Ksa dnem Askerlik...

canım inşallah bir aksilik olmassa ben de bu şekilde evci çıkarmayı düşünüyorum.
nüfus cüzdanını gösteriyormuşsun sanırım
umarım bir aksilik olmaz :Saruboceq:

evlilik cüzdanınıda al bence canım. ne olur ne olmaz.
acemilik bitsin her haftasonu gidecem. paramı yola harcayacam opuyorumnanaktan

dün pasta yaptım aklıma eşim geldi çok severdi bunu dedim ağlamamak için zor tuttum kendimi annemle kaldığım için okadar etkilenmiyor insan ama gece olunca bir hüzün çöküyor insanın üztüne mafoldumben
bende aynıyım canım, biz üniversite 2den beri çıkıyoruz okul bıttı gecensene,
askerden öncede nişan yaptık, ailem uzakta ben yalnız yasıyorum. o benım ailemdi burdaki tek güvendiğim insandı gidince cok yalnız kaldım. aksamları iş cıkışı yemek yerdık hamburgeri fln cok severdı, şimdi hamburger görsem aglayasım gelıyo sevdıgı hiçbişeyi yiyemıyorum. cok özledim daha şimdiden..birazdan işten çıkıcam burda olsaydıi,işten koşa koşa çıkardım ee buaksam nereye gıdelım napalım derdı şimdi okadar burukki içim..

askerden öncede nişan yaptık, ailem uzakta ben yalnız yasıyorum. o benım ailemdi burdaki tek güvendiğim insandı gidince cok yalnız kaldım. aksamları iş cıkışı yemek yerdık hamburgeri fln cok severdı, şimdi hamburger görsem aglayasım gelıyo sevdıgı hiçbişeyi yiyemıyorum. cok özledim daha şimdiden..birazdan işten çıkıcam burda olsaydıi,işten koşa koşa çıkardım ee buaksam nereye gıdelım napalım derdı şimdi okadar burukki içim..
Ay bi ben değilmişim, çok mutlu oldum..
Dün gece ben de browni yerken ağladım mafoldumben

dün pasta yaptım aklıma eşim geldi çok severdi bunu dedim ağlamamak için zor tuttum kendimi annemle kaldığım için okadar etkilenmiyor insan ama gece olunca bir hüzün çöküyor insanın üztüne mafoldumben

canım ayda sınırsız 60 milyona geçmem için turcell/telsim olmam gerekiyormuş
hayret yani,benim hattım avea,benden ekstra hat parası alıyor,60 tl kadar kafamçokkarıştı

nasıl yani cnm her ikisne qecince mi 60milyon oluyormus walla cnm benim sana anlattıqım tarifeleri denedik bolca konustuk ama yalnız avea ilk olduqumuzda 120milyon ödedik anlayamadqim sen hanqi hata qecmeyi düsünüyorsun ki

ben turkcell kamu hattı kullanıyorum. aylık 35tl ve ayda 1200 dk bedava hem de her yöne. eğer kamuda çaılışıyorsanız bu hattı alabilirsiniz ama çalışmıyorsanız bir yakınınızdan rica ederseniz eğer o size referans verirse alabilirsiniz. bence bu hat çok ii. ben 2 aydır kullanıyorum.

esim onu askere qitmeden önce kullanıyordu esimde oda vodafone qecti ikimizki öyle oldu

özlediiiiiiiiiimmm.napıcaz şimdidendelikafadulden ocak 16-17 gibi teskere dedi sevgilim kısmet olursa inşş.11 eylül yemin töreni sonra dağıtımmış:çok üzgünüm:şafak 151:asigim: :asigim::asigim::asigim::asigim:

herkes cok konusmayın hergün görüsmeniz iyi değil cok zor gecer yoksa dıyo,
konusmadanda olmuyokı napcam bılmıyorum. nisanlımda parama kıyamıyo
o aramak ıstıyo ama cok kontorü gidiyo. şimdi günde bikezmi konussak dersem üzülür
yanlış anlar diye korkuyorum...

herkes cok konusmayın hergün görüsmeniz iyi değil cok zor gecer yoksa dıyo,
konusmadanda olmuyokı napcam bılmıyorum. nisanlımda parama kıyamıyo
o aramak ıstıyo ama cok kontorü gidiyo. şimdi günde bikezmi konussak dersem üzülür
yanlış anlar diye korkuyorum...
aynı dert bende de var canım ya. bugün bu saate kadar 4 defa aradı. yatmadan önce de arar kesin. söylemek istiyorum ama o da olmaz çoook üzülür. kafamçokkarıştı

aynı dert bende de var canım ya. bugün bu saate kadar 4 defa aradı. yatmadan önce de arar kesin. söylemek istiyorum ama o da olmaz çoook üzülür. kafamçokkarıştı

benimkide gece mactan sonra aradı, sabah 7de günaydın demek için aradı, öglen aradı simdi birazdan yıne arıycak desemmi demesemmi ya .. ama ben söylemezsem bu böyle 5 ay devam eder cünkü burda yalnız oldugum için kendisini suçlu hissedıyo napsam sastım kaldım cnm

X