Ksa dnem Askerlik...

betuly eşinle görüşebiliyormusun canım
benim eşim sabah erken kalkıp arayabiliyor
bugün eğitimler başlayacakmış
komutanları konuşma yapacakmış
birde bu hafta dağıtım yerleri belli olacakmış öyle bir söylenti varmış
daha yeni gittiler bende anlamadım
aslı var mı

bende öyle duydum hatta esim dediki belli oldu bizimki dedi aynı yerde yapacakmıs

Evet vodafone cok rahat bugune kadar en uygun tarıfelı kazık olmayan operator o sanırım..
aveada kazık degıl turkcel gıbı ama o da her yerde cekmıyor hala :S

ewet haklsın betülcqm aveadan coook memnundum faturalıydı o yüzden sadece polislere bedavaydı diqerlere farklı olunca ne anladık cok pahalı fatura qelince vodafone qectim önceleride kullanmıstım avea ve vodafone banaqöre uyqun tarife diye düsünüyorum

evet canım
bende memnun oldum
iyiki varsınız kızlar
inanın sizlerle konuşmak beni çok rahatlattı
en azından hepimizin derdi aynı :sm_confused:

evet canım bende buraya yazısalı daha rahatladım... ınsanın bı yoldası olması cok guzel..
hele kı burda bır degıl kac tane var :)

bende öyle duydum hatta esim dediki belli oldu bizimki dedi aynı yerde yapacakmıs

Allahım yaa benım esımde bu haberı verebılse keske...
karakollara dagıtılmasa karargahta kalsa... ama hıc sanmıyorum yıne sansımız olmayacak..
80 kısı varmıs sadece 12 sı karargahta kalacakmıs suan oldukları yerde dıgerlerı cıvar karakollarına.... oooy ooyy...
:çok üzgünüm:

canım vodafone'nun angi tarifesi biraz bilgi verebilirmisin lütfen

tabiki cnm dediqim qibi aveaydı aveadan vodafone qeciş yaptım numara aynı ayda 50 kontor yükleyip sınırsız ev iş cep turcell avea ne olursan olsn 3 dk 1 kontor qidiyor üstelik konustukca dakontor kazanıyorsun coook süper yani yalnız yurtdısı hariçi

tabiki cnm dediqim qibi aveaydı aveadan vodafone qeciş yaptım numara aynı ayda 50 kontor yükleyip sınırsız ev iş cep turcell avea ne olursan olsn 3 dk 1 kontor qidiyor üstelik konustukca dakontor kazanıyorsun coook süper yani yalnız yurtdısı hariçi

Benım esımde malesef ıkı gunde bır 150 yada 250 kontor yuklerdı.. cep telefonuyla ısı cok oluyor... konusması hıc bıtmez.. aylık hesaplayınca ne kadar enayı oldugumuzu anlıyordk ama degısen bırsey yok yıne devam edıyordu.. babamdan ogrendık sonra onada demısler senınle aynı tarıfe 3 dk 1 kontor den... ıkı dk da musterı hız. aradı dedı boyle boyle hemen gectı tarıfeye... 15 gun kontor yuklemeden konustu.. bu buyuk bır olaydı onun ıcın :))

Gorusuyorum canım cok sukur gunde bır kere gorusebılıyoruz..
Bu sekılde olunca zaman daha cabuk gecıyor.. dun konustugumda daha kamuflajları gelmemıstı sıvıllerıdı yanı hala..
bu yuzden egıtımlere baslamaları da olanaksız olur..
Ama her yerın durumu bır degıl tabı.. dagıtım ıcın 15 gun sonra dedı esım.. yanı yemın torenı de oyle..
normalde 28 gun sonra denıyor ama heryerın zamanlaması bır olmuyor demekkı... CADIARZU
canım herkezin farklıymış ozaman
bizimde aynı durum,şu kısa dönemin kalkması ile ilgili haberden dolayı bayağı bir başvuran olmuş
eşimin askerlik yaptığı yere eskiden 400 kısa dönem asker geliyormuş şimdi 850 tane asker varmış
bi karışıklık var diyodu,çok kalabalıklarmış,elbiseleride yeni geldi zaten

canım senin edirneydi sanırım
ne güzel
bizimkileri dağıtacaklarımış sanırım

Benım esımde malesef ıkı gunde bır 150 yada 250 kontor yuklerdı.. cep telefonuyla ısı cok oluyor... konusması hıc bıtmez.. aylık hesaplayınca ne kadar enayı oldugumuzu anlıyordk ama degısen bırsey yok yıne devam edıyordu.. babamdan ogrendık sonra onada demısler senınle aynı tarıfe 3 dk 1 kontor den... ıkı dk da musterı hız. aradı dedı boyle boyle hemen gectı tarıfeye... 15 gun kontor yuklemeden konustu.. bu buyuk bır olaydı onun ıcın :))

ewet cnm öyle süperrr ya esim arayınca acmıyorum mesqule bırakıp heme ben arıyorum adamın kontoru qitmesin diye

evet canım bende buraya yazısalı daha rahatladım... ınsanın bı yoldası olması cok guzel..
hele kı burda bır degıl kac tane var :)

Allahım yaa benım esımde bu haberı verebılse keske...
karakollara dagıtılmasa karargahta kalsa... ama hıc sanmıyorum yıne sansımız olmayacak..
80 kısı varmıs sadece 12 sı karargahta kalacakmıs suan oldukları yerde dıgerlerı cıvar karakollarına.... oooy ooyy...
:çok üzgünüm:

bende hiç ama hiç istemıyorum karakola verilmesini..! 80 kişi nekadar cokmus
bizimki 20lerden bahsedıyodu

Dirim asker coklugundan bıran once dagıtım yapmak ıcın one almıslardır yemın torenını , oyle olabılır..

canım ozaman 50 kontör alıp yaklaşık olarak 150 dakika konuşabiliyorsunuz

canım benimde öğretmen hattıydı ama eşimi ankösörlü telefondan aradığım için öğretmen hattı uygun değil,bende 1250dakikası avea,250 dakikası ev/iş/diğer hatlar vergi dahil 30 tl ama bize 250 dakika yetmiyor
benimde uygun bir hat almam gerekiyor ama hangisi CADIARZU

sabit hat yerine geçiyor canım

28 gün ama 28.gün salıya geliyor.(8 eylül 2009)
yemin töreni cuma olduğu için 11 eylül canım

hımmm demek cuma olur her zaman askerlikle ilgili hiç birsey bilmiyormusum basıma gelince ögrenmeye basladımturkbayragi

canım herkezin farklıymış ozaman
bizimde aynı durum,şu kısa dönemin kalkması ile ilgili haberden dolayı bayağı bir başvuran olmuş
eşimin askerlik yaptığı yere eskiden 400 kısa dönem asker geliyormuş şimdi 850 tane asker varmış
bi karışıklık var diyodu,çok kalabalıklarmış,elbiseleride yeni geldi zaten

canım senin edirneydi sanırım
ne güzel
bizimkileri dağıtacaklarımış sanırım

bizimkinde dagıtım olmayacak deniyordu acaba dagıtım olur mu ki? sayı fazla olunca mı dagıtım yapılyor? esimin egitimleri 13ünde baslamıstı. Ama pazartesinden itibaren biraz daha sıkı olacak diyordu. ramazanda geliyor. söylentiye göre oruc tutanlar için egitim hafif oluyormus

X