- 29 Nisan 2007
- 6.172
- 6
-
- Konu Sahibi divine_time
- #2.661
burcudeniz ne yaparsan bana da anlat olur mu bakk küserim yoksa :1closedeyes:
benim de ihtiyacım var onlaraadelikafadulden
zayıflıktan oluyor ben suan 46 kiloyum boyumda 165. 3-4 kilo alınca onlarda dolgunlasıyorlar ama verince fosss kaydirigubbakcemile3
sıkı bir kilo alma diyetine basladım gece yatmadan büyük bir bardak süt ara ürünlerde abur cubur tatlı sositososito
kafamçokkarıştı neyi şişiriyonuz kız :roflol:
ha bide nar süpermiş
zayıflıktan oluyor ben suan 46 kiloyum boyumda 165. 3-4 kilo alınca onlarda dolgunlasıyorlar ama verince fosss kaydirigubbakcemile3
sıkı bir kilo alma diyetine basladım gece yatmadan büyük bir bardak süt ara ürünlerde abur cubur tatlı sositososito
simdi ramazan geldi umarım iyice kilo vermem
elma armut portakal.. ne dersen işte..=))))
nasıl şişiriyorsunuz kız tarifini banada verin :roflol::roflol: bende şişirem :roflol:
benziyoruz canım ben de 1.58im galibakilo da 46-47 olsa gerek. ben şimdi hamur mayaladım delikafadulden
canım Allah kavuştursun
sizinkisi neresi?
Teşekkür ederim inşallah herkes biran önce sevdigine kavuşur.Amasyada şu anda ama yemin töreninden sonra çorum merkez askerlik şubesine gidecek bakalım hayırlısı.:çok üzgünüm:
alllah kavustursun canım senıde[
Teşekkür ederim inşallah herkes biran önce sevdigine kavuşur.Amasyada şu anda ama yemin töreninden sonra çorum merkez askerlik şubesine gidecek bakalım hayırlısı.:çok üzgünüm:
ha bide nar süpermiş
birisi bana toplu msj nasıl gönderilir anlatabilir mi?
herkese ayrı ayrı yazınca başım dönüyor kafamçokkarıştı