- 29 Nisan 2007
- 6.172
- 6
- Konu Sahibi divine_time
- #1.461
canım bende başkalarından duyuyorum işte
bende bilmiyorum hiç valla :kedi:
ögreniyoruz iste :kedi:
153 günümüz kaldı dirimcimmmafoldumben
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
canım bende başkalarından duyuyorum işte
bende bilmiyorum hiç valla :kedi:
allahım sağsalim kavuştur askerlerimizi yuvalarına :gitme: dün akşam canım çok sıkkındı özledim canımı yaaaa of nasıl biter askerlik
allahım sağsalim kavuştur askerlerimizi yuvalarına :gitme: dün akşam canım çok sıkkındı özledim canımı yaaaa of nasıl biter askerlik
ben es son içtiği sigaranın izmaritini bile saklıyorum. halbuki sigaradan nefret ederim mafoldumben
insallah herkes sevdiklerine aklı ve bedeni sagsalim kavusur...
herkesin farklı mı? esim dün 154 gün var diyordu burdan her arkadasda farklı bir zaman söylüyor
moral ver kendine şeker
günler çabucak geçer inşallah hepimiz için
tekirdağa çıktı demek yakınmışsınız aslında
hafta sonları gidersin
canım bende eşime oralar sıcak eğitim var diyorum ama yinede tutacakbizimkinde dagıtım olmayacak deniyordu acaba dagıtım olur mu ki? sayı fazla olunca mı dagıtım yapılyor? esimin egitimleri 13ünde baslamıstı. Ama pazartesinden itibaren biraz daha sıkı olacak diyordu. ramazanda geliyor. söylentiye göre oruc tutanlar için egitim hafif oluyormus
ağlama kız benide ağlatacaksın :gitme:ögreniyoruz iste :kedi:
153 günümüz kaldı dirimcimmmafoldumben
158 den sayıyoruzherkesin farklı mı? esim dün 154 gün var diyordu burdan her arkadasda farklı bir zaman söylüyor
sorma bende kıyafetlerini,parfümünü kokluyorum :kedi:ben es son içtiği sigaranın izmaritini bile saklıyorum. halbuki sigaradan nefret ederim mafoldumben
ben es son içtiği sigaranın izmaritini bile saklıyorum. halbuki sigaradan nefret ederim mafoldumben
canım yol izni nasıl oluyor?canım belirli bir km den fazla illere 2 gün önce terhis veriyorlar, yol olarak ondan farkediyor şafakkkturkbayragi
ben zaten şafak saymıyorumof offffff kızlar bitmez bu şafak :gitme: bizde burda onları beklemekten biticez heralde
canım bende eşimle konuştumgünaydın hanımlarr bugün eğitimler başlamış bu arada şafağı onlar bugünden itibaren 150 diye sayıyorlarr :))
günaydın hanımlarr bugün eğitimler başlamış bu arada şafağı onlar bugünden itibaren 150 diye sayıyorlarr :))