Ksa dnem Askerlik...

allahım sağsalim kavuştur askerlerimizi yuvalarına :gitme: dün akşam canım çok sıkkındı özledim canımı yaaaa of nasıl biter askerlik

allahım sağsalim kavuştur askerlerimizi yuvalarına :gitme: dün akşam canım çok sıkkındı özledim canımı yaaaa of nasıl biter askerlik

moral ver kendine şeker
günler çabucak geçer inşallah hepimiz için

tekirdağa çıktı demek yakınmışsınız aslında
hafta sonları gidersin

ben es son içtiği sigaranın izmaritini bile saklıyorum. halbuki sigaradan nefret ederim mafoldumben

insallah herkes sevdiklerine aklı ve bedeni sagsalim kavusur...

moral ver kendine şeker
günler çabucak geçer inşallah hepimiz için

tekirdağa çıktı demek yakınmışsınız aslında
hafta sonları gidersin

:sinifsinif: evet yakın allahtan inşallah çabuk geçer günle 6 gün oldu gideli sanki 6 yıl gibi geliyor :a015:

dün pasta yaptım aklıma eşim geldi çok severdi bunu dedim ağlamamak için zor tuttum kendimi annemle kaldığım için okadar etkilenmiyor insan ama gece olunca bir hüzün çöküyor insanın üztüne mafoldumben

bizimkinde dagıtım olmayacak deniyordu acaba dagıtım olur mu ki? sayı fazla olunca mı dagıtım yapılyor? esimin egitimleri 13ünde baslamıstı. Ama pazartesinden itibaren biraz daha sıkı olacak diyordu. ramazanda geliyor. söylentiye göre oruc tutanlar için egitim hafif oluyormus
canım bende eşime oralar sıcak eğitim var diyorum ama yinede tutacak
inşallah hastalanmazlar
Allah yardımcıları olsun

ögreniyoruz iste :kedi:
153 günümüz kaldı dirimcimmmafoldumben
ağlama kız benide ağlatacaksın :gitme:
evet şafak 153 :gitme:

herkesin farklı mı? esim dün 154 gün var diyordu burdan her arkadasda farklı bir zaman söylüyor
158 den sayıyoruz

ben es son içtiği sigaranın izmaritini bile saklıyorum. halbuki sigaradan nefret ederim mafoldumben

sorma bende kıyafetlerini,parfümünü kokluyorum :kedi:

allah seni ne yapmasın kaydirigubbakcemile3
su içtiği bardağı filan saklasaydın :))

offf offf zor gerçekten siz ne zamandır evlisiniz canım

günaydın hanımlarr bugün eğitimler başlamış bu arada şafağı onlar bugünden itibaren 150 diye sayıyorlarr :))

sınva girdikleri günden itibaren 2 günlük asker sayılıyorlardı gittiklri günde 156 günden saymaya başlıyoruz sülüslerini aldıkları zaman asker sayılıyorladı benim eşim sınava ayın 10 da girmişti yani o günden beri asker sayılıyordu

günaydın hanımlarr bugün eğitimler başlamış bu arada şafağı onlar bugünden itibaren 150 diye sayıyorlarr :))

eşimin eğitimleri gittiği gün başlamıi arayıp f tipi cezaevine eğitime gidiyoruz şimdi demişti her yerde farklı mı acaba :eek:lmaz:

X