- Konu Sahibi divine_time
-
canım askerine kavuştun mu
canım daha kavuşmadım dün gece 12yi geçtiği için yazdım yani şafak bugün doğan güneş ALLAHın izniyle yarın öğlen 12:30 gibi kavuşuyoruz ama yoruldum heyecendan artık kalbin çıkıcak rabbim bu güzel duyguyu sana be tüm bekleyenlere yaşatsın
canım daha kavuşmadım dün gece 12yi geçtiği için yazdım yani şafak bugün doğan güneş ALLAHın izniyle yarın öğlen 12:30 gibi kavuşuyoruz ama yoruldum heyecendan artık kalbin çıkıcak rabbim bu güzel duyguyu sana be tüm bekleyenlere yaşatsın
şafak DOĞAN GÜNEŞdelikafaduldendelikafadulden
yarın burada nasipse... :)
bir yil once bugun sevgilim askerden donmustu... ne buyuk bir heyecan... Allah kavustursun kizlar =)
bir yil once bugun sevgilim askerden donmustu... ne buyuk bir heyecan... Allah kavustursun kizlar =)
saat itibariyle şafak 124
Divinecim senın şafak sayın dogru
Sevgılımle gorustum ben 31 ceken ayları saymadıgım ıcın ıkı gun eksık cıktı tabıımirmirmirmir
Nasılsınız pekı? Askerlerınız nasıl? Rahatlar mı? Telefonla rahat gorusebılıyormusunuz aynı mı?
122 ye az kaldı
Bizde sımdı daha rahat konusuyoruz dıvınecım hatta abartıp yarım saat rekorunu kırdık
Çarsıyı beklıyoruzz bı carsı ıznıde gelse
Allah kavustursun sevdiceklerimize kızlar..bnm aşkım daa gitmedi ama konusu olunca bile içim acıo senağlama
Allah hepinize sabır versin..kısa dönemde kalkıomus zaten bol bol şafak sayıcaz artık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?