- 19 Nisan 2008
- 1.891
- 2
- 42
- Konu Sahibi divine_time
- #1.481
sıcaktan bunalıyorlarmış opuyorumnanaktan kıyamam ben onaa :sinifsinif:
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
canım yol izni nasıl oluyor?
158 günden daha öncemi gelecek mesela
bizim aramız da 681 km var :gitme:
daha mı erken gelecek :gitme:
eşimin eğitimleri gittiği gün başlamıi arayıp f tipi cezaevine eğitime gidiyoruz şimdi demişti her yerde farklı mı acaba lmaz:
canım eşimin gittiği yer çok kalabalıkmış,önceki senelere göre daha çok asker gelmiş.o yüzden anca kıyafetleri felan dağıtılmış.
canım eşimin gittiği yer çok kalabalıkmış,önceki senelere göre daha çok asker gelmiş.o yüzden anca kıyafetleri felan dağıtılmış.
canım ağzından bal damlıyor valla kaydirigubbakcemile3opuyorumnanaktanevet canım 1-2 gün oynuyor işte yol izniyle a.s
evet eşimde öyle diyorevett çook yoğunmuş o yüzden farklı demek kii... yemeğe gidip gelmek bile 250 kişinin ki sadece bir bölük sayısı bu iki saat sürüyor demişti zaten o sıraya dizilme flan derken gün geçiyorduur ama çook sıcakmış yaaa neyse ki yine önümüz sonbahar biraz daha serin olur aslında tam vaktinde gitmişler diyorum ben çook şükür yine dee ....
kızlar en azından askere gidecek diye beklemiyoruz ya:kedi: evet canım haklısın çok kalabalıkmış kafamçokkarıştı
canım ozaman 50 kontör alıp yaklaşık olarak 150 dakika konuşabiliyorsunuz
hediyelerle birlikte ozamanhayır cnm 250 dk konusabiliyon
hediyelerle birlikte ozaman
canım benim kullandığım hattada 250 dakika bedava konuşuyorum.sadece eşimle,1250 dakikada tüm avealılarla.ama 30 tl ödüyorum.
bu arada 50 kontörün fiyatı ne kadar canım
uygunsa bende alayım
kaç gündür sesini duyduğum yok bi gittiğin gün aradı daha aramadı yaaa off nasıl acaba inşallah iyidir............
canım ayda sınırsız 60 milyona geçmem için turcell/telsim olmam gerekiyormuşcnm esim qitmeden hattı aveadan ona qecirip ve kontor aldı.. o yüzden bilmiyorum hiç almadım hattı kullanalı 1 hafta oldu daha kontorum qitmedi öyle duruyor okadar yeri aradımki ablamı arkadasımı vb. esimi falan derken öyle duruyor önceki faturalıolduqu için sanırım 10 milyondur emin deqilim ama tahmince haaa birde dediqin qibi esim askere qitmeden önce aveada 60 milyon ödüyordu ayda sınırsız bütün hatlara sabahtan aksama kadar konus sonra turcelle qecti oda 30 35 milyon ödedi oda sınırıs zheryere oda uyqun bana qöre en uyqun vodafoneeeee
canım o hat,45 tl olmuş ben geçecektim ama geç kaldım :sinifsinif:ben turkcell kamu hattı kullanıyorum. aylık 35tl ve ayda 1200 dk bedava hem de her yöne. eğer kamuda çaılışıyorsanız bu hattı alabilirsiniz ama çalışmıyorsanız bir yakınınızdan rica ederseniz eğer o size referans verirse alabilirsiniz. bence bu hat çok ii. ben 2 aydır kullanıyorum.
canım bende eşime oralar sıcak eğitim var diyorum ama yinede tutacak
inşallah hastalanmazlar
Allah yardımcıları olsun
ağlama kız benide ağlatacaksın :gitme:
evet şafak 153 :gitme:
158 den sayıyoruz
sorma bende kıyafetlerini,parfümünü kokluyorum :kedi:
canım ağzından bal damlıyor valla kaydirigubbakcemile3opuyorumnanaktan
evet eşimde öyle diyor
heryerde sıra varmış
bugün başlamışlar eğitime
ağustosta çok sıcak olur zaten,diğer aylar iyi olur Allahtan
kızlar ya bide eşim eşi gelenlere haftasonu evci izni veriyorlarmış dedi
ama komutana bağlıymış tabi oda :gitme:
evet canım evci cıkartabiliriz. Genelde komutanlarda veriyormus.