- Konu Sahibi divine_time
-
kızlar ben saymiyorumsaydıkca qün qecmiyor bana qöre bende sayamayacqm artık qeleceqi son qünleri sayacaqım
bence hesaplamayalım artık zaten 4 eylül de yemin töreni olacakmış sonrasında bayram var o zaman rahat oluyormuş konuşmak için ee geldik Ekime .. Ekim Kasım da işte iş telaşıydı geçer Kurban Bayramı var zaten bir de internet cafe de varmış birliklerde ee zaten bitti bilee... ama dile kolay mafoldumben beni dün 23:30 da aradı rahat konuştuk ama işte kontörlü karttan aradığı için 10 dk konuşabildik kart bittii bugün aradığında ben arayacağım bakalım eğer oluyorsa o şekilde konuşuruz.. aşılar bugün vurulacak demişti çok korkuyorr iğnedeenn inş tansiyon sorunu flan olmadan atlatr :bbo:
sesini duymaya çok ihtiyacım varmafoldumbenhiçbişeye dikkatimi veremiyorum:çok üzgünüm:kimseyi göresim yok yanlız kalmak istiyorum.işalla geçicidir bunlar:çok üzgünüm:
canım benim 1 ayın kalmış ne güzelbizde 1 saat konuşuyoruz artık, belkide geçiyor. ama ne kadar sorunlarımız oldukça o kadar çok sürüyor konuşmak, az öz kısa konuşmaları istiyorum ben :gitme: psikolojimiz çöktü resmen :gitme:
canım benim 1 ayın kalmış ne güzel
sık dişini biraz
çoğu gitti azı kaldı
keşke bizimde öyle olsa senağlama
kıyamam..:çok üzgünüm:anlıyorum canm.saçma gelebilir ama şuan tek içimden geçen ewde yanlız kalıp rahat rahat ağlamak:sinifsinif:hep burdayı artık bana tek iyi gelen yer burası sizin yazdıklarını okumak iyi geliyo sadece:1hug: ben bi dışarı çıkıp hava alıyim en iyisi dünkü olumlu sabırlı ruha halimden eser yok biran önce sesini duymak is-ti-yo-ruuumkötükedihüsocanım benim hepimiz aynı durumdayız
inşallah geçecek bu günler kendimi öyle inandırmaya çalışıyorum
şimdiye kadar takvime sadece 2 çetele attım
alıngan oldum iyice
eşimi istiyorum ben
sesini duymaya çok ihtiyacım varmafoldumbenhiçbişeye dikkatimi veremiyorum:çok üzgünüm:kimseyi göresim yok yanlız kalmak istiyorum.işalla geçicidir bunlar:çok üzgünüm:
eş durumundan gelemiyor mu canım,asaletin kalkmasını bekleyeceksiniz sanırımcanım doğru söylüyorsunda gelir gelmez şırnağa görevine gidecek o zaman ne olacak :gitme: bir ayrılık bitiyor daha beteri başlıyor özelllikle bu aşılmaz gibi geliyor bana :gitme:
aynen,bende evde tek başıma kalıp bağıra bağıra ağlamak istiyorumkıyamam..:çok üzgünüm:anlıyorum canm.saçma gelebilir ama şuan tek içimden geçen ewde yanlız kalıp rahat rahat ağlamak:sinifsinif:hep burdayı artık bana tek iyi gelen yer burası sizin yazdıklarını okumak iyi geliyo sadece:1hug: ben bi dışarı çıkıp hava alıyim en iyisi dünkü olumlu sabırlı ruha halimden eser yok biran önce sesini duymak is-ti-yo-ruuumkötükedihüso
ben de diyorum ki haftalık mı saysam acaba daha çabuk geçer zannediyorum :çok üzgünüm: sonra vazgeçiyorum birden hergünü tek tek düşeyim diorum.offf ne zormuş ya çok özledim ben. haftaya gel dior nişanlım da. gidersem daha kötü oluruz die de korkuyorum :uhm:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?