoor kaydirigubbakcemile3 askerde yaşanmış bi olayı anlattı çok güldümmm :roflol: iki asker uygunsuz bi şekilde yakalanmışlaarr askerlerden birini psikolojik rahatsızlıkları var diye hastaneye sevk etmişler, diğerini de devlet malına zarar vermekten hapse atmışlarrr :roflol:[/QUOTE]

hehe çok ilqinç

:lepi:

yaşasın gelin dayanışması :lepi: :roflol:

kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3yerimseniben

mmnelvn .!.:
ben 5 günde nefret ettim artık şafak kelimesinden

daha du bismillah sabret azcık canm ya :) plakalara düşünce çok eğlenceli oluyo nişanlım harita yolladı ismimizle soy ismimizin olduğu her gün boyuyorum türkiye haritasınıkaydirigubbakcemile3

ben ona normalde de çok kızamıyordum ki zaten polis ya. bak diordu benim bir düğmemi koparman kaç yıldan başlar biliyor musun derdi hemen. şirin şeyyyyyyopuyorumnanaktan

ben de istiyorum o haritadan :dilcikar:

ben ona normalde de çok kızamıyordum ki zaten polis ya. bak diordu benim bir düğmemi koparman kaç yıldan başlar biliyor musun derdi hemen. şirin şeyyyyyyopuyorumnanaktan

yaa ben saçma sapan şeyler yüzünden kızıyordum hep şu özel dönemlerde (regl) özellikle alakasız şeyelrden kavga çıkartıyordum hep alttan alıyorduu mafoldumben çook pişmanım kıymetini bilememişimmm inşallah gelince bugünleri hatırlayıp değerini bilirimmm üzmeeem mafoldumben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…