- 30 Ocak 2009
- 3.202
- 14
- 683
- 37
- Konu Sahibi divine_time
-
teşekkür ederimmm canımmm
kısa dönem askerlik kalkacak ama henüz tarihi belli deil ne zaman gidecek senin ki?
Şu 120 lerde bitse ne güzel olucak
hihoyyyt
canım su an okuyo ..eğer kısa dönem kalkarsa kesinleştiği zaman hemen tecili iptal ettiricek senağlama
kızlar Allah kavuştursun benim eşimda hemen gitsede bende şafak saysam,böyle daha zor oluyor,nereye düşecek,kısa dönem mi uzun dönem mi olacak,şimdi düşünüyorumda tam 3 ay sonra eşim asker,yani 3 ay sonra yok yanımda,4 ay sonra 5 ay sonra yok.böyle düşnünce insan kafayı yiyecek gibi oluyor.gitsede bende saysam diyorum,kızlar dua edinde kısa dönem askerlik kalkmasın :Saruboceq:
çift basamaklara düştüğü zaman daha cabuk geçermiş zaman canım..Allahın izniyle göz açıp kapayıncaya kadar sağlıklı bir şekilde gelsin sevdiceğin :Saruboceq:
kızlar Allah kavuştursun benim eşimda hemen gitsede bende şafak saysam,böyle daha zor oluyor,nereye düşecek,kısa dönem mi uzun dönem mi olacak,şimdi düşünüyorumda tam 3 ay sonra eşim asker,yani 3 ay sonra yok yanımda,4 ay sonra 5 ay sonra yok.böyle düşnünce insan kafayı yiyecek gibi oluyor.gitsede bende saysam diyorum,kızlar dua edinde kısa dönem askerlik kalkmasın :Saruboceq:
eet canım bende seninle aynı duygular içerisindeyim..İnşallah kalkmaz kısa dönem askerlik :Saruboceq: senağlama şimdiden gidiceği gün ne yaparım diye düşünüyorum senağlama
canım senin eşinde mi ağustosta düşünüyor :çok üzgünüm:
keşke bizimkide nisanda gitseydi of of,canım ben şimdiden ağlıyorum ya,3 ay sonra asker yanımda yok diyorum,işe birlikte gidip geliyoruz,sürekli birlikteyiz,kendimi kötü hissediyorum o yüzdensenağlama
herkes diyoki biz uzun dönem yaptık.6 ayda ne var,ama 6 ay bile gözümde okadar büyüyor ki anlatamam,canım dua edelim de kısa dönem askerlik kalkmasın bir süre daha :Saruboceq:
divine_time canım inşallah :Saruboceq:
hihoyyyt şafak :3 hihoyyyt
kıslar eslerınız sevgılerını zkısa donem yapıyor kısa donem askerlık kalkıyormu hıc duydugunuz mu askerde soyelnıyor cunku bılenlar vasra lutfen cevap yazsın ozele yada buraya sımdeden tskler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?