- 4 Ağustos 2009
- 4.569
- 4
- Konu Sahibi divine_time
- #1.201
aslında pazar bos gunlerı degılmı egıtım yok zaten ne ısı varkı anlamadım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
burcudeniz sanırım sende bnm gibi doğuya yolladın dün bnmkide internete girdi ama cizrede ne olur bilmiyorum hep dua ediorum hep cok zor cok agladım bende herkes aglamak aglamak getiriri yapma dedi silopi rahat dediler aglama dediler bi ögrendimki cok kalabalık die cizreye gönderiolar orası daha kötü bi yermiş simdi sustum aglamıyorum ama içim daralıyoo
kızlar internette nerden giriyolar acaba
biz bugün konuştuk dışarı filan çıkamıyorlarmış daha
benım nişanlım tuncelide, bazı ohal bölgelerındeki birliklerde bilgisayar odaları oluyomus ordan msnde konustuk bı ıkı kez. heryerde varmı bılemıyorum, sanırım baskıyı azaltmak ıcın fılan var, zaten oralarda ustada olsanız carsı ıznıne cıkılmıyomus oyuzden ınternet bırlıgın ıcındeymıskızlar internette nerden giriyolar acaba
biz bugün konuştuk dışarı filan çıkamıyorlarmış daha
hımmm
Canım dısarıya cıkmıyorlardır askerıyenın ıcındekı bılgısayarları kullanmıslardır ortamını buldularsa.. ya da yazıcı yapılmıstır rahattır..
burcudeniz sanırım sende bnm gibi doğuya yolladın dün bnmkide internete girdi ama cizrede ne olur bilmiyorum hep dua ediorum hep cok zor cok agladım bende herkes aglamak aglamak getiriri yapma dedi silopi rahat dediler aglama dediler bi ögrendimki cok kalabalık die cizreye gönderiolar orası daha kötü bi yermiş simdi sustum aglamıyorum ama içim daralıyoo
benım nişanlım tuncelide, bazı ohal bölgelerındeki birliklerde bilgisayar odaları oluyomus ordan msnde konustuk bı ıkı kez. heryerde varmı bılemıyorum, sanırım baskıyı azaltmak ıcın fılan var, zaten oralarda ustada olsanız carsı ıznıne cıkılmıyomus oyuzden ınternet bırlıgın ıcındeymıs
bizde konuştuk bugün dinleniyolarmış sabah tekrar sıkı eğitim var yarın.1 ay falan çarşı,net yok dedi bugün rahatız ama zaman hiç geçmiyo dedi aşı olmuş 3 tane daha verem aşısı varmış yarınkaydirigubbakcemile3
Allahım hepsini korusun doğudakiler için en çok dua ediyorum canm dualarımız korucak inş onları başımızdan eksik etmesin:Saruboceq: :Saruboceq:betuly seninki nerdeydi
evet carsı izni olmadıgı için içerde cafe varmıs..bu arad bnm sevgilim dediki 3 gun içinde saldırı bekliolar burda nöbetleri 2 kişiye cıkardılar dedi. gerci kendisi hala kot tisört gezioda cizreye gidene kadar.
bizimkide aynı durum, tuncelı tugay cıkmıstı ama tabura vermısler dagda yani..
allah kolaylık versın canım sanada valla bundan 1hafta önce anlamazdım
askerlıkte neymıs derdım ama ömrümden ömür gidiyo
haklısın canım benımde babam agrıda yapmış askerliğini
aylarca annem haber alamamıs o gunleri anlatırken hem
üzülür hem gururlanırlardı,bende cocuklarımıza anlatırken
gurur duyacagım.. sahsen ben nişanlım bedelli yapsın istemezdım,
herkes nekadar vatan evladıysa oda öyle... sabır lazım sadece